www.AggelosDritsas.gr

Είναι γνωστό ό,τι το κέντρο της πόλης του Άργους, τα τελευταία χρόνια έχει υποστεί αρκετές βίαιες δομικές αλλαγές χωρίς πολλές φορές να υπάρχει ένα ολοκληρωμένο σχέδιο. Έκλεισαν δρόμοι, γιγαντώθηκαν πλατείες ενώ θέσεις στάθμευσης των οχημάτων μειώθηκαν όλο και περισσότερο όταν τα τελευταία χρόνια τα οχήματα αυξάνονται δραματικά.

Ανακοινώνουμε λοιπόν, σε συνεργασία με τις διευθύνσεις των σχολείων και τις υπό σύσταση σχολικές επιτροπές, το άνοιγμα των προαύλιων χώρων των δύο σχολείων 1ου και 7ου Δημοτικών Σχολείων Άργους (συστεγάζονται) καθώς και του 4ου Γυμνασίου, κάθε Σάββατο από τις 6:00πμ έως 3:00μμ με σκοπό οι πολίτες που θέλουν να επισκεφθούν το κέντρο της πόλης, να σταθμεύουν απρόσκοπτα τα οχήματα τους.

Είμαστε βέβαιοι πως το προσωρινό αυτό μέτρο, θα ανακουφίσει κυκλοφοριακά το κέντρο της πόλης, ιδίως τα Σάββατα που λόγω της λαϊκής αγοράς, η κυκλοφοριακή κατάσταση είναι ασύμφορη.

Πιστεύουμε και ευελπιστούμε σύντομα οι δημοσιονομικές συνθήκες να μας επιτρέψουν λύσεις μόνιμες, που θα έχουν σχεδιαστεί και θα έχουν αποφασιστεί μέσα από διαβουλεύσεις.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

ΝΑΥΠΛΙΟ: Αυτοκίνητο έπεσε σε χαράδρα – Στο νοσοκομείο ο οδηγός ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

Πρωτοποριακά βήματα στο κτίριο της Διεύθυνσης Καθαριότητας, Περιβάλλοντος και Πρασίνου Ναυπλίου BINTEO

AGGELOS DRITSAS

ΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΚΑΡΔΙΑΣ- ΠΕΜΠΤΗ 25 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ- ΤΟΜΥ ΝΑΥΠΛΙΟΥ

AGGELOS DRITSAS

Ο Δημήτρης Καμπόσος εγκαινιάζει το εκλογικό κέντρο της παράταξης “Αλλαγη Πορείας” στο Άργος

AGGELOS DRITSAS

Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας

AGGELOS DRITSAS

Αποκλειστικό βίντεο ντοκουμέντο από το τροχαίο δυστύχημα στην Πάτρα

AGGELOS DRITSAS

Αναπτυξιακό πρόγραμμα Κ14: “σέντρα” στο Τολό

AGGELOS DRITSAS

Σύγκρουση μηχανής με αυτοκίνητο – Τραυματίας ο μοτοσικλετιστής

AGGELOS DRITSAS

Στο ετήσιο συνέδριο Microsoft Ignite, κυριαρχεί το Copilot AI

AGGELOS DRITSAS

Πρόστιμο σε επιχείρηση εστίασης στο Τολό

AGGELOS DRITSAS

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Γ ΣΙΔΕΡΗΣ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

AGGELOS DRITSAS

12ο Πανελλήνιο Open Ξυλορακέτας(φώτο-βίντεο)

AGGELOS DRITSAS