ΕΙΔΗΣΕΙΣΕΛΛΑΔΑΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΝΕΑΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Να ενισχυθεί άμεσα με προσωπικό η Διεύθυνση Αστυνομίας Αργολίδας ζητάει ο Α. Πουλάς

Αναφορά κατέθεσε στη Βουλή ο βουλευτής Αργολίδας Ανδρέας Πουλάς προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, με την οποία ζητά την ενίσχυση με προσωπικό της Δ.Α. Αργολίδας κατά τη θερινή περίοδο του 2022, όπως αναφέρεται σε σχετικό έγγραφο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας.

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της αναφοράς:

ΑΝΑΦΟΡΑ

Αθήνα, 18 Απριλίου 2022

Προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, κ. Π. Θεοδωρικάκο

Θέμα: «Να ενισχυθεί άμεσα με προσωπικό η Δ.Α. Αργολίδας»

Κύριε Υπουργέ,

Σας καταθέτω έγγραφο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας με το οποίο ζητά την ενίσχυση με προσωπικό της Δ.Α. Αργολίδας κατά τη θερινή περίοδο του 2022.

Ειδικότερα, στο έγγραφό της η Ένωση αναφέρει ότι η φετινή θερινή περίοδος προβλέπεται πως θα έχει ιδιαίτερα αυξημένες ανάγκες αστυνόμευσης τόσο στην περιοχή αρμοδιότητας του Α.Τ. Ερμιονίδας όπου υπάρχουν ξενοδοχειακές μονάδες υψηλού επιπέδου, εξοχικές κατοικίες σημαντικών πολιτικών και πολιτειακών παραγόντων της Ελλάδας και του εξωτερικού, όσο και στην ευρύτερη περιοχή του Νομού Αργολίδας λόγω αυξημένης τουριστικής επισκεψιμότητας.

Για το λόγο αυτό και λαμβάνοντας υπόψη τις επικείμενες αποστρατείες εντός του θέρους και έως το τέλος του 2022 και προκειμένου να μην διαταραχθεί η λειτουργία της Δ.Α. Αργολίδας, η Ένωση προτείνει την άμεση ενίσχυσή της με 10 Αστυνομικούς οι οποίοι θα αποσπασθούν για τη θερινή περίοδο, θεωρώντας πως έτσι θα αμβλυνθούν οι νέες ανάγκες και τα υπηρεσιακά κενά που έχουν δημιουργηθεί έως την επιβεβλημένη ενίσχυση με προσωπικό στις έκτακτες μεταθέσεις μηνός Οκτωβρίου 2022.

Παρακαλώ για τις ενέργειές σας.

Ο βουλευτής

Related Posts

1 of 904