ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων, στο Ναύπλιο, για την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου, ανακοινώθηκε από την Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας.

Αναλυτικά:

ΚΥΡΙΑΚΗ 19 ΜΑΪΟΥ

Γενικός σημαιοστολισμός από της ογδόης πρωινής ώρας μέχρι της δύσης του ηλίου της 14ης Μαΐου. Φωταγώγηση όλων των Δημοσίων, Δημοτικών και Κοινοτικών καταστημάτων, των καταστημάτων Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου και των Τραπεζών, από τη δύση του ηλίου της 19ης Μαΐου μέχρι τις πρωινές ώρες της επομένης ημέρας.

11.00 Επιμνημόσυνη δέηση στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Γεωργίου, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Αργολίδος κ. Νεκταρίου. Εκφώνηση ομιλίας από την κα Ελευθεριάδη Πιτσάκη Σοφία, καθηγήτρια Αγγλικών 4ου Δημοτικού Σχολείου Ναυπλίου.

11.30 Κατάθεση στεφάνων από εκπρόσωπο της Βουλής, της Περιφέρειας Πελοποννήσου, των Ενόπλων Δυνάμεων, των Σωμάτων Ασφαλείας , του Δήμου, των Εφεδροπολεμιστικών Οργανώσεων και του Συλλόγου Ποντίων Αργολίδας, στο Μνημείο του Δημητρίου Υψηλάντη (Πλατεία Τριών Ναυάρχων ), όπου θα τηρηθεί σιγή ενός λεπτού στη μνήμη των ένδοξων νεκρών του Έθνους.

Η τελετή θα ολοκληρωθεί με την ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου. Θα ακολουθήσει Εκδήλωση Μνήμης από τον Σύλλογο Ποντίων Αργολίδας «Η Παναγία Σουμελά».

Στην συνέχεια θα δοθεί καφές και γλυκίσματα στην αίθουσα του ΤΡΙΑΝΟΝ ( Πλατεία Συντάγματος ) όπου θα φιλοξενηθεί και έκθεση ζωγραφικής.

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
Ιωάννης Μαντζούνης

Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ
Δημήτριος Πτωχός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Φούρνοι Αργολίδας: Ζητείται νεαρό άτομο για δημιουργική απασχόληση δύο νηπίων 15 μηνών

AGGELOS DRITSAS

Πολύ υψηλός κίνδυνος δασικής πυρκαγιάς στους νομούς Αργολίδας και Κορινθίας την Δευτέρα 29 Ιουλίου

AGGELOS DRITSAS

Ε.Π.Σ. Αργολίδας: Υπερψηφίστηκε ομόφωνα ο Διοικητικός και Οικονομικός απολογισμός

AGGELOS DRITSAS

Είπε μόνο 6 λέξεις: Ανατριχιάζουν τα λόγια του Βασίλη Καρρά, λίγο πριν τον θάνατό του – Η τραγική ειρωνεία

AGGELOS DRITSAS

Δημήτρης Καμπόσος: Από αύριο όλοι μαζί για τον τόπο που αγαπάμε…

AGGELOS DRITSAS

Στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας 

AGGELOS DRITSAS

Σήμερα έγινε το ξεκίνημα μιας πολύ σημαντικής συνεργασίας

AGGELOS DRITSAS

Ξεκάθαρη νίκη του Τ. Χρόνη στον Δήμο Επιδαύρου

AGGELOS DRITSAS

Αλλαγή στο παρά πέντε με την κακοκαιρία που έρχεται – Τι λέει η ΕΜΥ

AGGELOS DRITSAS

Συλλυπητήρια ανακοίνωση της Δημοτική Χορωδίας Επιδαύρου για τον θάνατο του Κωνσταντίνου Ξυπολιά

AGGELOS DRITSAS

Βόμβα: Χρωστάς στην Εφορία; Αυτόματη κατάσχεση σε συγγενείς. Πώς θα γίνεται

AGGELOS DRITSAS

Παρελθόν ο Καμπεράϊ από τον Πανναυπλιακό, γκρίνια στην ομάδα

AGGELOS DRITSAS