Δε. Σεπ 21st, 2020

ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV

DIGITALCITIES I.K.E

Ν.Ε.Επιτροπή ΚΙΝΑΛ Αργολίδας: Τηλεδιασκέψεων συνέχεια για θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας

Tηλεδιάσκεψη (27/4) των γραμματέων Νομ.Επιτρ. Πελοποννήσου & Δ. Ελλάδος με τον Γραμματέα Οργανωτικού, γιατρό Στεφ. Παραστατίδη:

Συζητήθηκαν τα θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας με ανάλυση των ανά νομό περιπτώσεων, για ευχερέστερη πληροφόρηση των κεντρικών οργάνων προκειμένου να παρέχουμε ως ωφέλιμη αντιπολίτευση, εποικοδομητικές προτάσεις & κριτική στις παραλείψεις , τις αστοχίες & τα κυβερνητικά λάθη…!
Η Κυβέρνηση έχει στο μυαλό της να υιοθετήσει τις ελαστικές μορφές απασχόλησης. Είμαστε αντίθετοι, αλλά με πρόταση, το πρόγραμμά μας για την στήριξη της εργασίας είναι στοχευμένο και κοστολογημένο.
Προτείνουμε πρόγραμμα Επιδότησης Εργασίας με 40% επιδότηση του μισθού των εργαζομένων για έξι μήνες.
Επιπροσθέτως, όπως μέσω Π.Ν.Π. θεσπίζονται έκτακτες διαδικασίες ανάθεσης κατά παρέκκλιση της κείμενης νομοθεσίας, πρέπει να βοηθηθεί το Ε.Σ.Υγείας όχι μόνο με τις απαραίτητες προσλήψεις «στρατιωτών» υγείας αλλά & με την ένταξή τους στα Βαρέα & Ανθυγιεινά επαγγέλματα.  
Επιμένουμε στην προληπτική εξέταση των συμπολιτών μας ακόμη & με κινητά συνεργεία κατά το υπόδειγμα της Γερμανίας & της Ν. Κορέας, ειδικότερα δε στις υγειονομικά ευπαθείς πληθυσμιακές ομάδες λόγω συχνωτισμού!  

Λεωνίδας Ζ Κουτσογιάννης

>ΡΟΗ ΑΡΓΟΛΙΔΑ TV

x Close

Like Us On Facebook