Δε. Σεπ 27th, 2021

ΝΑΥΠΛΙΟ: ΈΚΤΑΚΤΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

E-mail: info@argolidatv.gr & maxtelev@gmail.com

Πριν από λίγο τελείωσε το Συντονιστικό Επιτελικό Όργανο που διεξήχθη ταυτόχρονα και στις πέντε περιφερειακές ενότητες της Πελοποννήσου υπό την προεδρία του Περιφερειάρχη Παν. Νίκα. Παρόντες η διοίκηση της πυροσβεστικής, οι δήμαρχοι Ναυπλίου και Επιδαύρου, περιφερειακοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι της πολιτικης προστασίας της περιφερειας και όλων των δήμων, η αστυνομική διεύθυνση, ο στρατιωτικός διοικητής, η δασική υπηρεσία, ο υποδιοικητής του λιμενικού, εκπρόσωποι των εθελοντικών οργανώσεων. Σκοπός ο συντονισμός εν όψει της τραγικής κατάστασης των πυρκαγιών στην Πελοπόννησο και της αυριανής δύσκολης ημέρας. Απαιτείται τήρηση των μέτρων από όλους και αποφυγή κάθε δραστηριότητας που μπορεί να μας θέσει σε κίνδυνο πυρκαγιάς. Οι συνθήκες είναι τέτοιες που αν ξεκινήσει μια φωτιά πολύ δύσκολα πια σταματάει. Ο ρόλος όλων μας είναι επικουρικός. Το γενικό πρόσταγμα το έχει η πυροσβεστική και καθήκον όλων μας να συνδράμουμε στο πολύ δύσκολο έργο της. Προσοχή και επαγρύπνηση σεόλους μας!

Αύριο θα είναι υψηλός ο κίνδυνος Πυρκαγιάς και στην Αργολίδα όπως και σε όλη την Πελοπόννησο γι’αυτό απαγορεύονται οι μετακινήσεις σε δασικές εκτάσεις και όλες οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής είναι σε επιφυλακή σε όλη την Πελοπόννησο. Ο Περιφερειάρχης τόνισε ότι ο Περιφερειακός Διοικητής της Πυροσβεστικής έχει τον πρώτο λόγο και όλοι οι υπόλοιποι ακολουθούν τις οδηγίες του.

Ανάκληση αδειών όλων ζήτησε ο Περιφερειάρχης και τόνισε ότι η Περιφέρεια θα είναι αρωγός σε όλα όσα χρειάζεται η Πυροσβεστική και όχι μόνο

Ακολουθήστε μας
#ARGOLIDA TV GOOGLE NEWS

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | ΡΟΗ