ΑΡΓΟΛΙΔΑ TV
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΛΙΕΩΝΕΚΛΟΓΕΣ 2023ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ναύπλιο: Ο πενταετής πολεοδομικός σχεδιασμός Κωστούρου 2024 – 2028

Κοινοποίηση

Ο πενταετής πολεοδομικός σχεδιασμός Κωστούρου 2024 – 2028 για το Ναύπλιο, συνέχεια της προηγούμενης δημοτικής θητείας, συμβάλει στην ανάπτυξη της πόλης και στην οικονομική αναβάθμιση της αξίας της γης. Με την ένταξη του στρατοπέδου … στην επέκταση της πόλης με νέες κοινωνικές υπηρεσίες προς τους δημότες, η πόλη αποκτά νέα ζωή, νέα πνοή, νέα κινητικότητα.

Οι επιθυμητές επιπτώσεις και τα οφέλη που προκύπτουν από τα ήδη δρομολογημένα έργα, που είναι οι βάσεις για την πολεοδομική ανάπτυξη του Δήμου μας, περιλαμβάνουν:

1. Αναβάθμιση του αστικού περιβάλλοντος: Ο νέος πολεοδομικός σχεδιασμός περιλαμβάνει βελτιώσεις στην υποδομή, την πράσινη διασύνδεση, την έξυπνη ψηφιακή διαχείριση και την αστική ανάπτυξη του Ναυπλίου. Αυτό το φιλόδοξο αναπτυξιακό σενάριο στο οποίο στοχεύουμε μεθοδικά με τα 100+ έργα υποδομής και ανάπλασης που έχουμε ήδη μελετήσει, χρηματοδοτήσει, υλοποιήσει, βελτιώνει σημαντικά την ποιότητα ζωής των κατοίκων και προσελκύει τουρίστες, εποχιακά ή μόνιμα εργαζόμενους και νέους επενδυτές.

2. Οικονομική ανάπτυξη: Ο σχεδιασμός σύνδεσης των κόμβων της θάλασσας, (λιμάνι και μαρίνα) της γης (δρόμοι, μαζική μεταφορά, ποδηλατόδρομοι), του αέρα (υδατοδρόμιο) που προάγει την ανάπτυξη και την καινοτομία, προσελκύει επιχειρήσεις και επενδυτές, μειώνει την ανεργία.

3. Ανάπτυξη τουριστικού τομέα: Ο νέος πολεοδομικός σχεδιασμός ενισχύει την τουριστική και εμπορική αξία του Ναυπλίου. Περιλαμβάνει την εμπλοκή νέων τουριστικών αξιοθέατων, την αξιοποίηση περιοχών για την ανάπτυξη ξενοδοχειακών και τουριστικών καταλυμάτων και την προώθηση της ιστορικής και πολιτιστικής κληρονομιάς της πόλης.

4. Νέες υπηρεσίες για την κοινωνία: Ο πενταετής πολεοδομικός σχεδιασμός μας, περιλαμβάνει την ανάπτυξη νέων υπηρεσιών για τους κατοίκους του Ναυπλίου. Νέες εγκαταστάσεις για την εκπαίδευση, την υγεία, την αναψυχή και την αθλητική δραστηριότητα, παρέχοντας ένα καλύτερο περιβάλλον ζωής και ευκαιρίες για την τοπική κοινότητα. Συμβάλει στη βιώσιμη και ισορροπημένη ανάπτυξη της πόλης και στην ύπαιθρο, στα γύρω χωριά, δημιουργώντας μια πιο ελκυστική πρόταση ζωής για τους κατοίκους, τους τουρίστες και τους επενδυτές.

Η κάθε ψήφος σας είναι μια πέτρα, που αντί να πετιέται στον αέρα για διαμαρτυρία πέφτοντας μοιραία στα κεφάλια μας, μπορεί να στηρίξει μαζί μας αυτό το γερό οικοδόμημα του μέλλοντός μας.

Δημήτρης Κωστούρος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Ξεκινούν ξεναγήσεις σχολείων στο Ιστορικό Λαογραφικό Κέντρο Κρανιδίου

diktio

Διεύρυνση ωραρίου της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Ναυπλίου

diktio

Συλλυπητήρια ανακοίνωση της Δημοτική Χορωδίας Επιδαύρου για τον θάνατο του Κωνσταντίνου Ξυπολιά

diktio

”Δύναμη Προοπτικής”: Σήμερα η κεντρική ομιλία στο Λυγουριό

diktio

Αντώνης Λυμπέρης: Την Κυριακή δεν ψηφίζουμε κόμματα ούτε φίλους – Ψηφίζουμε περιφερειάρχη τον Πέτρο Τατούλη

diktio

To ταξίδι της Ολυμπιακής Φλόγας για το Παρίσι θα κάνει στάση και στην Αργολίδα το 2024

diktio

Ναύπλιο: Τι αναφέρει η Αστυνομία για το επεισόδιο και τις συλλήψεις ανηλίκων για οπαδική βία

diktio

Στο ετήσιο συνέδριο Microsoft Ignite, κυριαρχεί το Copilot AI

diktio

Τσιπάκια ίδια με ελιές – Τα βάζουν στα ελαιόδεντρα για προστασία από τις κλοπές

diktio

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΟΡΔΩΝΗ: ΔΩΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ

Ναύπλιο: 8o Οpen Ξυλορακέτας στην παραλία Καραθώνας

diktio

Υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς στην Αργολίδα και για την Πέμπτη 24 Αυγούστου

diktio