ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Ο νεαρός κατέρρευσε και άμεσα στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να τον μεταφέρει στο νοσηλευτικό ίδρυμα των Χανίων, ωστόσο ήταν αργά.

Ένας 20χρονος ναυαγοσώστης έπεσε θύμα ξυλοδαρμού, με αποτέλεσμα να αφήσει την τελευταία του πνοή στα Χανιά, το απόγευμα της Τρίτης (11/6/24).

Στην πλατεία Καλυβών στα Χανιά, ο 20χρονος που σύμφωνα με πληροφορίες ήταν από την Αθήνα, διαπληκτίστηκε με 5 αλλοδαπούς. Ο διαπληκτισμός κατέληξε σε ξυλοδαρμό.

Μετά τον ξυλοδαρμό, ο νεαρός κατέρρευσε και άμεσα στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να τον μεταφέρει στο νοσηλευτικό ίδρυμα των Χανίων, ωστόσο σύμφωνα με το zarpanews, το παλικάρι δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.

Για το συμβάν ενημερώθηκαν οι Αρχές και γίνονται έρευνες ενώ, πληροφορίες λένε ότι ήδη έχουν γίνει προσαγωγές.

Με πληροφορίες από zarpanews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Τελετή παράδοσης της νέας χάραξης της εθνικής οδού Πατρών – Πύργου LIVE

AGGELOS DRITSAS

Περιφερειακός Σύμβουλος Π.Ε Αργολίδας Τάσος Γανώσης

AGGELOS DRITSAS

Ναυταθλητικός Όμιλος Ερμιόνης: Η 14η Σχολή Ιστιοπλοΐας ανοιχτής θαλάσσης «ανοίγει πανιά»

AGGELOS DRITSAS

Ένα διαφορετικό καρναβάλι φέτος για το σχολείο μας

AGGELOS DRITSAS

Κώστας Καράπαυλος Πωωωωω!!!!!!

AGGELOS DRITSAS

Α.Π.Ο Ποσειδώνας Διδύμων

AGGELOS DRITSAS

Let’s do it Greece: Εθελοντικός καθαρισμός του Λόφου Ασπίδος από τον Δήμο Άργους – Μυκηνών

AGGELOS DRITSAS

Κινητοποίηση και του Συλλόγου Γεωπόνων Αργολίδας ενάντια στο φορολογικό

AGGELOS DRITSAS

ΝΑΥΠΛΙΟ : Παιδικές χαρές ,,, και βόλτες με τα παιδιά στο βουνό

AGGELOS DRITSAS

Το Υπουργείο “στερεώνει” το πυργόσπιτο του ΑΓ.Ανδριανού ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

Ντίνα Καραγιάννη

AGGELOS DRITSAS

Σοκάρει η κατάθεση της ηθοποιού για τον βιασμό από τον σκηνοθέτη: «Άρχισα να ουρλιάζω, δε σταματούσε»

AGGELOS DRITSAS