ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Με αυτά τα χαμόγελα και τις όμορφες στιγμές που ζήσαμε όλοι Το Σάββατο που μας πέρασε,έκλεισε η Κ-10 της ακαδημίας μας Bala fc τις αγωνίστηκες τις υποχρεώσεις.Ενα μεγάλο ευχαριστώ στον Κύριο Βασίλειος Γ. Σιδέρης πρόεδρο της ΕΠΣΑ και όλο το επιτελείο του για την άψογη γιορτή που ετοίμασαν.

Ενα μεγάλο ευχαριστώ στον κύριο Χάρης Νενεκούμης πρόεδρο επιτροπής διαιτησίας και τους διαιτητές που όρισε για την άψογη παιδαγωγική τους συμπεριφορά τους σε όλα τα παιχνίδια.Με αυτήν την τόσο επιτυχημένη γιορτή έδωσε την ευκαιρία μέσα από τα μικρά μας παιδάκια να χαμογελάσουμε όλοι μαζί και να τα καμαρώσουμε δίνοντας τον δικό τους αγώνα με την άψογη συμπεριφορά τους σε θέμα καθαριότητας και σεβασμό προς όλα τα παιδιά των άλλων ακαδημιών.

Το μεγαλύτερο ευχαριστώ όμως το άφησα για το τέλος να το δώσω σε όλους τους γονείς των μικρών μας αθλητών για όλο αυτόν τον αγώνα που δίνουν για τα παιδάκια τους και είμαι σίγουρος ότι τους έχουν ανταμείψει με το παραπάνω με τις δυνατότητες που έχουν αυτά τα παιδιά.Σας ευχαριστούμε για όλα κύριε Βασίλη Σιδέρη.Καλο καλοκαίρι σε όλους σας .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΛΙΕΩΝ : Σε εξέλιξη η υλοποίηση του προγράμματος “Μαριέττα Γιαννάκου”

AGGELOS DRITSAS

Η προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή του Παναργειακού ενημερώνει τους φίλους και τα μέλη του σωματείου

AGGELOS DRITSAS

Α.Ο. Αργοναύτης Ν.Κίου ανακοίνωση

AGGELOS DRITSAS

Ναύπλιο: Συνεδριάζει το νέο Δημοτικό Συμβούλιο για εκλογή προεδρείου και Δημοτικής Επιτροπής

AGGELOS DRITSAS

Φεστιβάλ Ακροναυπλίας

AGGELOS DRITSAS

Ο Δήμος Άργους – Μυκηνών εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στη Σχολή Τουρισμού Άργους (ΣΑΕΚ

AGGELOS DRITSAS

8ο Rally Regularity Σικυωνίων

AGGELOS DRITSAS

28χρονος επιτέθηκε στη 48χρονη μητέρα του μέσα στο σπίτι τους

AGGELOS DRITSAS

ΔΕΥΑ Ναυπλίου: Έναρξη αποχετευτικών έργων σε Ασίνη, Δρέπανο, Τίρυνθα και στον βιολογικό Τολού

AGGELOS DRITSAS

Το Βιεννέζικο Κουαρτέτο Εγχόρδων Auner στο Φεστιβάλ Ναυπλίου

AGGELOS DRITSAS

Από 1η Μαρτίου αρχίζει το πλαφόν στο βρεφικό γάλα

AGGELOS DRITSAS

Ο Πνευματικός και Πολιτιστικός Σύλλογος «Φάρος»

AGGELOS DRITSAS