ΑΡΓΟΛΙΔΑ TV – ΑΓΓΕΛΟΣ ΔΡΙΤΣΑΣ
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΔΗΜΟΣ ΕΠΙΔΑΥΡΟΥΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣΥΔΡΑ

Ολοκληρώθηκαν οι τριήμερες εκδηλώσεις μνήμης προς τιμή της Γ’ Ελλήνων Συνέλευσις στην Τροιζήνα,

Ολοκληρώθηκαν οι τριήμερες εκδηλώσεις μνήμης προς τιμή της Γ’ Ελλήνων Συνέλευσις στην Τροιζήνα, οι οποίες διεξήχθησαν από την Παρασκευή 21 Ιουνίου έως την Κυριακή 23 Ιουνίου

Παρουσία του Βουλευτή Α’ Πειραιώς και Νήσων κου Κωνσταντίνου Κατσαφάδου, του Αντιπεριφερειάρχη Π. Εν. Νήσων Αττικής κου Ιωάννη Βουτσινά, , του Δημάρχου Πόρου κου Γεώργιου Κουτουζή, του Δημάρχου Επιδαύρου κου Αναστάσιου Χρόνη, του Δημάρχου Ύδρας κου Γεώργιου Κουκουδάκη, εκπροσώπων των Σωμάτων Ασφαλείας, του τεως Διευθύνοντος Συμβούλου της ΕΕΤΑΑ κου Σπύρου Σπυρίδωνα, του πρώην Αντιπεριφερειάρχη Π. Εν. Νήσων Αττικής κου Παναγιώτη Χατζηπέρου και εκπροσώπων του Πατριωτικού Ομίλου Απογόνων Αγωνιστών του 1821.

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσοι συμμετείχαν και συνέδραμαν στο άρτιο και ουσιαστικό αποτέλεσμα. Συγκεκριμένα, την κα Πέννυ Σταύρου και την κα Ρούλα Σταύρου για την σκηνοθεσία, τα κείμενα και την επιμέλεια, το Δ.Σ. της Πολιτιστικής Κίνησης Τροιζήνας και ιδιαίτερα τον πρόεδρο κο Θοδωρή Δρίβα, τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Γαλατά, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Γαλατά «Οι φίλοι της Παράδοσης» και την δασκάλα κα Γιάννα Κώνστα, τον Πολιτιστικό-Εξωραϊστικό και Περιβαλλοντικό Σύλλογο Αγίου Γεωργίου και τον πρόεδρο κο Γρηγόρη Γιαννούλη, τον Πολιτιστικό και Μορφωτικό Σύλλογο «Μεθήνη» και ιδιαίτερα την κα Βλάχου Κατερίνα και φυσικά το πλήθος φίλων και συνδημοτών μας που με θέρμη αγκάλιασαν το εγχείρημα και συμμετείχαν στις εκδηλώσεις εθελοντικά.

Τέλος, ευχαριστούμε θερμά τον καθηγητή Φιλοσοφίας Δικαίου και Θεωρίας Θεσμών κο Αριστείδη Χατζή που, ενώ δεν κατάφερε να παρευρεθεί κοντά μας για ιατρικούς λόγους, μας απέστειλε μαγνητοσκοπημένη την ομιλία, καθώς και τον συντοπίτη μας καθηγητή Ελληνικών Σπουδών του Πανεπιστημίου York στο Τορόντο κο Γκέκα Σάκη που αποδέχτηκε το κάλεσμα του Δημάρχου να μιλήσει για την Γ’ Εθνοσυνέλευση την Κυριακή 23 Ιουνίου.

Ο πήχης των επόμενων εκδηλώσεων τέθηκε ψηλά και ο Δήμος Τροιζηνίας- Μεθάνων, ως διοργανωτής, θα φανεί αντάξιος στην ηθική και ιστορική δέσμευση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Ενημέρωση από το Σύνδεσμο Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Αργολίδας στην Ερμιονίδα

AGGELOS DRITSAS

Καράπαυλος : Ανοίγει θέμα για τον τουρισμό ο Δήμος Ναυπλιέων

AGGELOS DRITSAS

Φωτιά στην Άρια Ναυπλίου ΒΙΝΤΕΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

AGGELOS DRITSAS

Δημήτρης Κρίγγος: Νέα διάσταση στο χωροταξικό σχεδιασμό του δήμου Άργους Μυκηνών

AGGELOS DRITSAS

Συμφωνία Δημιουργίας : Ο κ. Δούρος, μετά την πρόσκληση που του επιδόθηκε, αναγκάστηκε να κάνει αυτό που όφειλε να κάνει από καιρό

AGGELOS DRITSAS

Συνάντηση Δημάρχου Ναυπλιέων Δημητρίου Ορφανού με την πρόεδρο του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αργολίδας

AGGELOS DRITSAS

785.497 ευρώ για το Κέντρο Κοινότητας και την Κινητή Μονάδα στον Δήμο Ναυπλιέων

AGGELOS DRITSAS

Ο Α.Γ.Ο.Ν. ημερίδα με θέμα «ο ρόλος του γονέα στην εξέλιξη του νεαρού αθλητή»

AGGELOS DRITSAS

Προτάσεις για το φορολογικό νομοσχέδιο από το Περιφερειακό Επιμελητηριακό Συμβούλιο Πελοποννήσου

AGGELOS DRITSAS

EΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Tv

Σε τραγική οικονομική κατάσταση βρίσκεται ο Δήμος Άργους Μυκηνών

AGGELOS DRITSAS

Ναύπλιο: Κατάργηση του ΔΟΠΠΑΤ και του ΔΟΚΟΙΠΑΝ – Πως θα ασκούνται οι αρμοδιότητες τους

AGGELOS DRITSAS