Τρ. Οκτ 19th, 2021

ΑΡΓΟΛΙΔΑ TV

ΑΓΓΕΛΟΣ ΔΡΙΤΣΑΣ

ΝΑΥΠΛΙΟ: Αρματωμένοι Μωραΐτες – Στάικος Σταϊκόπουλος.

E-mail: info@argolidatv.gr & maxtelev@gmail.com

Μπράβο στα παιδιά με τις ωραίες στολές τους και την καλή διάθεση.Ο Γιάννης λεβέντης από άλλη εποχή

Ο σύλλογος ιδρύθηκε το 2020 με έδρα το Δήμο Ναυπλιέων με σκοπό την αναβίωση των ιστορικών γεγονότων της Ελληνικής  Επαναστάσεως του 1821.

Μέλημά μας είναι η διατήρηση και εξέλιξη της πολιτιστικής μας κληρονομιάς στην ιστορική περιοχή της Πελοποννήσου (Μοριά) και έχοντας ως έδρα την πρώτη πρωτεύουσα της Ελλάδας το ιστορικό Ναύπλιο θα αναπτύξει δράσεις που έχουν στο επίκεντρο τον άνθρωπο, την παράδοση τα ήθη και έθιμα μας.

Θα καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια για την πολιτιστική-πνευματική-κοινωνική και περιβαλλοντική ανάδειξη του τόπου μας, καθώς επίσης και την προβολή της δημιουργικής έκφρασης και καλλιτεχνικής δημιουργίας των κατοίκων της περιοχής.

* επαναστατικό λάβαρο της Αρκαδίας και της Αργολίδας

Στους άμεσους στόχους του συλλόγου είναι να αξιοποιήσει κάθε μορφή της σύγχρονης τεχνολογίας για να επικοινωνήσει με ολόκληρο τον κόσμο ανοίγοντας έτσι έναν δίαυλο επικοινωνίας με όλους εκείνους που διαθέτουν ανοικτούς ορίζοντες, τους ίδιους σκοπούς αλλά και το ίδιο μεράκι με εμάς, επιδιώκοντας τον διάλογο, την ανταλλαγή ιδεών και προτάσεων μέσα σε ένα πνεύμα συνεργασίας και εθελοντισμού.

Το Προεδρείο

Πρόεδρός: Δημούλης Κωνσταντίνος
 

Αντιπρόεδρος: Καρανικόλα Μαρία
 

Γραμματέας: Μπουγιώτης Δημήτριος
 

Ταμίας: Νόνη Παναγιώτα
 

Έφορος: Βαμβακά Βούλα
 

Αναπληρωματικά μέλη: Αποστολίδη Ντόρα Γκιντώνης Γεώργιος

meloi3.jpg

Ακολουθήστε μας
#ARGOLIDA TV GOOGLE NEWS

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | ΡΟΗ