ΑΡΓΟΛΙΔΑ TV

Δωρεάν εξέταση ακοής σε συμπολίτες μας πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Ιατρικού Συλλόγου Αργολίδας στο ΚΑΠΗ του Δήμου Ναυπλιέων, με αφορμή την παγκόσμια ημέρα Ακοής, την Κυριακή 3 Μαρτίου 2024.

Δεκάδες συμπολίτες μας επωφελήθηκαν και εξετάστηκαν δωρεάν, στο πλαίσιο της προληπτικής Ιατρικής, ενώ ενημερώθηκαν σχετικά με τα νέα τεκταινόμενα της επιστημονικής κοινότητας στα θέματα ακοής. 

Η δράση, η οποία διοργανώθηκε από το τμήμα ΩΡΛ της Νοσηλευτικής Μονάδας Ναυπλίου και υποστηρίχθηκε από τον Δήμο Ναυπλιέων, πραγματοποιείται τα τελευταία 3 έτη στην ευρύτερη περιοχή από τους ιατρούς του τμήματος ΩΡΛ της Νοσηλευτικής Μονάδας Ναυπλίου με σημαντικά αποτελέσματα αλλά για πρώτη φορά υπήρξε συνεργασία με το Δήμο Ναυπλιέων. Η εξέταση, η οποία πραγματοποιήθηκε στο χώρο του ΚΑΠΗ του Δήμου μας και αποτελεί μια ακόμα ένδειξη της δυναμικής εξωστρεφής πολιτική της νέας δημοτικής αρχής του Δημάρχου Ναυπλιέων Δημητρίου Ορφανού, στηρίχθηκε από τον Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πρόνοιας και Αλληλεγγύης Δημήτριο Δικαίο. Σημαντική ήταν επίσης η συνεισφορά της Διευθύντριας των παιδικών και βρεφικών σταθμών του Δήμου κας Μαρίας Καλούδη και του Προϊσταμένου του ΚΑΠΗ κ. Λάμπρου Ξυθάλη.

Αναφερόμενος στην συγκεκριμένη δράση ο Αντιδήμαρχος Δημήτριος Δικαίος δήλωσε ότι «είναι δέσμευση να συνεχιστούν τέτοιου είδους δράσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των συμπολιτών μας και σύντομα θα ανακοινωθεί και πρόγραμμα προκειμένου η διάχυση στην κοινότητα να είναι πιο δυναμική και αποτελεσματική»

Θα πρέπει να τονιστεί Ιδιαιτέρως η συμβολή της επιμελήτριας Α΄ ΩΡΛ της Νοσηλευτικής Μονάδας Ναυπλίου κας Κυριακής Καλλή,  της ιδιώτη Ιατρού ΩΡΛ κας Ελεονόρας Αβραμοπούλου καθώς και των κας. Ανδριανής Στάμου και κ. Χρήστου Καπλάνογλου για την ευγενική χορηγία των ακουογράφων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

“Αειφυγίες”: Εγκαίνια ατομικής έκθεσης της Μαντώ Χελιώτη στη Vasiliki – galerie d’art στο Ναύπλιο

diktio

Απόψε η κεντρική πολιτική εκδήλωση του Δημάρχου Άργους Μυκηνών Δημήτρη Καμπόσου

diktio

Έρευνα σοκ: Έρχεται άμεσα  ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΔΕΥΑΑΡ-Μ & ΔΕΥΑΝ Με “ολοκληρωμένη εικόνα”

admin

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΖΗΤΟΥΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ

admin

Ο Ιατρικός Σύλλογος Αργολίδας διοργανώνει τον ετήσιο χορό του

diktio

Δωρεά απινιδωτή από την Περιφέρεια Πελοποννήσου στο Δήμο Ερμιονίδας

diktio

ΦΡΙΚΗ !! ΚΑΤΑΓΓΈΛΛΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΊΑ ΓΑΤΑΣ ΜΕ ΚΥΒΟΛΙΘΟ !!

admin

Ένα διαφορετικό καρναβάλι φέτος για το σχολείο μας

AGGELOS DRITSAS

 Γιάννης Γαλανόπουλος: Είχαμε και στο Ναύπλιο αλλά….

admin

Το ζήτημα δεν είναι ότι ξεκινάω στις οκτώ το πρωί και πολλές φορές γυρνάω αργά το βράδυ

admin

Χατζηθεοδοσίου: Το μέτρο έκπτωσης 10% του ΕΝΦΙΑ να ισχύσει για όλους χωρίς εξαιρέσεις

diktio

35χρονος Κουβανός σκóτωσε με μαχαίρι τον 27χρονο σύζυγό του γιατί τον ζήλευε

AGGELOS DRITSAS