ΑΡΓΟΛΙΔΑ TV – ΑΓΓΕΛΟΣ ΔΡΙΤΣΑΣ

Αλεξάκου -Γκλιάτη Σταματίνα Με την Δύναμη της Προσφοράς σε πρώτο πρόσωπο για ένα Δήμο με ανάπτυξη και κοινωνική ευαισθησία.

Αγαπητοί μου συμπολίτες ! Στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές είμαι υποψήφια Δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΡΕΙΑΣ Η ενασχόληση μου με την τοπική αυτοδιοίκηση ξεκίνησε το έτος 1995 όταν συμμετείχα ενεργά σε εξαιρετικές εκδηλώσεις πολιτισμού και κοινωνικής προσφοράς στον τότε Δήμο Άργους . Είμαι έγγαμη, μητέρα μιας κόρης ιατρού γενικής χειρουργού στο Υγεία . Ο σύζυγος μου διατηρεί επιχείρηση 36 έτη στην πλατεία Δημοκρατίας .

Η αείμνηστη πεθερά μου Ερήμου Παρασκευή δασκάλα , μας εμφύσησε από πολύ νωρίς την έννοια της πραγματικής προσφοράς στον συνάνθρωπο και την σπουδαιότητα του να δίνεις . Ο Ερυθρός Σταυρός ήταν το πολύτιμο σημείο αναφοράς της και παραμένει και για εμάς . Είμαι μέλος τοπικών Σωματείων και συλλόγων Πανελλήνιας εμβλέλειας !

Τα τελευταία χρόνια προσέφερα εθελοντικά τις υπηρεσίες μου , με μεγάλη χαρά σε συλλόγους και φορείς δημιουργώντας σημαντικές εκδηλώσεις στα πλαίσια εορτών και αθλητικών και πολιτιστικών γεγονότων, ενδεικτικά :make -a – wish ,Όραμα Ελπίδας , hairforhelp για τον τόπο μου με ειλικρίνεια, συνέπεια και υψηλό αίσθημα ευθύνης προς τους συμπολίτες μου.

Ο τόπος μας έχει μοναδικές δυνατότητες τουριστικής και πολιτιστικής ανάπτυξης, με την πλούσια πολιτισμική παρακαταθήκη του αλλά και με έναν τόσο ισχυρό πρωτογενή τομέα. Η Μητέρα Τερέζα έλεγε : Μπορώ να κάνω πράγματα που εσύ δεν μπορείς . Μπορείς να κάνεις αυτά που δεν μπορώ εγώ .Μαζί μπορούμε να κάνουμε υπέροχα πράγματα !

Ζητώ την στήριξη σας για να αγωνιστούμε μαζί και Μαζί να βάλουμε την δύναμη της προσφοράς στο επίκεντρο ! Επιθυμώ να αποτελέσω την ηχηρή φωνή σας στο Δημ. Συμβούλιο Δήμου Άργους Μυκηνών. Εμπιστευτείτε με ! Με τιμή Αλεξάκου -Γκλιάτη Σταματίνα Κεντρικό ψηφοδέλτιο +Αλεξάκου -Γκλιάτη Σταματίνα Με ψηφίζεται από όλον τον Δήμο Άργους Μυκηνών .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Ο Χρήστος Πούλος ανέλαβε προπονητής στον Ατρόμητο Παναριτίου

AGGELOS DRITSAS

Με επιτυχία η ενημερωτική δράση της 1ης ΤΟΜΥ Ναυπλίου για τον Μητρικό Θηλασμό

AGGELOS DRITSAS

Μάνδρα: Ποιος ήταν ο επιχειρηματίας Χρήστος Γιαλιάς που δολοφονήθηκε

AGGELOS DRITSAS

ΕΝΔΗΕΡ: ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΔΙΔΥΜΩΝ

AGGELOS DRITSAS

Επιλογή υποψηφίων για τα τμήματα Μετεκπαίδευσης της Τουριστικής Σχολής Άργους

AGGELOS DRITSAS

Πανηγυρίζει το εκκλησάκι του Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου στην Καραθώνα Ναυπλίου. ΒΙΝΤΕΟ DRONE

AGGELOS DRITSAS

Με 11 θέματα το Δημοτικό Συμβούλιο στο Ναύπλιο

AGGELOS DRITSAS

Ακριβότερο έως και 11,8% το γιορτινό τραπέζι

AGGELOS DRITSAS

Προγραμματισμένη συνάντηση με τον αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών Θεόδωρο Λιβάνιο,

AGGELOS DRITSAS

ΘΕΜΑ ΚΑΡΑΘΩΝΑ “Φυλακες γρηγορείτε” ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι εξετάσεις για ζώνες της TEAM G.VLACHOPOULOS και της TEAM JIM PAPAVASILEIOY

AGGELOS DRITSAS

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Προπονητή Τερματοφυλακων Βασίλη Λάσκαρη.

AGGELOS DRITSAS