ΑΡΓΟΛΙΔΑ TV

Οι εθιμοτυπικές συναντήσεις συνεχίζονται στο Δημαρχείο Ναυπλίου, καθώς ο νέος Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Ορφανός δεχεται καθημερινά φορείς και συλλόγους για μια πρώτη γνωριμία αλλά και να του θέσουν ζητήματα που τους απασχολούν.

Συνάντηση Ορφανού με τον Σύνδεσμο Εφέδρων Αξιωματικών Αργολίδας

Σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα διεξήχθη η συνάντηση του Δημάρχου Ναυπλιέων κ. Δημητρίου Ορφανού με το προεδρείο Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Νομού Αργολίδας, κατά την εθιμοτυπική επίσκεψη που πραγματοποίησαν, την Τετάρτη (31/01/2024) στο Δημαρχείο, στο πλαίσιο γνωριμίας τους το νέο Δήμαρχο.

Το προεδρείο παρουσίασε τις δραστηριότητες του Συνδέσμου και τόνισαν την πίστη τους στην αξία του εφεδρικού πνεύματος.

Ο κ. Ορφανός , αφού άκουσε με προσοχή όλες τις θέσεις του συνδέσμου τόνισε ότι θα στηρίξει το έργο τους. Ζήτησε δε, τη συνέχιση της αμοιβαίας συνεργασίας για το καλό της πατρίδας.

Εθιμοτυπική επίσκεψη του Σωματείου Εκπαιδευτών Οδήγησης και Κυκλοφοριακής Αγωγής Ν. Αργολίδας «Ο ΑΡΓΕΑΣ» στον Δήμαρχο Ναυπλιέων

Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Δήμαρχο Ναυπλιέων, κ. Δημήτριο Ορφανό, με αφορμή την ανάληψη των καθηκόντων του, πραγματοποίησε το προεδρείο του Σωματείου Εκπαιδευτών Οδήγησης και Κυκλοφοριακής Αγωγής Ν. Αργολίδας «Ο ΑΡΓΕΑΣ».

Στη συνάντηση τέθηκαν ζητήματα που απασχολούν το Σωματείο και άπτονται των αρμοδιοτήτων του Δήμου Ναυπλιέων. Μεταξύ των θεμάτων που συζητήθηκαν ήταν η κυκλοφοριακή αγωγή, η κυκλοφοριακή συμφόρηση στο κέντρο της πόλης, η έλλειψη ρυθμίσεων για τη στάθμευση, η απουσία σήμανσης και διαγραμμίσεων καθώς και η έλλειψη χώρου εξέτασης.

Από την πλευρά του ο κ. Ορφανός, τους ευχαρίστησε για την συνάντηση και την ενημέρωση και τους διαβεβαίωσε ότι θα εξετάσει προσεκτικά όλα τα θέματα που ετέθησαν τα οποία χαρακτήρισε πολύ σημαντικά. Ο Δήμαρχος τόνισε χαρακτηριστικά ότι, «όλα τα ζητήματα που αναφέρθηκαν είναι πάρα κρίσιμα όμως δεν τους είχε δοθεί μέχρι σήμερα η αρμόζουσα σημασία. Είναι θέματα που απασχολούν την καθημερινότητα μας, την ίδια μας την ζωή και στα οποία συμμετέχουμε όλοι. Συμμετέχουμε ως οδηγοί, ως επιβάτες οχημάτων, ως πεζοί, ως γονείς, ως ανήλικοι, ως εκπαιδευτικοί, ως μαθητές».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Αργολίδα: Ασθενής σεισμική δόνηση τα ξημερώματα

diktio

Τα μέλη που απαρτίζουν τη Δημοτική Επιτροπή του Δήμου Ναυπλιέων – Ποιες αρμοδιότητες έχουν;

admin

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΖΗΤΟΥΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ

admin

ΚΑΣΟΑ ΔΑΝΑΟΣ: Συστάθηκε Διαρκής Επιτροπή Συνεταιρισμών Αργολίδας

diktio

6ος δρόμος Κάστρου Άργους «Από τον οικισμό της αρχαίας Δειράδας στη Λάρισα»

diktio

Ξεκίνησαν οι πρόβες των νεαρών παιδιών για το τοπικό έθιμο της Ερμιόνης,”γιάλα – γιάλα”.

admin

Ενημερωτική δράση του 1ου Γυμνασίου Ναυπλίου για τις εξαρτήσεις

diktio

Εταιρεία στον Ίναχο Αργολίδας ζητά εργαζόμενο για το τμήμα παραγωγής

diktio

Ημέρα «Θυσίας του Διασώστη»: Βραβεύθηκε ο γιατρός Κ. Κατσαρός από την Αργολίδα

admin

Β’ Εθνική Γυναικών Aποτελέσματα της 14ης αγωνιστικής και η βαθμολογία

admin

Ο Αστυνομικός Διευθυντής Αργολίδας Ευάγγελος Πιπέρης παραμένει στο βαθμό του Ταξίαρχου

diktio

Η απάντηση του Τάσου Χρόνη στον Γιάννη Σαρρή: “Πλυντήριο τραμπουκισμών και πολιτικού βόθρου…”

diktio