Μπαράζ ελέγχων στο Ναύπλιο: Λουκέτο και πρόστιμο 10.000€ για δύο καταστήματα στην Παλιά Πόλη

1 μήνα ago
4359 Views

Διαπιστώθηκαν παραβάσεις σε ταβέρνα και καφέ. 10.000 ευρώ έκαστος και σφράγισμα για 15 ημέρες λόγω υπεράριθμων.

Βαριά πρόστιμα και λουκέτα περιλάμβαναν οι έλεγχοι που έγιναν την Κυριακή σε καταστήματα εστίασης στο Ναύπλιο από κλιμάκια της Αστυνομίας, στα πλαίσια των μέτρων για την πρόληψη της δημόσιας υγείας.

Τη νύφη πλήρωσαν μία ταβέρνα και ένα καφέ της Παλιάς Πόλης τα οποία είχαν υπεράριθμους πελάτες στον εξωτερικό χώρο, υπερβαίνοντας την επιτρεπόμενη αναλογία ατόμων, στα πλαίσια των όσων ισχύουν για την αποτροπή διασποράς του κορωνοϊού.

Αρχικά ο έλεγχος έγινε σε μία ταβέρνα το μεσημέρι της Κυριακής, στην οποία σύμφωνα με πληροφορίες υπήρχαν υπεράριθμοι πελάτες στον εξωτερικό χώρο.

Οι έλεγχοι συνεχίστηκαν με αμείωτο ρυθμό τις απογευματινές ώρες κατά τις οποίες την ίδια τύχη είχε και ένα καφέ.

Το πρόστιμο σε αυτές τις περιπτώσεις φτάνει τις 10.000 ευρώ, ενώ προβλέπεται και αναστολή λειτουργίας για 15 ημέρες.Οι έλεγχοι έχουν ενταθεί το τελευταίο χρονικό διάστημα με τους ιδιοκτήτες των χώρων εστίασης να μην ξέρουν πλέον από πού θα τους βρει. Άλλωστε νωπές είναι μνήμες από το επεισοδιακό κλέισιμο καφέ της παραλίας Ναυπλίου στα μέσα Αυγούστου, όταν ο ιδιοκτήτης του βούτηξε απεγνωσμένος στη θάλασσα μόλις του ανακοινώθηκε το ύψος του προστίμου.

Comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *