ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Η χθεσινή εκδήλωση της “Αλλαγής Πορείας – Δημήτρης Καμπόσος” ήταν μεγαλειώδης.

Μέσα στην κεντρική πλατεία του φωτισμένου Άργους διέκρινε και ο τελευταίος πολίτης πως η πόλη εξακολουθεί και αγαπά τον δήμαρχό της τον Δημήτρη  Καμπόσο.Τον δήμαρχο που σφράγισε μια εποχή αναγέννησης για εκείνην.

Και το Άργος αγαπάει τον δήμαρχό του, όχι γιατί έκανε μόνο έργα σπουδαία τα οποία ο λαός ενέκρινε μέσα από τις τεράστιες εκλογικές του νίκες αλλά κυρίως για την σχέση που έχει ο ίδιος με το λαό του.

Γιατί ο Καμπόσος μίλησε στην καρδιά.

Από τότε που ξεκίνησε μέχρι σήμερα. Μια πορεία που περπατήθηκε  με βάση το όραμα και τον σκοπό να βγάλει μια πόλη  βουτηγμένη από την αφάνεια . Mέσα σε μια 10ετία κατόρθωσε να την κάνει να ανθίσει.

Ακόμα και αυτοί που στέκονταν πάντα απέναντι από τον Δημήτρη Καμπόσο, παραδέχονται, δυστυχώς σε κλειστές πόρτες τρέμοντας μην τους ακούσουν να παραδέχονται, πως η ιστορία του Αργους θα τον εντάξει στους πιο σημαντικές προσωπικότητες που πέρασαν ποτέ και αναμόρφωσαν τόπο και κοινωνία.

Το ίδιο συμβαίνει και στον υπόλοιπο τεράστιο δήμο Άργους Μυκηνών.

Δεν είναι τυχαίο πως στην Πελοπόννησο, στην υπόλοιπη Αργολίδα, σε όμορους νομούς, στην Ελλάδα ο δήμαρχος του Άργους έχει την φήμη ενός πολύ σπουδαίου δημάρχου.


Η χθεσινή εκδήλωση ήταν μεγαλειώδης γιατί απάντησε ο ίδιος ο λαός με τον δικό του τρόπο στην λυσσαλέα επίθεση κάποιων να χάσει το Άργος τον ηγέτη του πριν ολοκληρώσει το πραγματικό του όραμα, που είναι η οικονομική ανάπτυξη και ευημερία.

Ο Καμπόσος έβαλε τα θεμέλια μιας ευρωπαικής πόλης μέσα στην κρίση, έφτιαξε υποδομές και οφείλει εκείνος να την οδηγήσει στην εποχή της εξόδου μας από την κρίση σε ασφαλείς δρόμους ανάπτυξης .

Πειράματα δεν χωράνε. Αστοχίες δεν επιτρέπονται. Πόσο μάλλον όταν αυτές βγάζουν καιροσκόπους και ανύπαρκτους πρωταγωνιστές.

Το Άργος κατόρθωσε από τα σπλάχνα του να γεννήσει έναν μεγάλο δήμαρχο.

Και να σέβεται αυτό το χαμόγελο της μοίρας του και την επιλογή του.
Ο λαός αυτά είπε χθες βράδυ. Έγινε τείχος προστασίας .Έγινε ένστικτο αυτοσυντήρησης .
Ο Καμπόσος βαθιά συγκινημένος αυτό το κατάλαβε. Πως αυτή η βαθιά σχέση που καλλιεργήθηκε με ειλικρίνεια, ελπίδα, δουλειά και αγάπη για τον τόπο, όσοι τόνοι λάσπης και αν προσπαθήσουν να την διαταράξουν ξεπηδά και συνταράσσει.
Ήταν μια πρόβα νίκης. Ήταν η παράσταση νίκης στην πλατεία Αγίου Πέτρου στο Άργος του 2023.
Με τον Δημήτρη Καμπόσο να χαμογελά στο λαό του και να του λέει για μια ακόμα φορά” ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

ΓΙΟΡΤΗ ΨΑΡΑ 2025Στην ΚΟΙΛΑΔΑΗ Μεγαλύτερη Γιορτή της Ερμιονίδας !

AGGELOS DRITSAS

Προϊόντα για υγιεινό πρωινό στο Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο – Λύκειο Αργολίδας από την ΑΒ Βασιλόπουλος

AGGELOS DRITSAS

Καθαρά Δευτέρα σηματοδοτεί την έναρξη της Μεγάλης Σαρακοστής.

AGGELOS DRITSAS

Έπεσε νεκρός κατά τη διάρκεια αγώνα στην Πορταριά

AGGELOS DRITSAS

Περιφέρεια Πελοποννήσου: Σε 1.770 εκλογικά τμήματα η μάχη της 2ης Κυριακής

AGGELOS DRITSAS

Δημοτική Κοινότητα Ασκληπιείου Επιδαύρου : Ήρθε η άνοιξη, ήρθαν και οι κάμπιες από τα πεύκα…

AGGELOS DRITSAS

Θεατρικός Όμιλος Ερμιονίδας ΒΙΝΤΕΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

AGGELOS DRITSAS

30ο Πανελλήνιο Συνέδριο Νέων Αγροτών | Δημήτρης Πτωχός: «Στόχος μας η επέκταση της παραγωγικής βάσης και η ενίσχυση του αγροδιατροφικού κλάδου»

AGGELOS DRITSAS

AGGELOS DRITSAS

ΒΙΝΤΕΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ :Πολιτιστική Ναυπλιάδα 2025: Αστροπαρατήρηση από το “Σύλλογο Ερασιτεχνικής Αστρονομίας Αργολίδας”

AGGELOS DRITSAS

Δημοτικό Συμβούλιο με 25 θέματα στο Ναύπλιο

AGGELOS DRITSAS

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Α.Σ.Κ.ΤΙΡΥΝΘΑΣ

AGGELOS DRITSAS