ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ναύπλιο: Δύο σεισμοί μέσα σε λίγα λεπτά το πρωί της Δευτέρας

Δεν ανησύχησαν οι κάτοικοι και δεν αναφέρθηκαν ζημιές

Δύο σεισμοί σημειώθηκαν στο Ναύπλιο μέσα σε λίγα λεπτά το πρωί της Δευτέρας 18 Ιουλίου. Και οι δύο ήταν ασθενείς και με μεγάλο εστιακό βάθος.

Η πρώτη σεισμική δόνηση σημειώθηκε στις 11.02 το πρωί, 1,2 χλμ νοτιοδυτικά της πόλης του Ναυπλίου και ήταν μεγέθους 1,2 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ και με εστιακό βάθος 8,6 χλμ.Είκοσι λεπτά αργότερα, στις 11.22 π.μ., δεύτερη σεισμική δόνηση, ισχυρότερη αυτή τη φορά, μεγέθους 2,5 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, είχε επίκεντρο 5 χλμ. ανατολικά – βορειοανατολικά του Ναυπλίου και εστιακό βάθος 20 χλμ.Οι δύο σεισμοί μέσα σε διάστημα λίγων λεπτών δεν ανησύχησαν ιδιαίτερα τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής του Ναυπλίου ενώ δεν αναφέρθηκαν και ζημιές.

Και οι δύο ήταν ασθενείς και με μεγάλο εστιακό βάθος.Η πρώτη σεισμική δόνηση σημειώθηκε στις 11.02 το πρωί, 1,2 χλμ νοτιοδυτικά της πόλης του Ναυπλίου και ήταν μεγέθους 1,2 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ και με εστιακό βάθος 8,6 χλμ.Είκοσι λεπτά αργότερα, στις 11.22 π.μ., δεύτερη σεισμική δόνηση, ισχυρότερη αυτή τη φορά, μεγέθους 2,5 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, είχε επίκεντρο 5 χλμ. ανατολικά – βορειοανατολικά του Ναυπλίου και εστιακό βάθος 20 χλμ.Οι δύο σεισμοί μέσα σε διάστημα λίγων λεπτών δεν ανησύχησαν ιδιαίτερα τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής του Ναυπλίου ενώ δεν αναφέρθηκαν και ζημιές.

What's your reaction?

Related Posts

1 of 355