Δε. Δεκ 6th, 2021

ΑΡΓΟΛΙΔΑ TV

ΑΓΓΕΛΟΣ ΔΡΙΤΣΑΣ

Νέα μέτρα: Αντιδράσεις σε λιανεμπόριο και εστίαση – Δεν θα υπάρξουν νέα επιδόματα

1-23-681x687
E-mail: info@argolidatv.gr & maxtelev@gmail.com

Έντονες είναι οι αντιδράσεις των καταστηματαρχών σε εστίαση και λιανεμπόριο μετά τα νέα μέτρα τα οποία ανακοίνωσε ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης την Tρίτη, τα οποία ορίζουν ότι όλοι οι ανεμβολίαστοι πολίτες προκειμένου να μπουν στα καταστήματα -ακόμα και στους εξωτερικούς χώρους της εστίασης– χρειάζονται αρνητικό rapid test κορονοϊού.

Ωστόσο την ίδια ώρα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου μιλώντας στον ΣΚΑΪ, τόνισε ότι το 72% των ενηλίκων που αποτελούν το κοινό στο οποίο απευθύνονται οι καταστηματάρχες, δεν επηρεάζονται από τα μέτρα. Παράλληλα ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, τόνισε ότι δεν θα λάβουν οι καταστηματάρχες νέα επιδόματα καθώς δεν υπάρχει περίπτωση η ΕΕ να δώσει εκ νέου χρήματα με δεδομένο ότι υπάρχει το εμβόλιο.

Αντιδράσεις από καταστηματάρχες στο λιανεμπόριο

Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αθήνας Σταύρος Καφούνης, μιλώντας στο OPEN τόνισε πως από τα νέα μέτρα για τους ανεμβολίαστους θα έπρεπε να εξαιρεθεί και το λιανεμπόριο, εκτιμώντας παράλληλα πως τα νέα μέτρα φέρνουν δυσλειτουργία στην αγορά.

«Αντί να συζητάμε σήμερα για την Κυριακή που είμαστε ανοιχτά και για τις μεγάλες προσφορές που υπάρχουν στα καταστήματα, δυστυχώς βρισκόμαστε μπροστά σε ένα νέο πισωγύρισμα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε μας
#ARGOLIDA TV GOOGLE NEWS

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | ΡΟΗ