Οι πυροσβέστες ντύθηκαν… Αγιοβασίληδες στην Αθήνα και πήγαν δώρα στην Ογκολογική Μονάδα «Ελπίδα»

1 μήνα ago
4029 Views

Μία συγκινητική εκδήλωση πραγματοποίησε το Πυροσβεστικό Σώμα, χθες, στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη-Ελπίδα», στην Αθήνα.

Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τους πυροσβέστες να πραγματοποιούν επίδειξη πυροσβεστικών επιχειρήσεων, καθώς η μπάντα του Πυροσβεστικού Σώματος έπαιζε χριστουγεννιάτικες μελωδίες.

Ο Άγιος Βασίλης και οι καλικάντζαροι μοίρασαν δώρα στο προαύλιο του νοσοκομείου και ιπτάμενοι πυροσβέστες κατέβαιναν με σχοινιά από όροφο σε όροφο, χαρίζοντας δώρα. Τα παιδιά δεν μπορούσαν να κρύψουν τη χαρά τους, αφού για εκείνα τα Χριστούγεννα έφτασαν λίγο… νωρίτερα.

Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση, στον προαύλιο χώρο της Ογκολογικής Μονάδας Παίδων ‘’Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη-Ελπίδα’’.

Στην εκδήλωση το παρών έδωσαν ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας της Ελλάδας, Νίκος Χαρδαλιάς, ο Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος, Αντιστράτηγος Στέφανος Κολοκούρης, ο Διοικητής του νοσοκομείου Εμμανουήλ Παπασάββας και η κ. Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, η οποία είχε συνδεθεί μέσω Skype.

Η κ. Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη λαμβάνοντας τον λόγο ανέφερε την μεγάλη σημασία που έχει για τα παιδιά η συγκεκριμένη πρωτοβουλία. Είναι σημαντικό όπως τόνισε «… να δούμε την λάμψη μέσα στα μάτια των παιδιών μας, μέσα από αυτή την εκδήλωση». Ταυτόχρονα, ανέφερε ότι, «είναι σπουδαίο το έργο της Πολιτικής Προστασίας σε αυτή την δύσκολη για όλους μας περίοδο» και απευθυνόμενη στον Αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστράτηγο Στέφανο Κολοκούρη, εξήρε το έργο και την προσφορά των στελεχών του Πυροσβεστικού Σώματος προς την Ελληνική κοινωνία και δήλωσε μεταξύ άλλων ότι «είμαστε συμπαραστάτες στο σπουδαίο έργο που επιτελείτε».

Comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *