ΑΡΓΟΛΙΔΑ TV – ΑΓΓΕΛΟΣ ΔΡΙΤΣΑΣ

Ο πενταετής πολεοδομικός σχεδιασμός Κωστούρου 2024 – 2028 για το Ναύπλιο, συνέχεια της προηγούμενης δημοτικής θητείας, συμβάλει στην ανάπτυξη της πόλης και στην οικονομική αναβάθμιση της αξίας της γης. Με την ένταξη του στρατοπέδου … στην επέκταση της πόλης με νέες κοινωνικές υπηρεσίες προς τους δημότες, η πόλη αποκτά νέα ζωή, νέα πνοή, νέα κινητικότητα.

Οι επιθυμητές επιπτώσεις και τα οφέλη που προκύπτουν από τα ήδη δρομολογημένα έργα, που είναι οι βάσεις για την πολεοδομική ανάπτυξη του Δήμου μας, περιλαμβάνουν:

1. Αναβάθμιση του αστικού περιβάλλοντος: Ο νέος πολεοδομικός σχεδιασμός περιλαμβάνει βελτιώσεις στην υποδομή, την πράσινη διασύνδεση, την έξυπνη ψηφιακή διαχείριση και την αστική ανάπτυξη του Ναυπλίου. Αυτό το φιλόδοξο αναπτυξιακό σενάριο στο οποίο στοχεύουμε μεθοδικά με τα 100+ έργα υποδομής και ανάπλασης που έχουμε ήδη μελετήσει, χρηματοδοτήσει, υλοποιήσει, βελτιώνει σημαντικά την ποιότητα ζωής των κατοίκων και προσελκύει τουρίστες, εποχιακά ή μόνιμα εργαζόμενους και νέους επενδυτές.

2. Οικονομική ανάπτυξη: Ο σχεδιασμός σύνδεσης των κόμβων της θάλασσας, (λιμάνι και μαρίνα) της γης (δρόμοι, μαζική μεταφορά, ποδηλατόδρομοι), του αέρα (υδατοδρόμιο) που προάγει την ανάπτυξη και την καινοτομία, προσελκύει επιχειρήσεις και επενδυτές, μειώνει την ανεργία.

3. Ανάπτυξη τουριστικού τομέα: Ο νέος πολεοδομικός σχεδιασμός ενισχύει την τουριστική και εμπορική αξία του Ναυπλίου. Περιλαμβάνει την εμπλοκή νέων τουριστικών αξιοθέατων, την αξιοποίηση περιοχών για την ανάπτυξη ξενοδοχειακών και τουριστικών καταλυμάτων και την προώθηση της ιστορικής και πολιτιστικής κληρονομιάς της πόλης.

4. Νέες υπηρεσίες για την κοινωνία: Ο πενταετής πολεοδομικός σχεδιασμός μας, περιλαμβάνει την ανάπτυξη νέων υπηρεσιών για τους κατοίκους του Ναυπλίου. Νέες εγκαταστάσεις για την εκπαίδευση, την υγεία, την αναψυχή και την αθλητική δραστηριότητα, παρέχοντας ένα καλύτερο περιβάλλον ζωής και ευκαιρίες για την τοπική κοινότητα. Συμβάλει στη βιώσιμη και ισορροπημένη ανάπτυξη της πόλης και στην ύπαιθρο, στα γύρω χωριά, δημιουργώντας μια πιο ελκυστική πρόταση ζωής για τους κατοίκους, τους τουρίστες και τους επενδυτές.

Η κάθε ψήφος σας είναι μια πέτρα, που αντί να πετιέται στον αέρα για διαμαρτυρία πέφτοντας μοιραία στα κεφάλια μας, μπορεί να στηρίξει μαζί μας αυτό το γερό οικοδόμημα του μέλλοντός μας.

Δημήτρης Κωστούρος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Ματσάρα Διομήδης Άργους – ΑΕΚ για την 2η αγωνιστική της Handball Premier

diktio

Σε κοινό περίπτερο Δήμοι της Πελοποννήσου στη 38η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού PHILOXENIA

diktio

Το Μητρώο των Αγροτών θα αναλάβουν τα Επιμελητήρια;

diktio

Απίστευτο: Πρώην δήμαρχος διέγραψε όλα τα αρχεία και mail του δήμου – Στη Δικαιοσύνη ο νυν

admin

Η ιστορική ομάδα του Παναργειακού μετά από δυόμιση δεκαετίες επιστρέφει στη Β Εθνική, σημερινή Super League2..

AGGELOS DRITSAS

Γλέντι με γνήσιες μικρασιάτικες μελωδίες στη Νέα Κίο – Συνεχίζεται το πρόγραμμα των Κιανών 2023

diktio

Την Δευτέρα 2 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση του Συνδυασμού ”Αλλαγή Πορείας”

diktio

Κλιμάκιο της Παγκόσμιας Τράπεζας σε Άργος και Ναύπλιο για τον Δικαστικό Καλλικράτη

diktio

Κλήρωση Πρωτοχρονιάτικου Λαχείου: Αυτός ο τυχερός αριθμός κέρδισε 1.000.000 ευρώ

admin

Τροπολογία για το μειωμένο ρεύμα στους αγρότες

AGGELOS DRITSAS

Χθες το βραδυ μες στην κακοκαιρια βρηκα στη μεση του δρομου αυτο το σκυλακι..

admin

Έκπτωτος κηρύχθηκε ο ανάδοχος της συντήρησης του οδικού τμήματος Άργους – Κουτσοποδίου

admin