– www.Dritsas.gr

Ο Δήμος Ναυπλιέων συμμετέχει στον 1ο «Μεγάλο Εκπαιδευτικό Διαγωνισμό Ανακύκλωσης των σχολείων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Δήμων Περιφέρειας Πελοποννήσου», τον οποίο διοργανώνει ο Φορέας Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (ΦΟΔΣΑ) Πελοποννήσου.

Στο πλαίσιο της δράσης αυτής οι μαθητές μέχρι της 25 Ιουνίου 2024 καλούνται να επιστρέψουν πλαστικά, μεταλλικά και γυάλινα υλικά στα Πολυκέντρα Ανακύκλωσης που λειτουργούν, συμβάλλοντας ενεργά στην προστασία του περιβάλλοντος αλλά και στην προώθηση της ανακύκλωσης στη μεγαλύτερη Περιφέρεια της χώρας μας.

Κάθε φορά που οι μαθητές επιστρέφουν για ανακύκλωση ένα τεμάχιο, εκτυπώνεται αυτόματα κουπόνι συμμετοχής του Μεγάλου Διαγωνισμού Ανακύκλωσης. Τα σχολικά τμήματα που θα συλλέξουν τα περισσότερα κουπόνια, μέχρι της λήξης του Μεγάλου Διαγωνισμού, θα κερδίσουν μεγάλα δώρα-έπαθλα, ως αναγνώριση της διάκρισης των μαθητών των πρωτευόντων σχολικών τμημάτων στη διαδικασία της ανακύκλωσης.

Για το λόγο αυτό, ο Δήμος Ναυπλιέων, έχει παραχωρήσει μια αίθουσα στην υπηρεσία καθαριότητας, στην οδό 25ης Μαρτίου ώστε την Τρίτη 4 Ιουνίου 2024 από τις από 9:00π.μ. έως 14:00μ.μ.,να γίνει η παράδοση των κουπονιών συμμετοχής από τους μαθητές, τους γονείς ή και τους εκπαιδευτικούς του Δήμου μας. Η υπάλληλος στην οποία θα παραδώσουν τα κουπόνια συμμετοχής είναι η Ιωάννα Σακελλαροπούλου.

Για τη συμμετοχή του δήμου στη δράση η αρμόδια αντιδήμαρχος Ντίνα Καραγιάννη τόνισε ότι: «Με χαρά αποδεχθήκαμε την πρόταση συνεργασίας του ΦΟΣΔΑ και είμαστε έτοιμοι ώστε την Τρίτη να αποδεχθούμε τα σχολεία του δήμου μας που συμμετέχουν στον διαγωνισμό. Πάντα μας εμπνέουν ενέργειες για το περιβάλλον, την παιδεία, την υγεία και την τοπική κοινωνία. Η συγκεκριμένη δράση αποσκοπεί στην καλλιέργεια υπεύθυνων συμπεριφορών ως προς τη διαχείριση απορριμμάτων στο σχολικό και στο ευρύτερο περιβάλλον».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Πέθανε η λαϊκή τραγουδίστρια Γωγώ Θεοδώρου

AGGELOS DRITSAS

Ναύπλιο: Ενημέρωση για το ολοκληρωμένο σύστημα παρακολούθησης αλιείας

AGGELOS DRITSAS

AGGELOS DRITSAS

Σπείρα «ξάφρισε» πάνω από 138.000 ευρώ από τραπεζικούς λογαριασμούς

AGGELOS DRITSAS

Σήμερα στην Φρέγκαινα, αποτίοντας φόρο τιμής στους 24 εκτελεσθέντες.

AGGELOS DRITSAS

Ο κόσμος υποδέχεται με ελπίδα το 2024!

AGGELOS DRITSAS

33η εθελοντική αιμοδοσία της στο Δημαρχείο Κουτσοποδίου στις 22 Οκτωβρίου

AGGELOS DRITSAS

Το αδιέξοδο της χώρας που αποτυπώνουν οι δημοσκοπήσεις ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

Δημοτικό σχολείο Δημαινας

AGGELOS DRITSAS

Δηλώσεις του δημάρχουΆργους Μυκηνών Γιάννη Μαλτέζου για την νεοκλασική αγορά του Άργους:

AGGELOS DRITSAS

Ο Ερμής νικητής στο ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής!

AGGELOS DRITSAS

Βασίλης Γ. Σιδέρης  : Οι εκδηλώσεις του τριημέρου 07/02, 08/02 & 09/02

AGGELOS DRITSAS