Δε. Σεπ 21st, 2020

ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV

DIGITALCITIES I.K.E

Ναύπλιο: Σταθμοί φόρτισης για ηλεκτρικά αυτοκίνητα

στο "Φουγάρο"

Στον πολυχώρο Φουγάρο στο Ναύπλιο τοποθετήθηκαν αυτές τις ημέρες οι πρώτοι φορτιστές για ηλεκτρικά αυτοκίνητα.

Πρόκειται για φορτιστές της Porsche που συνεργάζεται με την ΑΒΒ και που δημιούργησαν φορτιστές υψηλής ισχύος. Η συμφωνία μεταξύ των δύο εταιρειών αφορά στην παροχή της υποδομής φόρτισης ηλεκτροκίνητων οχημάτων της ΑΒΒ, που θα χρησιμοποιηθεί και στα ηλεκτρικά αυτοκίνητα της Porsche, συμπεριλαμβανομένου του μοντέλου Taycan, του πρώτου πλήρως ηλεκτροκίνητου αυτοκινήτου της εταιρείας, που πρόκειται να εισέλθει στην αγορά το 2020.
Η ABB προσφέρει ολοκληρωμένα συστήματα και λύσεις στην ψηφιακή βιομηχανία και έχει πουλήσει περισσότερους από 10.500 DC ταχυφορτιστές σε 73 χώρες ενώ ειδικεύεται για περισσότερα από 10 χρόνια στην αγορά των ταχυφορτιστών.

Η εταιρεία είναι ιδρυτικό μέλος των CHAdeMO και CCS Charging Standards Association και ο χορηγός του πρωταθλήματος ABB FIA Formula E, που αναδιαμορφώνει τον κόσμο της βιώσιμης κινητικότητας. Ο τομέας των Συστημάτων Ηλεκτρικής Ενέργειας της ΑΒΒ πρόκειται να εκχωρηθεί στην εταιρεία Hitachi το 2020. Αυτή τη στιγμή η ABB δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 100 χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδας, με περίπου 147.000 εργαζόμενους.

>ΡΟΗ ΑΡΓΟΛΙΔΑ TV

x Close

Like Us On Facebook