ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 5 Ιανουαρίου στο Επιμελητήριο Αργολίδας η έναρξη λειτουργίας της σχολής UEFA C – Πρώτη Φάση (Θεωρητικό Κομμάτι), υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αργολίδας και Αρκαδίας.
Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. Αργολίδας ευχαριστούν θερμά όλους τους συμμετέχοντες σε αυτή και ιδιαίτερα τον Πρόεδρο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κ. Παναγιώτη Μπαλτάκο, τον Πρόεδρο της Τεχνικής επιτροπής κ. Τάκη Παπαχρήστου,τον Τεχνικό Διευθυντή κ. Κωνσταντίνο Τσάνα, το Διευθυντή Εκπαίδευσης  Προπονητών κ. Μιχάλη Μητροτάσιο, καθώς και τους εκπαιδευτές κ. Ιωάννη Βονόρτα  και κ. Ιωάννη Γκίση.
Επίσης ευχαριστούμε τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου κ. Φώτη Δαμούλο για την παραχώρηση της αίθουσας για την πραγματοποίηση των θεωρητικών μαθημάτων της Σχολής, καθώς και το Δήμο Άργους – Μυκηνών για την παραχώρηση του Δ.Α.Κ. Κιβερίου για την πραγματοποίηση της Πρακτικής Άσκησης.
Σκοπός και στόχος μας είναι η αναβάθμιση του προπονητικού ανθρώπινου δυναμικού της περιοχής μας.
Τα αποτελέσματα αυτής της προσπάθειας την τελευταία πενταετία είναι ήδη εμφανή με την Αργολίδα να παράγει συνεχώς νέους ποδοσφαιριστές που στελεχώνουν τις Προεθνικές Ομάδες της Ένωσης, αλλά και τα συγκροτήματα των Προεθνικών Ομάδων.

                             – Ο –
                         Πρόεδρος
                 Βασίλης Γ. Σιδέρης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

«Τα παιδιά έκαναν μια πάρα πολύ μεγάλη προσπάθεια»

AGGELOS DRITSAS

Βασίλης Γ. Σιδέρης Στην ημερίδα διαβούλευσης της 1ης Αναθεώρησης του Σχεδίου Διαχείρισης Κινδύνων Πλημμύρας του Υδατικού Ανατολικής Πελοποννήσου

AGGELOS DRITSAS

Με 11 θέματα το Δημοτικό Συμβούλιο στο Ναύπλιο

AGGELOS DRITSAS

Tου έκλεψαν μισό τόνο ελαιόλαδο από την αποθήκη

AGGELOS DRITSAS

Ξεχωριστή βραδιά χθες στο Αραχναίο κατά την έναρξη του 2ου Φεστιβάλ Ακροναυπλίας ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

Την Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2025 και ώρα 18:30, στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Ασίνης

AGGELOS DRITSAS

Ναύπλιο και Άργος σε χορωδιακή συνύπαρξη!

AGGELOS DRITSAS

177η τακτική εθελοντική αιμοδοσία στο ΔΙΕΚ Άργους

AGGELOS DRITSAS

ΣΚΕΨΕΙΣ – ΑΠΟΨΕΙΣ Η ζωή ξέρει να ανταποδίδει αδικίες και συμπεριφορές, αρκεί να έχεις υπομονή!

AGGELOS DRITSAS

Α.Ο. Φείδων Άργους: Φιέστα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος

AGGELOS DRITSAS

Χρήματα από τη Περιφέρεια Πελοποννήσου για οδικά, αρδευτικά και αντιπλημμυρικά έργα

AGGELOS DRITSAS

Το φθινόπωρο μπήκε για τα καλά – Βουτιά θερμοκρασίας με βροχές και καταιγίδες όλη την εβδομάδα

AGGELOS DRITSAS