Ένα αγοράκι δύο μόλις μηνών έχασε τη ζωή του στη Γέρα της Λέσβου, όταν η βάρκα στην οποία επέβαινε μαζί με πρόσφυγες και μετανάστες κυρίως αφρικανικής καταγωγής, ναυάγησε στις 16 Δεκεμβρίου.
Σύμφωνα με τον ενημερωτικό ιστότοπο stonisi.gr, το ναυάγιο δεν γνωστοποιήθηκε από το Λιμενικό Σώμα, ωστόσο το αγοράκι ανασύρθηκε νεκρό τα χαράματα της Παρασκευής, μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης και εκεί διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Το ναυάγιο συνέβη όταν η βάρκα προσέκρουσε στα βράχια της ακτής στην περιοχή Φάρα δυτικά της εισόδου του κόλπου της Γέρας στη Λέσβο. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, στο νησί έπνεαν ενισχυμένοι νότιοι άνεμοι και σύμφωνα με τα όσα είπε ο πατέρας του μωρού, η βάρκα έπεσε στα βράχια και στην προσπάθεια να βγει στη στεριά, του έπεσε το μωρό στη θάλασσα.Κατά την επιχείρηση διάσωσης ανασύρθηκαν ζωντανοί 34 άνθρωποι άνδρες, γυναίκες και παιδιά, μεταξύ των οποίων δύο άτομα έχουν τραυματιστεί ελαφρά. Μεταφέρθηκαν στο ΚΥΤ του Καρά Τεπέ.