Τρ. Σεπ 22nd, 2020

ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV

DIGITALCITIES I.K.E

Ναύπλιο Επόμενη Μέρα: “Το Ναύπλιο δε γυρίζει πίσω BINTEO 1&2

καλό θα ήταν κάποιοι να το καταλάβουν"

Πέρασε από το Δημοτικό Συμβούλιο Ναυπλιέων κατά την συνεδρίαση του το απόγευμα της Τρίτης 3 Μαρτίου 2020 με τους ψήφους της πλειοψηφίας το θέμα της ανάπλασης του Πάρκου Κολοκοτρώνη στο Ναύπλιο.

Το πάρκο Κολοκοτρώνη είναι ο μοναδικός πνεύμονας πρασίνου στο παλιό τμημα της πόλης του Ναυπλίου, και έχει συνολική έκταση 5100 τ.μ.. Τοποθετείται ανάμεσα στους οδικούς άξονες Σιδηράς Μεραρχίας και Πολυζωίδη, και στους πεζοδρόμους Βασιλέως Κωνσταντίνου και Βασιλέως Παύλου.

“Η στείρα άρνηση της αντιπολίτευσης στο μοναδικό σημείο που μπορεί να την οδηγήσει είναι μια εκωφαντική ήττα σαν αυτή στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο. Γιατί πάντα ο λαϊκισμός και η δημαγωγία πρέπει να χάνουν και να υπάρξει πρόοδος και ανάπτυξη.

Η αρχικά συναινετική διάθεση της δημοτικής αρχής βρήκε μπροστά της ένα ρεσιτάλ «προτάσεων του τίποτα» μαζί με πολιτικάντικα αφηγήματα και μια αντιπολίτευση που προσπάθησε να σταθεί εμπόδιο ακόμα και σε αυτήν την τροποποίηση της αρχικής μελέτης του πάρκου Κολοκοτρώνη.

Μια τροποποίηση η οποία είχε λάβει υπόψη της την διαβούλευση την οποία πριν από 17 μήνες είχε διοργανώσει ο δήμος μας.
Η διατήρηση της αρχιτεκτονικής του πάρκου, η αναζωογόνηση του, η βελτίωση της προσβασιμότητας όλων των πολιτών, ο καλλωπισμός του, ο εμπλουτισμός του πράσινου, η επισκευή και ανανέωση του φωτισμού και η ανάδειξη του παραδοσιακού του χαρακτήρα δεν «συγκίνησαν» την αντιπολίτευση η οποία αντιπρότεινε να μην κάνει τίποτα.
Αντιπρότεινε να φυτέψουμε λουλουδάκια , να αλλάξουμε λάμπες και να αφήσουμε αυτά τα περί προσβασιμότητας και ανάδειξης.
Η χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου έδειξε περίτρανα ότι το Ναύπλιο δε γυρίζει πίσω πηγαίνει μόνο μπροστά τόσο αποφασιστικά που καλό θα ήταν κάποιοι να το καταλάβουν.”

Ψηφίστηκε η μελέτη για την ανάπλαση του Πάρκου Κολοκοτρώνη στο Ναύπλιο

Ναύπλιο Επόμενη Μέρα

>ΡΟΗ ΑΡΓΟΛΙΔΑ TV

x Close

Like Us On Facebook