Τε. Αυγ 5th, 2020

ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV

DIGITALCITIES I.K.E

ΝΑΥΠΛΙΟ : “Κατίνα, Σαλαμάκι”

«Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2020» Εσύ ..έφαγες σαλαμάκι σήμερα..;;;;
  • Πόσο θα κοστίσουν στους Ναυπλιωτες αυτές οι ξεκαρφωτες εκδηλώσεις;

Ξεκίνησε από την εποχή του whiskey Ballantine’s κατέληξαν την Rolex και όπως όλα δείχνουν στις τσέπες του Levi’s. Ποιος σου είπε ότι ο Βακαρέλης ταυτίζεται με τον Χιώτη και η Ναυτική εβδομάδα με τα βιολιά; Του Τσενέ του νετέ λαμαγκέ και της κουλτούρας του Ναυπλιώτη…

https://www.zougla.gr/

Σε λίγο θα κάνεις και έκθεση για το βιβλίο.

Να το δείτε αυτό δεν θα το ξεχάσει και μπορεί να βάλει και λίγο Ρουτουλα. Δεν το βλέπεις ;

Ο κόσμος θέλει Ρουτουλα , Αντωνιάδη για το πρώτο πιάτο…

ΤΟ 2020 ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ

Το Κάααα τι ναααα ..Σαλαμάκι με τον Κώστα Βουτσά το θυμάστε ;;;;;

Σε όλο το χρονικό διάστημα (14 Ιουλίου- 31 Αυγούστου), είναι προγραμματισμένες, θεατρικές παραστάσεις, συναυλίες της Φιλαρμονικής ΔΟΠΠΑΤ, καθώς και πολλά εικαστικά, χορευτικά και παιδικά δρώμενα.

Σύμφωνα πάντα με την πρόεδρο θα πραγματοποιηθεί και φέτος η Βραδιά αφιέρωμα στον αείμνηστο Μανώλη Χιώτη στην Πρόνοια καθώς και η Ναυτική Ναυπλιάδα.

Τέλος, ανακοίνωσε ότι με την επιμέλεια της ιστορικού τέχνης Φαίης Τζανετουλάκου σε συνεργασία με ντόπιους καλλιτέχνες, θα λειτουργήσει υπό την αιγίδα του ΔΟΠΠΑΤ για ένα μήνα Ομαδική Έκθεση Σύγχρονης Τέχνης στον πεζόδρομο της Βασιλέως Κωνσταντίνου στο Ναύπλιο.

Η πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΤ έκλεισε με ένα κάλεσμα προς όλους λέγοντας χαρακτηριστικά «Μπορεί ο αρχικός σχεδιασμός για το φετινό καλοκαίρι να άλλαξε απροσδόκητα, όμως οι τωρινές συνθήκες μας δίνουν την ευκαιρία να στηρίξουμε έμπρακτα αγαπημένους καλλιτέχνες και τοπικά συγκροτήματα και σας περιμένουμε όλους να ξεκινήσουμε και πάλι μετά… μουσικής». Άντε και καλά μπάνια

>ΡΟΗ ΑΡΓΟΛΙΔΑ TV

x Close

Like Us On Facebook