ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΛΙΕΩΝΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ναύπλιο: Αίτημα του Δ. Ορφανού για συναντήσεις και επίσημη ενημέρωση από την απερχόμενη Δημοτική Αρχή

Συνδημότισσες, συνδημότες
Οι πρώτες ημέρες μετά τις εκλογές, κατά τις οποίες επικράτησε η αναγκαία χαλάρωση και η περισυλλογή, μετά την σκληρή και παρατεταμένη προεκλογική περίοδο, τελείωσαν οριστικά.

Όπως είναι γνωστό, την ευθύνη διοίκησης του Δήμου μας μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2023 την έχει η παρούσα Δημοτική Αρχή, όμως, με εκφρασμένη ήδη την απόφαση της συντριπτικής πλειοψηφίας των Δημοτών του Δήμου μας, είμαστε έτοιμοι να συμβάλουμε, πάντα στα νόμιμα και θεσμικά πλαίσια, κατά το διάστημα αυτό των δύο κρίσιμων μηνών, στον τρόπο και τη λήψη των αποφάσεων του Δήμου Ναυπλιέων, στη λειτουργία του και κυρίως στη διαχείριση του Δημοτικού χρήματος.

Οι επισημάνσεις αυτές γίνονται, χωρίς καμία μομφή, γιατί είναι γνωστό πως σε κάθε προεκλογική περίοδο υπάρχουν αρρυθμίες, οι οποίες έχουν σαν αποτέλεσμα την επιβάρυνση και στρεβλώσεις σε όλους τους τομείς της διοίκησης και οι οποίες πρέπει άμεσα να διορθωθούν.

Εμείς, το ΟΡΑΜΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, είμαστε αποφασισμένοι από την 1η Ιανουαρίου 2024, οπότε θα αναλάβουμε επίσημα τη διακυβέρνηση του Δήμου Ναυπλιέων, να εφαρμόσουμε όσα έχουμε δεσμευτεί με το πρόγραμμά μας και όσα είπαμε στις ομιλίες μας και στις συζητήσεις με τους Δημότες σε όλες τις περιοχές του Δήμου μας.

Για να μην χαθεί καθόλου πολύτιμος χρόνος και να υπάρξει κατάλληλη προετοιμασία και ανάληψη ευθύνης από συνεργάτες και Δημοτικούς Συμβούλους που επέλεξαν οι Δημότες, είναι αναγκαία η πλήρης ενημέρωση, για την πραγματική κατάσταση που βρίσκεται ο Δήμος και τα Νομικά του Πρόσωπα, τα οικονομικά τους, τα προβλήματά τους, οι εκκρεμότητες που υπάρχουν, τα έργα και οι μελέτες που συνεχίζονται και προγραμματίζονται και τα θέματα του προσωπικού και οι σχέσεις με τους Δημότες.

Πρώτο μας μέλημα λοιπόν η επίσημη ενημέρωση από τον κύριο Δήμαρχο, τους Προέδρους των Νομικών Προσώπων και τους Προϊσταμένους Διευθύνσεων και Τμημάτων του Δήμου Ναυπλιέων, από τους οποίους θα ζητήσουμε επίσημη συνάντηση και πλήρη ενημέρωση.

Ήδη με επιστολή μου με ημερομηνία 23 Οκτωβρίου 2023, προς τον Δήμαρχο Ναυπλιέων κύριο Δημήτρη Κωστούρο, έχω ζητήσει να μου ορίσει συνάντηση στο

Δημαρχείο και θα ακολουθήσουν παρόμοιες επιστολές για συναντήσεις με ομάδες συνεργατών μας, προς τους Προέδρους και Προϊσταμένους του Δήμου μας.

Συνδημότισσες, συνδημότες

Θέλω να σας ευχαριστήσω και πάλι για την απόφασή σας να μας αναθέσετε για τα πέντε επόμενα χρόνια τη διοίκηση του Δήμου Ναυπλιέων και να σας διαβεβαιώσω, ότι δεν θα σας απογοητεύσουμε.

Να είστε σίγουροι ότι όλα όσα δεσμευτήκαμε να πραγματοποιήσουμε θα τα εφαρμόσουμε κατά γράμμα, ήρθαμε για να ενώσουμε και όχι να διχάσουμε, για να επιβληθεί στο Δήμο μας ισονομία, διαφάνεια, σεβασμός στο Δημότη και στο Δημοτικό χρήμα, αξιοπρέπεια, αλήθεια και ηθική.

Σας ευχαριστώ
Δημήτρης Ορφανός
ΟΡΑΜΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ 

Δείτε το σχετικό βίντεο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Το σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Κρανιδίου στο Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου

AGGELOS DRITSAS

Εμπορικός και επιχειρηματικός σύλλογος Άργους

AGGELOS DRITSAS

Καιρός: Έρχεται καύσωνας διαρκείας

AGGELOS DRITSAS

Αυτοδιοικητικές εκλογές: Λειτουργία ταυτοτήτων και διαβατηρίων στις Αστυνομικές Υπηρεσίες

AGGELOS DRITSAS

Δήμος Ναυπλιέων εργασίες καθαριότητας Ενόψει έναρξης της νέας σχολικής περιόδου

AGGELOS DRITSAS

«Δυσοίωνη για την Αργολίδα η στέρεψη της Λέρνας. Απαιτούνται άμεσα μέτρα για την διαχείριση του νερού»

AGGELOS DRITSAS

Μια καινούρια συνεργασία ξεκινάει με την Κινητή Μονάδα Ψυχικής Υγείας.

AGGELOS DRITSAS

ΔΕΥΑ Ναυπλίου: Έναρξη αποχετευτικών έργων σε Ασίνη, Δρέπανο, Τίρυνθα και στον βιολογικό Τολού

AGGELOS DRITSAS

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Ναυπλίου καλεί τα μέλη του σε Γενική Συνέλευση

AGGELOS DRITSAS

Ανακαλείται γάλα από ελληνικά σούπερ μάρκετ – Περιέχει ρινίσματα πλαστικού

AGGELOS DRITSAS

θερινά μαθήματα Προετοιμασίας για τις Πανελλήνιες εξετάσεις του 2026

AGGELOS DRITSAS

Παναγία της Μυρτιδιώτισσας στο Μαλαντρένι του Δήμου Άργους- Μυκηνών.

AGGELOS DRITSAS