ΑΡΓΟΛΙΔΑ TV
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΛΙΕΩΝΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ναύπλιο: Στις 10 Δεκεμβρίου ο Παλαμήδειος Άθλος και ο Αγώνας Δρόμου Ιστορικής Μνήμης

Ο ∆ήµος Ναυπλιέων, ο ∆ηµοτικός Οργανισµός Αθλητισµού, Πολιτισµού, Τουρισµού και Περιβάλλοντος (ΔΟΠΠΑΤ), σε συνεργασία με τον Σύλλογο Μαραθωνοδρόμων Δρομέων Αργολίδας, προκηρύσσουν, διοργανώνουν και προσκαλούν στον αγώνα Ιστορικής Μνήμης για την Επέτειο της Άλωσης του Παλαμηδίου, στον Παλαμήδειο Άθλο: «Τρέχοντας στο Κάστρο του Ναυπλίου – Nafplio Castle Run» την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2023. 

Ο αγώνας Ιστορικής Μνήμης για την Επέτειο της Άλωσης του Παλαμηδίου, θα πραγματοποιηθεί µε την υποστήριξη του Υπουργείου Αθλητισµού και Πολιτισµού.

Η αντίστροφη μέτρηση για τον μοναδικό αγώνα στην Ελλάδα, τον αγώνα της αγωνιστικής ανάβασης του δοξασμένου κάστρου του Παλαμηδίου ξεκίνησε, με την έναρξη των εγγραφών. Η σημαντική αυτή διοργάνωση θα γίνει φέτος στο Ναύπλιο, ολοκληρώνοντας τις Εορταστικές Εκδηλώσεις από την απελευθέρωση της πρώτης πρωτεύουσας του νεοσύστατου τότε Ελληνικού Κράτους. Οι δρομείς που θα δηλώσουν συμμετοχή σε μια από τις δύο διαδρομές της διοργάνωσης θ’ απολαύσουν έναν αγώνα που συνδυάζει τις υψηλότερες αθλητικές προδιαγραφές με μία μεγάλη γιορτή, στο μαγευτικό Ναύπλιο! Η συμμετοχή δεν έχει καμία οικονομική επιβάρυνση και περιλαμβάνει:

– Τον «Παλαμήδειο Άθλο» µε ανάβαση στο κάστρο του Παλαμηδίου,

– Αγώνα Δρόμου Ιστορικής Μνήμης για την Επέτειο της Άλωσης του Παλαμηδίου .

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν εγγραφές και να αντλήσουν πληροφορίες από την επίσημη ιστοσελίδα του φορέα: https://doppat.gr/ και από την σελίδα στο Facebook του
ΔΟΠΠΑΤ: https://www.facebook.com/doppat.nafplio

Οργανωτική Επιτροπή

Οι εγγραφές πραγματοποιούνται μόνο online, έως την Παρασκευή 1η Δεκεμβρίου 2023. Ευχόμαστε σε όλους τους συμμετέχοντες να ζήσουν την αξέχαστη δρομική εμπειρία με φόντο το επιβλητικό Κάστρο του Παλαμηδίου και στο κοινό, να απολαύσει την φετινή αθλητική διοργάνωση, μοναδική στο είδος της στο ιστορικό Ναύπλιο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Αργολίδα: Ζητείται ελαιώνας από Έλληνα αγρότη

diktio

ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ ΙΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

admin

Περισσότερα από είκοσι τσουβάλια σκυλοτροφής παρέδωσε σήμερα στο Δήμο Άργους –Μυκηνών

diktio

ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΝΑΥΠΛΙΟΥ

admin

Έβαλε στη στάση τον καναπέ του σπιτιού του

admin

ΛΕΥΚΑΚΙΑ ΝΑΥΠΛΙΟΥ : “Εφυγε” απο τη ζωή σε ηλικία 62 ετών ο Παναγιώτης Ν.Μίχος

admin

Δ. Ορφανός: Προσιτή πρόσβαση όλων των παιδιών σε ασφαλείς δομές – Να δημιουργηθεί βρεφονηπιακός σταθμός στην Ασίνη και ΚΔΑΠ στο Ναύπλιο

diktio

Τάσος Λάμπρου: Πρόγραμμα επισκέψεων και ομιλιών της ΕΝΔΗΕΡ

diktio

Αγιασμός στο Εσπερινό Λύκειο Ναυπλίου από τον Μητροπολίτη Αργολίδας

diktio

Νέα κακοκαιρία από το βράδυ της Κυριακής – Ποιες περιοχές θα επηρεάσει – Πρόγνωση μέχρι 16/11

diktio

Κωνσταντίνος Χρονόπουλος : Θέλω να σας ευχαριστήσω εκ βάθους καρδίας ,

admin

Τέσσερις δεκαετίες χωρίς ψιλές και δασείες!

admin