Connect with us

ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΓΕΛΟ

ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ.ΤV Και όχι μόνο ..

Published

on

2141354

Συνεντεύξεις πολιτικών προσώπων για την προσωπική και την πολιτική τους πορεία….

θέματα που απασχόλησαν την επικαιρότητα την εβδομάδα που πέρασε, αλλά και ζητήματα που θα μας απασχολήσουν την εβδομάδα που ακολουθεί. Επιμέλεια – Άγγελος Δρίτσας +30 6984461991

video@peloponnisos.tv info@peloponnisos.tv – https://www.facebook.com/aggelosdritsas2 – https://www.facebook.com/peloponnisos.tv

https://peloponnisos.tv/

https://peloponnisos.tv/

livehttps://www.facebook.com/

https://www.facebook.com

Google News
Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 5]
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΩΡΑ

ΑΡΓΟΛΙΔΑ: η Αυτοδιοίκηση κοιμάται… Ο πολεοδόμος είναι ένα επάγγελμα που δεν υπάρχει.?

Published

on

By

1111111111111111

“Μπάχαλο” η Ερμιονίδα Κύριε δήμαρχε και κύριε πρόεδρε της Δημοτικής Κοινότητας Ερμιόνης

Κύριε δήμαρχε και κύριε πρόεδρε της Δημοτικής Κοινότητας Ερμιόνης μπορείτε να μας ενημερώσετε και εμάς τους απλούς δημότες με τι πολεοδομικές άδειες και τι εγκρίσεις από τις αρμόδιες υπηρεσίες (έχουμε αναφερθεί) γίνονται αυτά τα έργα;; -> ΦΩΤΟ κι’ όχι μόνο… 

…ή το κλείσαμε το μαγαζί που λέγεται Κράτος και Δήμος και λειτουργούμε στον αυτόματο πιλότο 

και λέτε, αφήστε αυτόν να γράφει… 

… «Το πολύ – πολύ εάν συνεχίσει, θα του στείλουμε για μια ακόμα φορά τα αστυνομικά όργανα  να τον συλλάβουν!!! για να βάλλει μυαλό»

STAM. DAM.D.ΤΟΠΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ 

ΑΡΓΟΛΙΔΑTV.GR – ΑΓΓΕΛΟΣ ΔΡΙΤΣΑΣ

Google News
Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 3]
Continue Reading

ΑΡΧΕΙΑ

ΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΦΥΣΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΣΤΟ ΛΥΓΟΥΡΙΟ ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ

ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΓΕΛΟ ΔΡΙΤΣΑ

Published

on

By

mouseio

Το «Μουσείο Κωτσιομύτη Φυσικής Ιστορίας» βρίσκεται στο Λυγουριό Αργολίδας και απέχει από το αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου 5 χλμ.

Ιδρύθηκε από τους Βασίλειο Ν. Κωτσιομύτη & Αναστασία Σαρρή-Κωτσιομύτη, το 1993.

Με την ίδρυση και λειτουργία του, ήρθε να προσθέσει την δική του ξεχωριστή σελίδα στα πολιτιστικά δρώμενα του τόπου μας. Είναι φορέας μη κερδοσκοπικός, (αρ απ. 1401 ΥΠΠΟ/ΓΝΟΣ 53605/22.10/2001 Κ.Υ.Α.). Διοικείται από επταμελές Δ.Σ. το οποίο αποτελείται από επιστήμονες Γεωλογίας, Παλαιοντολογίας, Μεταλλειολογίας, και Φυσικής.

Λειτούργησε για πρώτη φορά τον Ιούνιο του 1995 με την επωνυμία «Μουσείο Φυσικής ιστορίας Ασκληπιείου Επιδαύρου». Μετονομάστηκε το 2006 σε «ΜΟΥΣΕΙΟ ΚΩΤΣΙΟΜΥΤΗ ΦΥΣΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ». Την ίδια χρονιά μετεγκαταστάθηκε σε νέο κτήριο το οποίο του παραχωρήθηκε από το Δήμο Ασκληπιείου όπου έχει την ευχέρεια να προβάλλει περισσότερα εκθέματα και επιπλέον συλλογές.

Από την αρχή της ίδρυσής του, συνεργάζεται με ειδικούς επιστήμονες του Πανεπιστημίου Αθηνών, του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης του Ι.Γ.Μ.Ε και άλλων επιστημονικών φορέων, όπου οφείλεται και η έγκυρη επιστημονική ταυτοποίηση, ταξινόμηση και χρονολόγηση των εκθεμάτων του.

Παρέχει πλήρη ξενάγηση στους επισκέπτες του, οι οποίοι μπορούν να ξεναγηθούν στα περίπου 6.000 εκθέματα όπως προβάλλονται κυρίως ορυκτά και απολιθώματα, όστρακα, έντομα, κ.λ.π. από τα 22.000 που έχει στην κατοχή του.

Είναι καταξιωμένο ως το μεγαλύτερο θεματικό Μουσείο ορυκτών κι απολιθωμάτων Πανελληνίως, με ειδικά εκθέματα που εστιάζουν το ενδιαφέρον των καθημερινών επισκεπτών του, αλλά και της παγκόσμιας επιστημονικής κοινότητας. Οι συλλογές του θεωρούνται μοναδικές στην Ελλάδα και από τις πιο πλούσιες της Ευρώπης. Μερικά από τα εκθέματά του είναι μοναδικά στον κόσμο. Η συλλογή των Αμμωνιτών της Επιδαύρου η οποία χαρακτηρίζει το Μουσείο, θεωρείται η πληρέστερη της Υφηλίου.

Στόχος των ιδρυτών του είναι η περαιτέρω ανάπτυξη κι εμπλουτισμός του και η διαρκής λειτουργία του ως ενεργός φορέας έρευνας, επιμόρφωσης, εκπαίδευσης και πολιτισμού.

Οι επισκέπτες (ειδικά οι μαθητικές ομάδες) στο χώρο του Μουσείου έχουν τη δυνατότητα να θαυμάσουν, να ενημερωθούν και να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους σε ότι αφορά τα εκθέματα, αλλά και την ιστορία που περιβάλλει το κάθε είδος ξεχωριστά. Σε συνάφεια με εκπαιδευτικό υλικό, χάρτες, πίνακες, σχεδιαγράμματα και ενημερωτικά κείμενα, ψηλαφίζει απεικονίζοντας αντίστοιχα, τα είδη, τους χρόνους και τις εποχές. Γεωλογικοί & παλαιοντολογικοί χάρτες και πίνακες, σε συνδυασμό με κείμενα κι αναπαραστάσεις, σκιαγραφούν, ενημερώνουν και περιγράφουν παραστατικά, θέματα όπως η δημιουργία της Γης η εμφάνιση και εξέλιξη της ζωής στο πλανήτη μας, από δις/μύρια χρόνια πριν μέχρι σήμερα, ενώ μια ολοκληρωμένη σειρά πόστερς απεικονίζουν αναλυτικά είδη ζωής της εποχής μας αλλά και παλιότερα.

Απολιθωμένοι οργανισμοί από 530.000.000 χρόνια έως 3.000.000 χρόνια πριν, από την Ελλάδα και τον κόσμο, όπως: Μέρη απολιθωμένων κορμών δένδρων, απολιθώματα ιππουριτών, κοραλλιών, τριλοβιτών, ψαριών αχινών στρειδιών, αμμωνιτών, (ιδιαίτερα ολοκληρωμένες συλλογές αμμωνιτών της περιοχής του Ασκληπιείου, χώρος διεθνώς αναγνωρισμένος ως “μοναδικό παλαιοντολογικό μνημείο πανίδας αμμωνιτών” και πολλά άλλα είδη. Στο μαγευτικό κόσμο των ορυκτών που δημιουργήθηκαν μέσα από διεργασίες αιώνων στα υπόγεια εργαστήρια της φύσης, έχουμε τη δυνατότητα να θαυμάσουμε, να οραματιστούμε και να δημιουργήσουμε.

Ορυκτά του χαλκού, του θείου, του σιδήρου και συνθέσεις δεκάδων ακόμη στοιχείων, χαρίζουν με τη λάμψη, τα χρώματά τους, τη στιλπνότητα τη μοναδικότητα και τη λαμπρότητά τους, τη χαρά της συλλογής, την έρευνα, τη μελέτη και τη γνώση.

Η χρήση και η επεξεργασία τους, είναι τόσο παλιά όσο και ο ανθρώπινος πολιτισμός. Λειτούργησαν ως κοσμήματα, φυλακτά, σφραγίδες, μέσα συναλλαγής και αποκρυφισμού, ειδώλια, αλλά και περιζήτητα κομμάτια σε ιστορικές γνωστές ή άγνωστες συλλογές. Συνόδευσαν πιστά τη πολυτάραχη πορεία του ανθρώπινου είδους και στάθηκαν θαυμαστό υπόβαθρο στην καλλιτεχνική του έκφραση.

Εδώ συναντάμε ορυκτά, από τον Ελλαδικό & διεθνή χώρο, όπως: αζουρίτες, μαλαχίτες, βαναδινίτες, χαλαζίες, κ.λ.π  και κυρίως ορυκτά της περιοχής του Λαυρίου, μια περιοχή διεθνώς γνωστή σαν γεωλογικό φαινόμενο.

Από τον κόσμο του ζωικού βασιλείου, τα έντομα ξεκινούν από πολύ παλιά και φτάνουν αλώβητα στις μέρες μας, διαμορφώνοντας πολύπλοκες εμφανίσεις, έτσι που κάποια από αυτά θυμίζουν θωρακισμένες μηχανές. Μικρά, με συμπαθητικές ή τρομακτικές εμφανίσεις, οργανώνουν τις κοινωνίες τους, παράλληλα με τις ανθρώπινες κοινωνίες.

Συλλογές οστράκων και κοραλλιών γνωστά ή άγνωστα είδη, ανασυρμένα από το βασίλειο της θάλασσας, κάποια μυστηριώδη, άλλα παράξενα και πολλά οικεία στους ανθρώπους σήμερα.

Συλλογές από πέτρινα εργαλεία, διαφόρων βαθμίδων και χρήσεων. Εργαλεία που κατασκευάστηκαν και χρησιμοποιήθηκαν από τους πρώτους ανθρώπους, όπως και εργαλεία εντοπισμού και συλλογής του ορυκτού πλούτου.

Google News
Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 4]
Continue Reading

ΑΘΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΝΙΤΗΣ ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΓΕΛΟ

Published

on

By

hqdefault

Google News
Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 4]
Continue Reading

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΩΡΑ

ΑΜΑΞΑΔΕΣ ΤΗΣ ΑΙΓΙΝΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΓΕΛΟ

Published

on

By

65 1377

Ο Στέλιος ο αμαξάς

«Έλα, my friend, βόλτα». Ορδές Κινέζων με ομπρέλες καταβροχθίζουν το νησί. Ο Στέλιος, ο αμαξάς, τους περιμένει με τον Νταή. Οι Κινέζοι κρατάνε στα χέρια τους χάρτες, φαίνονται ενθουσιασμένοι και πηγαίνουν προς τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Φιστικοπαραγωγών Αίγινας για το περίφημο αιγινήτικο φιστίκι. Ζητούν από ένα σακουλάκι μισόκιλο ψημένο.

Google News
Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 4]
Continue Reading

ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥ

ΤΑ ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ ΤΗΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Παραγωγή Άγγελος Δρίτσας. … Ναυπηγεία Αργολίδας

Published

on

By

ScreenHunter 1370

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΥ ΑΦΟΙ ΟΕ

Ναυπηγείο, Τολό

Ναυπηγείο Μπασιμακόπουλου50 χρόνια παράδοση στη φροντίδα του σκάφους σας

Η εταιρεία μας Ι. Μπασιμακόπουλος Σια Ο.Ε. ιδρύθηκε και λειτουργεί από το 1965 σαν μια οικογενειακή επιχείρηση καραβομαραγκών. Με μακρά εμπειρία στην σχεδίαση, κατασκευή και συντήρηση σκαφών το Ναυπηγείο μας μπορεί να προσφέρει τις ακόλουθες υπηρεσίες:

  • Ανέλκυση / καθέλκυση και στάθμευση σκαφών
  • Επισκευή και συντήρηση σκαφών
  • Κατασκευή ξύλινων παραδοσιακών σκαφών
  • https://www.bsg.com.gr/

Το Ναυπηγείο του Ι. Λέκκα ιδρύθηκε το 1967 στην Κοιλάδα Αργολίδας και από τότε έως σήμερα λειτουργεί συνεχώς, έχοντας κατασκευάσει (χτίσει) περισσότερα από 400 σκάφη, βάρκες και καΐκια από 5 έως 30 μέτρα.

http://www.skari.gr/

Το Ναυπηγείο εκτείνεται σε ιδιόκτητο οικόπεδο επιφάνειας 2.750 τμ, εφαπτόμενο στη ζώνη του αιγιαλού, τμήμα της οποίας έχει μισθωθεί και χρησιμοποιείται για την αποθήκευση ξυλείας και για την καθέλκυση των σκαφών.

Για τα πρώτα 20 έτη λειτουργίας οι περισσότεροι χώροι παραγωγής ήταν υπαίθριοι ενώ το 1987 πραγματοποιήθηκε κτιριακή επέκταση, έτσι προστέθηκαν 600 τμ στεγασμένου επαγγελματικού χώρου.

Πρόκειται για παραδοσιακό Ναυπηγείο (ταρσανάς) το οποίο έχει κατασκευάσει έως σήμερα σχεδόν όλους τους τύπους των παραδοσιακών ξύλινων σκαριών (τρεχαντήρια, καραβόσκαρα, περάματα, βαρκαλάδες, libertyκα). Κατά κανόνα τα σκάφη αυτά είναι προορισμένα να χρησιμοποιηθούν ως αλιευτικά χωρίς όμως να αποκλείονται και άλλες χρήσεις όπως επιβατικά ή αναψυχής. Για τα τελευταία μάλιστα παρατηρείται αύξηση της ζήτησης τα τελευταία χρόνια.

Πελάτες του Ναυπηγείου, εκτός από τους ντόπιους ψαράδες της χερσονήσου της Ερμιονίδος και της ευρύτερης περιοχής της Αργολίδας, βρίσκονται σε ολόκληρη σχεδόν τη νησιωτική και παράκτια χώρα καθώς η Κοιλάδα επί σειρά ετών είναι ονομαστή για την ποιότητα κατασκευής των παραδοσιακών σκαφών.

Επιπροσθέτως, ο στόλος της περιοχής απαρτίζεται από ικανό αριθμό επαγγελματικών αλιευτικών σκαφών στον οποίο συμπεριλαμβάνονται ανεμότρατες και γρι-γρι, αποτελώντας από μόνος του σημαντικό «πελάτη» της επιχείρησης και συμβάλλοντας κατά πολύ στην εγχώρια αλιευτική παραγωγή.

Google News
Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 4]
Continue Reading

ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΓΕΛΟ

Μανώλης Τοπάλης

Με τον Άγγελο Δρίτσα

Published

on

By

ScreenHunter 1119

Η ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΓΕΛΟ ΔΡΙΤΣΑ

Google News
Click to rate this post!
[Total: 2 Average: 3]
Continue Reading

ΑΡΧΕΙΑ

Η Επέτειος του ΟΧΙ του 1940

Published

on

By

ΙΚΑΡΟΣ1122

H ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΤΟΥ ΟΧΙ 1940 ( ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΓΕΛΟ 2006 2007 )

Google News
Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
Continue Reading
ScreenHunter-1276
300x300vac
ΑΚΡΟΜΟΛΙΟ-2017-12-22-ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ-ΔΕΥΑΑΡΜ-μικρή
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΩΡΑ4 ώρες ago

Το Νοσοκομείο Άργους διαψεύδει οτι ηλικιωμένη δεν χειρουργήθηκε λόγω έλλειψης υλικών
0 (0)

ScreenHunter 2846
ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ6 ώρες ago

ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ ΑΠΟ ΠΑΓΕΤΟ DRONE+VIDEO
0 (0)

poylas_andreas_voyli_
ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ8 ώρες ago

Ανδρέας Πουλάς: Την ανεπάρκεια της Πολιτείας και της ΔΕΗ την πληρώνουν και πάλι οι αγρότες της Αργολίδας
0 (0)

-4-Facebook
ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ8 ώρες ago

Επικοινωνία Καμπόσου με τον Πρόεδρο του ΕΛΓΑ για τον παγετό στην Αργολίδα (βίντεο)
0 (0)

ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ-ΑΠΕ
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ10 ώρες ago

ΑΡΓΟΛΙΔΑ: Τροχαίο με σύγκρουση οχημάτων και έναν τραυματία
0 (0)

periferiako-epimelhtiriako-symboylio-1280x720
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΩΡΑ12 ώρες ago

Μέτρα στήριξης των επιχειρήσεων του Τουριστικού κλάδου
0 (0)

sxoleio-nafplio
ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥ12 ώρες ago

Στις 10:00π.μ. η ώρα έναρξης των μαθημάτων την Πέμπτη 27/1 στα σχολεία του Δήμου Ναυπλιέων
0 (0)

48_82
ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ12 ώρες ago

Ο Δήμος Ναυπλιέων δίπλα στους αγρότες
0 (0)

nosokomeio-diadromos-anamoni-grafeia_3_3
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΩΡΑ1 ημέρα ago

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Χωρίς υλικά το Νοσοκομείο Άργους Ούτε Οινόπνευμα ??«δηλαδή»
0 (0)

Coronavirus disease (COVID-19) pandemic in Greece
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΩΡΑ1 ημέρα ago

ΑΡΓΟΛΙΔΑ: 165 Τα κρούσματα που καταγράφηκαν σήμερα 25/1
0 (0)

55555555555 copy
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΩΡΑ1 μήνα ago

ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ :ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ Η ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ

777 2264
ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ1 μήνα ago

Μαλλιά Φθινόπωρο / Χειμώνας 2021 -2022: Οι νέες τάσεις στα κουρέματα – Τα νέα χτενίσματα

eortologio-poioi-giortazoyn-simera-paraskeyi-17-dekemvrioy-960x504
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΩΡΑ1 μήνα ago

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα Σάββατο 18 Δεκεμβρίου

Ανάπλαση-Αιγίου-Ναύπλιο-εργασίες-2-780x470
ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥ1 μήνα ago

Σε πλήρη εξέλιξη οι εργασίες για την ανάπλαση.

iStock-1131738236-1024x683
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΩΡΑ1 μήνα ago

Παράταση για τέλη κυκλοφορίας & επιστρεπτέες προκαταβολές

arvanitia-1
ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥ1 μήνα ago

Επιδοτούμενη μετεκπαίδευση σε Ναύπλιο, Ερμιόνη, Λουτράκι, Καλαμάτα – Ποιους αφορά

444 2316
LIFESTYLE1 μήνα ago

«Πολλές φορές θα πω “το σύντροφό μου” και μου απαντάνε “τι σύντροφο;”»

ScreenHunter 2324
LIFESTYLE1 μήνα ago

The Voice – Τελικός: Νικήτρια η 16χρονη Άννα που τραγουδάει σαν άγγελος – “Σε θαυμάζω, είμαι τόσο τυχερός”

5652323
LIFESTYLE1 μήνα ago

Πέθανε ο Ορφέας Ζάχος, ο κινηματογραφικός «Κίμωνας»

6567 2350
ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ1 μήνα ago

Λυκουρέντζος: ΕΛ.Γ.Α.: 71 Εκατ. ευρώ ΣΕ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ.ΤΗΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΜΑΣ.

ScreenHunter 2846
ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ6 ώρες ago

ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ ΑΠΟ ΠΑΓΕΤΟ DRONE+VIDEO
0 (0)

48_82
ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ12 ώρες ago

Ο Δήμος Ναυπλιέων δίπλα στους αγρότες
0 (0)

ScreenHunter-2828
ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥ1 ημέρα ago

Το πανέμορφο Ναύπλιο 25 -1 -2022 ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ (ΕΛΠΙΣ) ΒΙΝΤΕΟ
0 (0)

ScreenHunter 115
ΔΗΜΟΣ ΑΡΓΟΥΣ-ΜΥΚΗΝΩΝ1 ημέρα ago

ΚΑΜΠΟΣΟΣ : Ένα μεγάλο μπράβο στο προσωπικό του δήμου για την καλή δουλειά
0 (0)

xionikor-16012020-11
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ2 ημέρες ago

Σε επιφυλακή οι υπηρεσίες στην Αργολίδα για την σφοδρή ένταση των φαινομένων τις επόμενες ώρες
0 (0)

Χιόνια στην Συρία και την Σαουδική Αραβία _ Κεντρικό δελτίο ειδήσεων 22_01_2022 _ OPEN TV 0-7 screenshot
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΩΡΑ3 ημέρες ago

Πρωτοφανής χιονόπτωση σε Συρία και Σαουδική Αραβία (βίντεο)
0 (0)

EuUsf4NWQAEAsrt
ΔΗΜΟΣ ΑΡΓΟΥΣ-ΜΥΚΗΝΩΝ3 ημέρες ago

Οριστικό: Κλειστά τα σχολεία και στο Δήμο Άργους Μυκηνών 24 και 25/1 λόγω κακοκαιρίας
0 (0)

xionia-ethniki-odos-
ΚΑΙΡΟΣ4 ημέρες ago

Οδηγίες προς τους οδηγούς από την ΜΟΡΕΑΣ Α.Ε. για την επερχόμενη κακοκαιρία
0 (0)

ScreenHunter 2758
ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥ1 εβδομάδα ago

Οικία Νίκου Καρούζου. Αγώνας για την διάσωσή της. Ανάπλι εμπρός!
0 (0)

ScreenHunter 2754
ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥ1 εβδομάδα ago

ΝΑΥΠΛΙΟ: ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΑΠΟΤΥΠΩΣΕΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΔΕΥΑΝ 2022
4 (1)

Trending

Copyright © 2021-22 Digital Cities IKE , powered by Dritsas.gr