ΑΡΓΟΛΙΔΑ TV – ΑΓΓΕΛΟΣ ΔΡΙΤΣΑΣ

Ο Δήμος Ναυπλιέων συμμετέχει στον 1ο «Μεγάλο Εκπαιδευτικό Διαγωνισμό Ανακύκλωσης των σχολείων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Δήμων Περιφέρειας Πελοποννήσου», τον οποίο διοργανώνει ο Φορέας Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (ΦΟΔΣΑ) Πελοποννήσου.

Στο πλαίσιο της δράσης αυτής οι μαθητές μέχρι της 25 Ιουνίου 2024 καλούνται να επιστρέψουν πλαστικά, μεταλλικά και γυάλινα υλικά στα Πολυκέντρα Ανακύκλωσης που λειτουργούν, συμβάλλοντας ενεργά στην προστασία του περιβάλλοντος αλλά και στην προώθηση της ανακύκλωσης στη μεγαλύτερη Περιφέρεια της χώρας μας.

Κάθε φορά που οι μαθητές επιστρέφουν για ανακύκλωση ένα τεμάχιο, εκτυπώνεται αυτόματα κουπόνι συμμετοχής του Μεγάλου Διαγωνισμού Ανακύκλωσης. Τα σχολικά τμήματα που θα συλλέξουν τα περισσότερα κουπόνια, μέχρι της λήξης του Μεγάλου Διαγωνισμού, θα κερδίσουν μεγάλα δώρα-έπαθλα, ως αναγνώριση της διάκρισης των μαθητών των πρωτευόντων σχολικών τμημάτων στη διαδικασία της ανακύκλωσης.

Για το λόγο αυτό, ο Δήμος Ναυπλιέων, έχει παραχωρήσει μια αίθουσα στην υπηρεσία καθαριότητας, στην οδό 25ης Μαρτίου ώστε την Τρίτη 4 Ιουνίου 2024 από τις από 9:00π.μ. έως 14:00μ.μ.,να γίνει η παράδοση των κουπονιών συμμετοχής από τους μαθητές, τους γονείς ή και τους εκπαιδευτικούς του Δήμου μας. Η υπάλληλος στην οποία θα παραδώσουν τα κουπόνια συμμετοχής είναι η Ιωάννα Σακελλαροπούλου.

Για τη συμμετοχή του δήμου στη δράση η αρμόδια αντιδήμαρχος Ντίνα Καραγιάννη τόνισε ότι: «Με χαρά αποδεχθήκαμε την πρόταση συνεργασίας του ΦΟΣΔΑ και είμαστε έτοιμοι ώστε την Τρίτη να αποδεχθούμε τα σχολεία του δήμου μας που συμμετέχουν στον διαγωνισμό. Πάντα μας εμπνέουν ενέργειες για το περιβάλλον, την παιδεία, την υγεία και την τοπική κοινωνία. Η συγκεκριμένη δράση αποσκοπεί στην καλλιέργεια υπεύθυνων συμπεριφορών ως προς τη διαχείριση απορριμμάτων στο σχολικό και στο ευρύτερο περιβάλλον».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Ιατρικός Σύλλογος Αργολίδας: Συλλυπητήρια για την απώλεια του Γεωργίου Παγώνη

AGGELOS DRITSAS

51η Ενοριακή Εθελοντική Αιμοδοσία στη Κοιλάδα Ερμιονίδας

AGGELOS DRITSAS

Νίκη για τα κορίτσια του Φείδωνα Άργους στο Μεσολόγγι

AGGELOS DRITSAS

ΝΑΥΠΛΙΟ Άρχισαν τα όργανα …  : Με το πρόβλημα ηχορύπανσης, κατάληψης κοινόχρηστων χώρων

AGGELOS DRITSAS

Επίσκεψη στο ΚΥ Άργους: «Οριακή η κατάσταση των πρωτοβάθμιων δομών Υγείας».

AGGELOS DRITSAS

Ας συναντηθούμε όλοι στις 12 Ιανουαρίου στη ταβέρνα ΣΠΗΛΙΑ

AGGELOS DRITSAS

Εξοικονομώ 2023: Ξεκινάει η υποβολή αιτήσεων για τον 2ο κύκλο – Οι επιλέξιμες δαπάνες

AGGELOS DRITSAS

Ο Προοδευτικός Σύλλογος Λυγουριού “Ο Καββαδίας” σας προσκαλεί στις αποκριάτικες εκδηλώσεις!

AGGELOS DRITSAS

Η Ε.Π.Σ. ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΚΟΒΕΙ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΤΗΣ

AGGELOS DRITSAS

«Γεύσεις και Όψεις» της Αργολίδας για 5 ημέρες στο λιμάνι Πορτοχελίου

AGGELOS DRITSAS

Το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου ο Εμπορικός Συλλογος Ναυπλίου σας καλεί στην Λευκή Νύχτα

AGGELOS DRITSAS

Μουσικό Σχολείο Αργολίδας μια καλοκαιρινή συναυλία στην αίθουσα του Βουλευτικού στο Ναύπλιο

Tv