ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Μνημόσυνο υπέρ των 88 αμάχων που σφαγιάσθηκαν στο μαρτυρικό χωριό των Λιμνών πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής και μπροστά από το Ηρώο που έχει δημιουργηθεί προς τιμήν τους. Ανάμεσα τους γυναίκες και παιδιά.

Στο σύντομο χαιρετισμό που απηύθυνε ο Δήμαρχος Άργους – Μυκηνών, Γιάννης Μαλτέζος χαρακτήρισε την πράξη αυτή ως «Ολοκαύτωμα» αναφέροντας πως είναι η μεγαλύτερη θηριωδία μετά την σφαγή στα Καλάβρυτα και το Δίστομο. Κλείνοντας, τόνισε ότι δεν πρέπει να τους ξεχνάμε ενώ οφείλουμε να τους τιμούμε ως Ήρωες!

Το παρόν στην επιμνημόσυνη δέηση και στην κατάθεση των στεφάνων έδωσαν ο Δήμαρχος Άργους – Μυκηνών Γιάννης Μαλτέζος, οι Βουλευτές του νομού Γιάννης Ανδριανός, Γιώργος Γαβρήλος και Ανδρέας Πουλάς. Ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Γιάννης Μαντζούνης, αντιδήμαρχοι, αντιπεριφερειάρχες, περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι. Εκπρόσωποι των στρατιωτικών αρχών καθώς και συγγενείς των εκτελεσθέντων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Σεισμός 4,7 Ρίχτερ ανοιχτά από το Κρανίδι – Αισθητός και σε περιοχές της Αττικής

AGGELOS DRITSAS

Χτες είχαμε τη χαρά να υποδεχτούμε στο σχολείο μας την εξαιρετική ηθοποιό

AGGELOS DRITSAS

24h Swim For Good: Μια ξεχωριστή πρωτοβουλία αγάπης στο Άργος για τα παιδιά που μας έχουν ανάγκη

AGGELOS DRITSAS

Έργα Δημήτρη Καμπόσου 2022-2023 – βίντεο

AGGELOS DRITSAS

ΝΑΥΠΛΙΟ: H υποδοχή των ευρωπαϊκών Κυπέλλων του Ολυμπιακού (φώτο)

AGGELOS DRITSAS

ΒΙΝΤΕΟ : Τώρα που κατάλαβαν τι… ΡΥΠΑΝΣΗ ΑΡΓΟΛΙΚΟΥ ΚΟΛΠΟΥ

AGGELOS DRITSAS

Συλλόγου Καρκινοπαθών και Φίλων Ν. Αργολίδας ΣΥ.ΚΑ.ΦΙ.ΑΡ. “Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ”

AGGELOS DRITSAS

ΝΑΥΠΛΙΟ: Μεγάλη μας θλίψη για την αναπάντεχη απώλεια του Άγγελου Μπικάκη.

AGGELOS DRITSAS

Πυρκαγιά σε σπίτι στο Τολό Αργολίδας – Κάηκαν ολοσχερώς δυο οχήματα ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

Παναγιώτης Δ. Παπαϊωάννου.

AGGELOS DRITSAS

9ος Δρόμος Αξιών από το 1ο Σύστημα Προσκόπων Άργους

AGGELOS DRITSAS

Σεμινάριο στο 1ο Λύκειο Άργους: «Πρώτες Βοήθειες για Γονείς & Εκπαιδευτικούς»

AGGELOS DRITSAS