ΑΡΓΟΛΙΔΑ TV
ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΛΙΕΩΝΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ξεκινούν τα τμήματα Μετεκπαίδευσης στον Τουρισμό σε Ναύπλιο, Λουτράκι και Καλαμάτα

Με τις ηλεκτρονικές αιτήσεις να ξεκινούν από 11/10/2023 – 20/10/2023 υλοποιούνται τα τμήματα Μετεκπαίδευσης ( ΣΤΕ) σε 3 πόλεις της Πελοποννήσου και συγκεκριμένα στο Ναύπλιο, Λουτράκι και Καλαμάτα. 

Τα ταχύρρυθμα μαθήματα μετεκπαίδευσης θα αναπτυχθούν με την εκπαιδευτική επιμέλεια της ΣΤΕ Αργους – ΙΕΚ με σκοπό τον εμπλουτισμό των γνώσεων και των δεξιοτήτων των εργαζομένων και των πρόσκαιρα ανέργων εμπειροτεχνών στον τομέα του τουρισμού, την ανάπτυξη εξειδικευμένου ανθρώπινου δυναμικού και την συνολική βελτίωση του επιπέδου των προσφερόμενων υπηρεσιών στον τουριστικό κλάδο. 

Η επιτυχής παρακολούθηση και φοίτηση ( 3,5 μήνες) οδηγεί μετά από εξετάσεις στην απόκτηση του Πιστοποιητικού Μετεκπαίδευσης του Υπ Τουρισμού και της υπαλληλικής ιδιότητας κατοχυρώνοντας επίσης και τα επαγγελματικά δικαιώματα του ν. 1077/1980 και ν. 2112/1920 (Α΄ 67).

 Για την πόλη του Ναυπλίου όπου τα μαθήματα θα διεξαχθούν στην Τουριστική Σχολή Άργους έχουν προγραμματισθεί οι ειδικότητες Μαγειρικής Τέχνης και Οροφοκομίας. 

Για την πόλη του Λουτρακίου όπου τα μαθήματα θα διεξαχθούν στην Κόρινθο έχουν προγραμματισθεί οι ειδικότητες Υποδοχής και Μαγειρικής Τέχνης ενώ για την πόλη της Καλαμάτας η ειδικότητα Επισιτισμός. 

Βασική προϋπόθεση για την ηλεκτρονική αίτηση τα 3 τελευταία χρόνια να διαθέτουν οι αιτούντες 150 τουλάχιστον ένσημα στην ειδικότητα ενδιαφέροντος και να έχουν αποκτηθεί σε επιχείρηση τουριστική η επισιτιστική. Επίσης να έχουν τελειώσει την υποχρεωτική εκπαίδευση και να μην ξεπερνούν ηλικιακά τα 55 χρόνια.

 Όλοι οι συμμετέχοντες σπουδαστές ( άνεργοι , εργαζόμενοι, επιδοτούμενοι άνεργοι) θα λάβουν σχετικό επίδομα ανά ώρα παρακολούθησης. 

Τα μαθήματα θα διεξαχθούν σε απογευματινή βάρδια και είναι καθημερινά και υποχρεωτικά. 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αντλήσουν πληροφορίες από την Τουριστική σχολή Αργους ( 2751020115) και να καταθέσουν την ηλεκτρονική τους αίτηση στο www.mintour.edu.gr 

Άργος 10/10/2023 

Ο Δ/ντής Κων/νος Καχριμάνης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Εκπόνηση μελέτης του Τοπικού Πολεοδομικού Σχεδίου του Δήμου Άργους Μυκηνών

admin

Όλα τα ονόματα του ψηφοδελτίου της Λαϊκής Συσπείρωσης στο Δήμο Άργους Μυκηνών

diktio

Άργος: Άνετη νίκη του Παναργειακού 2-0 τον Βύζα Μεγάρων

admin

Σήμερα «πληρώνονται» τα επιδόματα Ιανουαρίου σε 715.458 δικαιούχους

diktio

Ζητείται delivery από το coffeelab Ναυπλίου

diktio

Επιστημονική Ημερίδα του 1ου Λυκείου Άργους: «Αγχώδης διαταραχή της Εφηβικής Ηλικίας»

diktio

“Νέα Πελοπόννησος”: Περιοδεία Πέτρου Τατούλη στη Λακωνία στις 15 Σεπτεμβρίου

diktio

Ειδική Συνεδρίαση Λογοδοσίας στο Άργος

admin

Επέκταση της τηλεφωνικής γραμμής ψυχοκοινωνικής υποστήριξης 10306 για βία σε μαθητές

admin

Συνελήφθη ο εγκέφαλος της συμμορίας που έκανε κλοπές σε Τροιζηνία και Ερμιονίδα

diktio

Ορκίστηκαν οι νέοι υπουργοί και υφυπουργοί

admin

Στην τελική ευθεία για τα ξεχωριστά Θεοφάνεια της Ερμιόνης.

admin