Μην παρασύρεστε .. Χρήστος Ζέρβας

4 weeks ago
149 Views

Μην παρασύρεστε απο ορισμένες φωνές οι οποίες θεωρούν οτι το γηροκομείο ξεκίνησε τη λειτουργία του προχθές.
Το γηροκομείο για τρεις δεκαετίες παρέχει εξαιρετικές υπηρεσίες και μάρτυρες είναι οι τρόφιμοι και οι οικογένειές τους.


Το ποσό για τις υπηρεσίες αυτές είναι πενιχρό σε σχέση με άλλα παρόμοια ιδρύματα. Σε μερικούς θα έπρεπε να γίνει κατανοητό οτι οι παππούδες και οι γιαγιάδες μας δεν πεινάνε, δεν κρυώνουν και δεν έχουν προβλήματα στην παροχή υπηρεσιών υγείας εντός του ιδρύματος και γενικά το πρόβλημα των οικονομικών οφειλών δεν έχει αγγίξει τις υπηρεσίες του ιδρύματος.


Οι εργαζόμενοι έχουν πολύ μεγάλο μερίδιο σε αυτό. Με καθημερινή εργασία και αυταπάρνηση έχουν κρατήσει τις υπηρεσίες του ιδρύματος σε πολύ υψηλό επίπεδο.
Επίσης να πούμε οτι το διοικητικό συμβούλιο που ανέλαβε αποτελείται απο επτά ανθρώπους και οποιαδήποτε πρωτοβουλία σχετικά με το ίδρυμα πρέπει να λαμβάνεται απο το όργανο το οποίο διαχειρίζεται διοικητικά όσο μπορεί βέβαια την τύχη του γηροκομείου.
Είναι τεράστιο λάθος κάποιοι να προσπαθούν να παίξουν πολιτικά παιχνίδια και να αυτοπροβληθούν πάνω στις”πλάτες”του γηροκομείου γιατί το μόνο που καταφέρνουν είναι να υποτιμούν τη νοημοσύνη του κόσμου.
Ας εργαστούμε λοιπόν, όπως συμφωνήσαμε απρόσκοπτα και συλλογικά τιμώντας ο καθένας τη θέση και την ευθύνη που ανέλαβε. Επιμένω στην ανακοίνωση μου και τονίζω ότι καλό θα ήταν αυτοί οι οποίοι λανθασμένα έδωσαν την εντύπωση ότι οι γέροντες πεινάνε κρυώνουν και δεν έχουν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη άμεσα να προχωρήσουν στην ανάκληση όλων των ενεργειών που δημιούργησαν αυτές τις εντυπώσεις. Βαδίζουν σε λάθος δρόμο και σίγουρα δεν είναι ο δρόμος που χάραξε το Διοικητικό Συμβούλιο στην πρώτη συνεδρίαση. Ήμουν σαφής και ο μόνος λόγος για τον οποίο έβγαλα ακοίνωση ήταν τα παράπονα δεκάδων συνδημοτών μας οι οποίοι μου ανέφεραν ότι υποβαθμίζεται και δυσφημείται με αυτές τις πολιτικές το ίδρυμα. από αυτόκλητους σωτήρες.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *