ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Εν όψη της επίσκεψης του Πρωθυπουργού, κλιμακίου βουλευτών και του Προέδρου του ΤΑΙΠΕΔ στο νομό μας, η Επιτροπή Αγώνα Καραθώνας καλεί ΟΛΟ το λαό της Αργολίδας σε παράσταση διαμαρτυρίας τη Δευτέρα στις 11:00 στο Τριανόν.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ η παραλία της Καραθώνας, να μείνει στην υπηρεσία του λάου για τις ανάγκες του και όχι για την κερδοφορία των ομίλων.

Στις αρχές του 2024 το ΤΑΙΠΕΔ, πήγε να παρουσιάσει το «κτήμα Καραθώνα» με τις ευλογίες αυτής της κυβέρνησης αλλά και της προηγούμενης. Θέλουν να πουλήσουν σε ιδιώτες δημόσια περιουσία, αυτή την μεγάλη λαϊκή παραλία. Αντίστοιχα, οι τοπικές δημοτικές και περιφερειακές αρχές, αντί να υπερασπίσουν το δημόσιο χαρακτήρα της παραλίας και να αναδείξουν τη χρήση της, προς όφελος των δημοτών και του λαού, υποτάσσονται και εφαρμόζουν τις κατευθύνσεις της εκάστοτε κυβέρνησης, με αποτέλεσμα η Καραθώνα να αντιμετωπίζεται ως «φιλέτο» για επενδύσεις μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων, σε αντίθεση με τις ανάγκες του λαού της περιοχής.

Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΛΕΕΙ ΕΝΑ ΒΡΟΝΤΕΡΟ «ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΑΘΩΝΑ»! Δεν θα επιτρέψουμε την εκποίηση του δημοσίου πλούτου και την κατάργηση της δημόσιας «αυλής» μας.

ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ

· Καμία ιδιωτικοποίηση της παραλίας της Καραθώναςκαι απένταξή της από το ΤΑΙΠΕΔ.

· Καμία σκέψη για τσιμεντοποίηση της περιοχής.

· Άμεση αποκατάσταση του χώρου που βρισκόταν η παλιά χωματερή, προκειμένου να μην αποτελεί εστία ρύπανσης

· Δωρεάν και ελεύθερη πρόσβαση.

· Καθαριότητα και περιποίηση όλης της παραλίας, την παροχή δωρεάν υποδομών, εξοπλισμού, ομπρέλες και σκίαση, ξαπλώστρες, ντους, αποδυτήρια, με σεβασμό στο περιβάλλον.

· Εξασφάλιση όλων των απαραίτητων υποδομών και υπηρεσιών για ξεκούραση, διακοπές, αθλητισμό στην παραλία που θα παρέχονται δωρεάν στο λαό.

· Με ευθύνη και χρηματοδότηση του κράτους, να προσφέρει αναβαθμισμένες υπηρεσίες στον λαό της περιοχής, με δωρεάν θεματικές δράσεις πολιτισμού και αθλητισμού.

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΚΑΡΑΘΩΝΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Δημοτικό Σχολείο Αγίας Τριάδας (ΒΙΝΤΕΟ 29-7-2025)

AGGELOS DRITSAS

Πυρκαγιά σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή Αμυγδαλίτσα Ναυπλίου

AGGELOS DRITSAS

Eurovision 2025: Ανακοινώθηκαν τα 12 τραγούδια του ελληνικού τελικού.

AGGELOS DRITSAS

Ναύπλιο: Ανάρπαστο το γεύμα με αγριόχοιρο στο Συσσίτιο Ευαγγελίστριας προσφορά ομάδας κυνηγών

AGGELOS DRITSAS

Δήμαρχος Ερμιονίδας, Ιωάννης Γεωργόπουλος «Προχωράμε με έργα μέσα σε χρόνο ρεκόρ »

AGGELOS DRITSAS

Ανάβει το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο στο Άργος

AGGELOS DRITSAS

Γιορτή Ροδιού Ερμιόνης 2024

AGGELOS DRITSAS

Αύξηση αφορολόγητου ορίου με την είσοδο του 2024 – Ποιοι βγαίνουν κερδισμένοι

AGGELOS DRITSAS

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η δράση ευαισθητοποίησης των μαθητών για την Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων

AGGELOS DRITSAS

ο Γραμματέας και υποψ. ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ανδρέας Σπυρόπουλος θα επισκεφθεί την Αργολίδα 

AGGELOS DRITSAS

𝚷𝚸𝚶𝚱𝚸𝚨𝚻𝚮𝚺𝚮 𝚯𝚬𝚺𝚬𝛀𝚴 𝚪𝚰𝚨 𝚻𝚮 𝚺𝚼𝚴𝚨𝚼𝚲𝚰𝚨 𝚻𝚶𝚼 𝚺𝚻𝚬𝚽𝚨𝚴𝚶𝚼 𝚱𝚶𝚸𝚱𝚶𝚲𝚮 𝚺𝚻𝚶 𝚳𝚷𝚶𝚼𝚸𝚻𝚭𝚰

AGGELOS DRITSAS

Το πρόγραμμα των αποκριάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Άργους Μυκηνών

AGGELOS DRITSAS