ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΝΕΑΔΗΜΟΣ ΕΠΙΔΑΥΡΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ν. Επίδαυρος: Σκάφος κινδύνεψε να πέσει στα βράχια, όταν έσβησαν οι μηχανές – Μια μικρή βάρκα έσπευσε για βοήθεια

Στιγμές αγωνίας στη Νέα Επίδαυρο, λίγο πριν την απογευματινή καταιγίδα της Τρίτης, όταν ένα σκάφος ακινητοποιήθηκε πλησιάζοντας στην είσοδο του λιμανιού. Οι σβηστές μηχανές δεν επέτρεπαν τους κατάλληλους χειρισμούς από τα τρία άτομα που επέβαιναν, με αποτέλεσμα το σκάφος να πλησιάζει επικίνδυνα στα βράχια της προβλήτας.

Για αρκετή ώρα οι τρεις επιβαίνοντες προσπαθούσαν να κρατήσουν μακριά από τη στεριά της Νέας Επιδαύρου το σκάφος, όμως τα ρεύματα όλο και το πλησίαζαν πιο κοντά στα βράχια. Την ίδια ώρα ο καιρός αγρίευε, αφού ερχόταν καταιγίδα στην περιοχή. Ευτυχώς, ωστόσο, η κακοκαιρία καθυστέρησε.Video:

Η διάσωση του σκάφους στη Ν. ΕπίδαυροΣτο μεταξύ το σκάφος που κινδύνευε να πέσει στα βράχια, έγινε αντιληπτό από τη στεριά και μια μικρή βάρκα έσπευσε από το λιμάνι για βοήθεια. Η προσπάθεια να τραβήξει η βάρκα το μεγαλύτερο σκάφος δεν ήταν εύκολη, αφού τα ρεύματα της θάλασσας και το βάρος του δεν επέτρεπαν εύκολα κάτι τέτοιο.

Οι προσπάθειες ώστε το μικρό σκάφος να έλξει το μεγαλύτερο επαναλήφθηκε αρκετές φορές. Τελικά, η βάρκα τράβηξε το ακυβέρνητο σκάφος με ασφάλεια μέσα στο λιμάνι της Νέας Επιδαύρου, μακριά από τα βράχια.

What's your reaction?

Related Posts

1 of 569