ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι εξηγήσεις του Άδωνι Γεωργιάδη για τον καρκινοπαθή που έβαλε τέλος στη ζωή του

O Yπουργός Υγείας σε συνέντευξη του στο MEGA μίλησε για την αυτοκτονία του Hρακλειώτη Γιάννη Τουρνά, καρκινοπαθής, ο οποίος δεν άντεξε να περιμένει το φάρμακο για την χημειοθεραπεία και προέβη στην αυτοχειρία.

Με παρέμβασή του στο MEGA, ο Άδωνις Γεωργιάδης, αφού εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του 72χορνου, έδωσε εξηγήσεις για την συγκεκριμένη περίπτωση.«Είχαμε κλείσει στον ασθενή, σύμφωνα με το ηλεκτρονικό μας σύστημα, ραντεβού για να λάβει τη θεραπεία του στις 4/3, αλλά εκείνος δεν προσήλθε». Και συνέχισε: «Επειδή ακούστηκε ότι την ευθύνη την έχει το Εθνικό Σύστημα Υγείας λόγω της ελλείψεως της ετοποσίδης, αυτό δεν είναι απολύτως ακριβές. Η ετοποσίδη είναι ένα φάρμακο φθηνό, των 11 ευρώ, υπήρχε σε έλλειψη για μερικές ημέρες. Είχαμε παρέμβει άμεσα από το υπουργείο και είχαμε εξασφαλίσει μέσω του ΙΦΕΤ παραγγελία άμεσα. Τώρα γίνεται κανονική εισαγωγή, έχει αποκατασταθεί πλήρως η έλλειψη».

«Το PET SCAN είναι μια πολύ βαριά εξέταση, δεν υπάρχει σύστημα Υγείας που να έχει πληθώρα PET SCAN, αυτό δεν είναι τόσο πολύ εύκολο να γίνει. Κάποια μικρή αναμονή πάντα υπάρχει σε αυτές τις περιπτώσεις», συμπληρώνει.

Σύμφωνα με τον υπουργό: «Το φάρμακο θα το έπαιρνε ο ασθενής. Αν δεν το βρήκε μία φορά, βρέθηκε φάρμακο, κλείστηκε ραντεβού και δεν ήρθε. Αυτήν την στιγμή δεν υπάρχει έλλειψη φαρμάκου, έχουμε κάνει εισαγωγή, έχουμε διορθώσει το πρόβλημα που υπήρχε με την τιμή του»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Ο Δήμος Ερμιονίδας στη 38η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Philoxenia

AGGELOS DRITSAS

Τουρίστρια σώζει γατάκι βουτώντας στο λιμάνι στις Σπέτσες BINTEO

AGGELOS DRITSAS

Θρήνος για τον 31χρονο αστυνομικό που σκοτώθηκε όταν κατέρρευσε κτήριο – Έκανε μεροκάματα εκτός υπηρεσίας

AGGELOS DRITSAS

Αργολίδα: Την Αγία Παρασκευή γιόρτασαν στο Τσέλο Ασίνης ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

Γ΄Εθνική: Ήττα για τον Παναργειακό στη Ρόδο

AGGELOS DRITSAS

ΤΩΡΑ: Φωτιά εκδηλώθηκε σε αυτοκίνητο στο Ναύπλιο (βίντεο)

AGGELOS DRITSAS

Η Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Ναυπλιέων, ολοκλήρωσε τη διαγράμμιση 35 διαβάσεων πεζών

AGGELOS DRITSAS

BINTEO: Έκθεση Βιβλίου στην Πλατεία Ωνάση – Άνοιξε τις πύλες της με επιτυχία

AGGELOS DRITSAS

Ένα ακόμα βήμα έγινε.

AGGELOS DRITSAS

Τάσος Λάμπρου: Καλή επιτυχία στην 14η Γιορτή ροδιού στην Ερμιόνη.

AGGELOS DRITSAS

Κεφαλάρι Άργους…Φῶς ἐκ φωτός, ἔλαμψε τῷ κόσμῳ, Χριστὸς ὁ Θεὸς ἡμῶν, ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΩΝ ΣΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ (ΕΠΑΛ) ΚΡΑΝΙΔΙΟΥ

AGGELOS DRITSAS