ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Οι εθιμοτυπικές συναντήσεις συνεχίζονται στο Δημαρχείο Ναυπλίου, καθώς ο νέος Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Ορφανός δεχεται καθημερινά φορείς και συλλόγους για μια πρώτη γνωριμία αλλά και να του θέσουν ζητήματα που τους απασχολούν.

Συνάντηση Ορφανού με τον Σύνδεσμο Εφέδρων Αξιωματικών Αργολίδας

Σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα διεξήχθη η συνάντηση του Δημάρχου Ναυπλιέων κ. Δημητρίου Ορφανού με το προεδρείο Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Νομού Αργολίδας, κατά την εθιμοτυπική επίσκεψη που πραγματοποίησαν, την Τετάρτη (31/01/2024) στο Δημαρχείο, στο πλαίσιο γνωριμίας τους το νέο Δήμαρχο.

Το προεδρείο παρουσίασε τις δραστηριότητες του Συνδέσμου και τόνισαν την πίστη τους στην αξία του εφεδρικού πνεύματος.

Ο κ. Ορφανός , αφού άκουσε με προσοχή όλες τις θέσεις του συνδέσμου τόνισε ότι θα στηρίξει το έργο τους. Ζήτησε δε, τη συνέχιση της αμοιβαίας συνεργασίας για το καλό της πατρίδας.

Εθιμοτυπική επίσκεψη του Σωματείου Εκπαιδευτών Οδήγησης και Κυκλοφοριακής Αγωγής Ν. Αργολίδας «Ο ΑΡΓΕΑΣ» στον Δήμαρχο Ναυπλιέων

Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Δήμαρχο Ναυπλιέων, κ. Δημήτριο Ορφανό, με αφορμή την ανάληψη των καθηκόντων του, πραγματοποίησε το προεδρείο του Σωματείου Εκπαιδευτών Οδήγησης και Κυκλοφοριακής Αγωγής Ν. Αργολίδας «Ο ΑΡΓΕΑΣ».

Στη συνάντηση τέθηκαν ζητήματα που απασχολούν το Σωματείο και άπτονται των αρμοδιοτήτων του Δήμου Ναυπλιέων. Μεταξύ των θεμάτων που συζητήθηκαν ήταν η κυκλοφοριακή αγωγή, η κυκλοφοριακή συμφόρηση στο κέντρο της πόλης, η έλλειψη ρυθμίσεων για τη στάθμευση, η απουσία σήμανσης και διαγραμμίσεων καθώς και η έλλειψη χώρου εξέτασης.

Από την πλευρά του ο κ. Ορφανός, τους ευχαρίστησε για την συνάντηση και την ενημέρωση και τους διαβεβαίωσε ότι θα εξετάσει προσεκτικά όλα τα θέματα που ετέθησαν τα οποία χαρακτήρισε πολύ σημαντικά. Ο Δήμαρχος τόνισε χαρακτηριστικά ότι, «όλα τα ζητήματα που αναφέρθηκαν είναι πάρα κρίσιμα όμως δεν τους είχε δοθεί μέχρι σήμερα η αρμόζουσα σημασία. Είναι θέματα που απασχολούν την καθημερινότητα μας, την ίδια μας την ζωή και στα οποία συμμετέχουμε όλοι. Συμμετέχουμε ως οδηγοί, ως επιβάτες οχημάτων, ως πεζοί, ως γονείς, ως ανήλικοι, ως εκπαιδευτικοί, ως μαθητές».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

ΕΝΩΝΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ

AGGELOS DRITSAS

«Panic button»: Πόσες γυναίκες έχουν πατήσει το κουμπί για να σωθούν

AGGELOS DRITSAS

Περιφέρεια Πελοποννήσου: Στα 4,6 εκ. ευρώ έφτασαν οι οφειλές δήμων για τη διαχείριση των απορριμμάτων

AGGELOS DRITSAS

4 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

AGGELOS DRITSAS

Στα Ιεροσόλυμα για το Άγιο Φως ελληνική αντιπροσωπεία

AGGELOS DRITSAS

ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΔΙΔΥΜΩΝ – ΠΑΝΝΑΥΠΛΙΑΚΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ 0-1

AGGELOS DRITSAS

Έρχεται νέο καύσιμο στα βενζινάδικα – Ποιοι θα το βάζουν

AGGELOS DRITSAS

ΔΕΔΔΗΕ Αργολίδας: Διακοπή ηλεκτροδότησης σε περιοχές του Δήμου Ναυπλιέων στις 15/11

AGGELOS DRITSAS

Με 5 θέματα συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Άργους Μυκηνών

AGGELOS DRITSAS

Εστιατόριο στο Ναύπλιο ζητάει σερβιτόρο ή σερβιτόρα

AGGELOS DRITSAS

Κωνσταντίνος Χρονόπουλος : Θέλω να σας ευχαριστήσω εκ βάθους καρδίας ,

AGGELOS DRITSAS

Πάσχα 2024: Πότε ξεκινά το εορταστικό ωράριο, πώς θα λειτουργήσουν τα καταστήματα

AGGELOS DRITSAS