ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Δεν έπεισε κατά την απολογία του τον εισαγγελέα που διέταξε την προσωρινή κράτησή του

Στη φυλακή οδηγείται ο 34χρονος που χτύπησε την σύζυγό του στο Άργος με σίδερο και στη συνέχεια την περιέλουσε με χλωρίνη, προκαλώντας της βαριές σωματικές βλάβες.

Ο δράστης από την πρώτη στιγμή αρνείται όλες τις κατηγορίες σε βάρος του, υποστηρίζοντας ότι λατρεύει την σύζυγό του, ενώ μιλώντας δημόσια ζήτησε συγγνώμη «σε όλες τις γυναίκες του κόσμου και στη γυναίκα μου».

Τα λεγόμενά του ωστόσο δεν έπεισαν τον εισαγγελέα που διέταξε την προσωρινή κράτησή του για το περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο δράστης προκάλεσε μεθοδευμένα έντονο σωματικό πόνο και εξάντληση στο θύμα του, προκαλώντας επικίνδυνες σωματικές βλάβες, ενώ προέβη και σε γενετήσιες πράξεις.

Σοκάρει η περιγραφή της 32χρονης

Η Ελένη κινδύνεψε να αφήσει την τελευταία της πνοή στα χέρια του κακοποιητικού συζύγου της. Όταν εκείνος την κακοποιούσε, εκείνη σκεφτόταν τα παιδιά της. Πονούσε, σφάδαζε, αλλά έπρεπε να κρατηθεί ζωντανή. Μάλιστα, δέχθηκε και απειλές ότι θα τη σκοτώσει.

Η περιγραφή της γυναίκας για όσα πέρασε προκαλούν φρίκη και αποτροπιασμό:

«Σηκώθηκε 3 η ώρα, εγώ κοιμόμουν και με ξύπνησε. Είχε τόσα νεύρα, είχε ιδρώσει ολόκληρος και μου λέει «Σήκω, προχώρα στο μπάνιο. Αυτό το μπάνιο θα το θυμάσαι μια ζωή, εκεί θα χύσεις αίμα»… Μου πέταξε όλα τα υγρά, ό,τι είχε μέσα στο μπάνιο, κρεμοσάπουνα, γάλατα, μουστάρδες, χλωρίνη, υγρό πλυντηρίου. Είχε πάρει το μαχαίρι μαζί του. Είχε πάρει δυο μαξιλαροθήκες, τη μια τη βούτηξε στη λεκάνη. Μου την έβαλε στο στόμα, μου έβαλε και το κεφάλι στη λεκάνη. Μετά μου έβαλε τη μαξιλαροθήκη στον λαιμό. Με έπνιγε… Μου έβαλε και το μαχαίρι στον λαιμό… Μου τραβούσε τα μαλλιά, με χτυπούσε στον καθρέφτη… Μου έλεγε «Κοίτα πώς είσαι ποιος θα σε πάρει».

«Με χτύπησε με το σίδερο στο πρόσωπο – Μου είπε, θα σε σκοτώσω»

Ο εφιάλτης της γυναίκας, όμως, δε σταμάτησε εκεί. Όπως περιέγραψε (Star), ο σύζυγός της τη χτύπησε με το σίδερο στο πρόσωπο, την απείλησε ότι θα τη σκοτώσει και την κακοποίησε σεξουαλικά με το κινητό της, το οποίο το είχε σπάσει λίγο νωρίτερα:

«Μετά μου έβαλε τη λωρίδα του παντελονιού στον λαιμό… Μου είπε «Θα σε σκοτώσω!». Πήρε το σίδερο και μου το κοπάνησε στο πρόσωπο. Το ψωμί το βούτηξε σε νερό με χλωρίνη, μου το πέταξε στο πρόσωπο. Μου το έβαλε και κάτω… Μετά με έπλυνε να μην πάθω εγκαύματα. «Πλύσου γρήγορα μη καείς. Το μυαλό σου δε θα το πειράξω γιατί το θέλω για τα παιδιά μου. Θα σου πειράξω τα μάτια», μου είπε».

Στη συνέχεια, φοβούμενος ότι η γυναίκα θα πεθάνει, τη μετέφερε στο νοσοκομείο με το αυτοκίνητο. Τη μετέφερε, όμως, στην Τρίπολη και όχι στο Άργος, όπου μένουν και αυτό για μη μάθει κανείς τι είχε κάνει:

«Άρχισε τα ίδια μέσα στο αμάξι. «Ό,τι σου έκανα το έκανα για καλό, ένα μάθημα της έδωσα. Το έκανα από αγάπη», έλεγε. Πριν δύο βδομάδες με είχε πάει στον Ισθμό για να με πετάξει», ανέφερε το θύμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Κάλαντα από το Χορωδιακό Εργαστήρι Ναυπλίου στις Αγροτικές Φυλακές Τίρυνθας

AGGELOS DRITSAS

Καφετέρια στο Δρέπανο ζητάει εργαζόμενη, πρωινές ώρες για όλο το χρόνο

AGGELOS DRITSAS

Συνάδελφοι και Συναδέλφισες, Συνταξιδιώτες και Συνταξιδιώτισσες, φίλοι και φίλες.

AGGELOS DRITSAS

Εγκαίνια της 3ης μονάδας απορριμμάτων στην Πελοπόννησο στην Καλλιρρόη του Δήμου Οιχαλίας στη Μεσσηνία

AGGELOS DRITSAS

ΝΑΥΠΛΙΟ : Σωστή Απόθεση Απορριμμάτων – Υπενθύμιση προς τους Δημότες

AGGELOS DRITSAS

Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός: Τιμά την Ημέρα Θυσίας του Διασώστη

AGGELOS DRITSAS

ο Ορειβατικός Σύλλογος Ναυπλίου σας προσκαλεί να συμμετάσχετε

AGGELOS DRITSAS

Με εγκεφαλίτιδα και όχι μηνιγγίτιδα, ο 9χρονος που νοσηλεύεται διασωληνωμένος στο Παίδων

AGGELOS DRITSAS

Γ ΕΘΝΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: EΘΝΙΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΑΡΓΟΛΙΔΑ 2000 1-1

AGGELOS DRITSAS

Παρουσίαση ποιητικής συλλογής του Ανδρέα Βεργιόπουλου

AGGELOS DRITSAS

Ένα βήμα μπροστά. Γιάννης Τσαμαδός. Αντιδήμαρχος. Καθαριότητας.

AGGELOS DRITSAS

Βόμβα: Χρωστάς στην Εφορία; Αυτόματη κατάσχεση σε συγγενείς. Πώς θα γίνεται

AGGELOS DRITSAS