Νέες κινητοποιήσεις ετοιμάζουν οι κάτοικοι της Νέας Κίου στην Αργολίδα για την παραβατικότητα των Ρομά BΙΝΤΕΟ

3 weeks ago
112 Views

Με την παρουσία πολλών κατοίκων της Νέας Κίου και όλων των εκλεγμένων εκπροσώπων στα τοπικά συμβούλια και στο Δήμο Άργους Μυκηνών πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτη 30 Οκτωβρίου στο Πνευματικό Κέντρο,  ανοιχτή συνεδρίαση του συμβουλίου της κωμόπολης με μοναδικό θέμα την αντιμετώπιση της παραβατικότητας των Ρομά.

Ο πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Νίκος Σαρηγιάννης, ενημέρωσε τους κατοίκους για όλες τις ενέργειες που έχουν γίνει είτε από τον Δήμαρχο, Δημήτρη Καμπόσο είτε από το τοπικό συμβούλιο. 

Υπενθύμισε παράλληλα ότι έχει στείλει έγγραφο με το οποίο ζητάει να ενημερώσουν όσοι από τους κατοίκους έχουν καταπατηθεί τα χωράφια τους ή δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί οι αγοραπωλησίες με τους ρομά.

Επίσης έχει ζητήσει όσοι έχουν πέσει θύματα κλοπών να σπεύσουν να το δηλώσουν προκειμένου όλοι αυτοί οι φάκελλοι να παραδοθούν στους αρμόδιους φορείς: «Είμαστε έτοιμοι για κινητοποιήσεις έξω όμως από τα Δικαστήρια όπου είναι οι αρμόδιοι. Δεν κλείνουμε τις γέφυρες και τους δρόμους», επεσήμανε ο κ.Σαρηγιάννης.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *