ΑΡΓΟΛΙΔΑ TV – ΑΓΓΕΛΟΣ ΔΡΙΤΣΑΣ

Εντατικοί έλεγχοι γίνονται στην Περιφέρεια Κρήτης, μετά από εντολή της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης, για τη νομιμότητα διάθεσης αλκοολούχων ποτών με στόχο την καταπολέμηση παραγωγής, διακίνησης και διάθεσης μη κανονικών – νοθευμένων αλκοολούχων ποτών.

Τους ελέγχους κάνει το Τμήμα Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης σε συνεργασία με την Γενική Διεύθυνση ΣΔΟΕ/ Επιχειρησιακή Διεύθυνση Αττικής και τη συνδρομή του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ηρακλείου, καθώς κατά την περίοδο από 10.06.2024 έως 15.06.2024 συστήθηκαν μεικτές ομάδες ελέγχων.

Έγιναν ακόμη έλεγχοι σε επιχειρήσεις – αποστακτήρια – ποτοποιίες, επιχειρήσεις διακίνησης αλκοολούχων ποτών (κάβες) και καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος (μπαρ) σε τουριστικές περιοχές των Νομών Ηρακλείου και Λασιθίου, στη διάρκεια των οποίων εντοπίστηκε σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο οικίας, παράνομο αποστακτήριο παραγωγής αλκοολούχων ποτών στο Ηράκλειο.

Εκεί συνελήφθησαν δύο ημεδαποί, ενώ επιπλέον, πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι σε δώδεκα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, σε κατάστημα ποτοποιίας – οινοποιίας και σε αποστακτήριο και λήφθηκαν δείγματα αλκοολούχων προϊόντων τα οποία απεστάλησαν προς ανάλυση στην Χημική Υπηρεσία Ηρακλείου ώστε να προσδιοριστεί η χημική τους σύσταση.

Οι έλεγχοι αυτοί θα συνεχιστούν και σε άλλες περιοχές της Περιφέρειας Κρήτης με αμείωτη ένταση και θα συμβάλλουν ώστε να αποτραπεί, κατά την επίμαχη περίοδο, η διάθεση στην κατανάλωση και διακίνηση λαθραίας αλκοόλης και νοθευμένων αλκοολούχων ποτών. Η προανάκριση ενεργείται από το Τμήμα Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Και το Άργος στηρίζει Καμπόσο!

AGGELOS DRITSAS

ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2024 : Τι συμβαίνει με το πράσινο στο πάρκο Κολοκοτρώνη ? Το έχει παραλάβει η νέα Δημοτική Αρχή ? ΝΑΙ η ΟΧΙ ?

AGGELOS DRITSAS

Τη Κυριακή 4 Φεβρουαρίου η κοπή πίτας της ΔΗΜ.Τ.Ο. Ναυπλίου Νέας Δημοκρατίας

AGGELOS DRITSAS

F.C ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΙΡΙΩΝ

AGGELOS DRITSAS

Ακόμα ένα εργατικό δυστύχημα στην Αργολίδα – Νεκρός εργάτης που έπεσε από μεγάλο ύψος

AGGELOS DRITSAS

Ξεκίνησε το 1o Οδοιπορικό της Λέσχης Φίλων Μοτοσυκλέτας Αργολίδας ΒΙΝΤΕΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

AGGELOS DRITSAS

Προσωπικό για το τμήμα service ζητάει κατάστημα εστίασης στο Ναύπλιο

AGGELOS DRITSAS

ΝΑΥΠΛΙΟ : Τα πεύκα στο λόφο του Προφήτη Ηλία Ξεράθηκαν ΒΙΝΤΕΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

AGGELOS DRITSAS

Αυτοδιοικητική Συνάντηση χθες το Βράδυ στην Αθήνα

AGGELOS DRITSAS

Από την 1η Μαρτίου POS και ταμειακές στις λαϊκές αγορές

AGGELOS DRITSAS

Σε ποια σημεία θα γίνονται rapid tests στην Αργολίδα από 28/8 έως και 1/9

AGGELOS DRITSAS

Διεθνές βραβείο καλύτερης ταινίας στο Δημοτικό Σχολείο Αγίου Δημητρίου

AGGELOS DRITSAS