Κυ. Οκτ 24th, 2021

ΑΡΓΟΛΙΔΑ TV

ΑΓΓΕΛΟΣ ΔΡΙΤΣΑΣ

Ο καθιερωμένος ετήσιος Αγιασμός της ομάδας μας Εθνικός Τολού Α.Σ

E-mail: info@argolidatv.gr & maxtelev@gmail.com

.- Ethnikos Tolou AC πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη το απόγευμα (30/9) στο Δ.Α.Κ. Τολου, με τον Πρόεδρο του συλλόγου, Lefteris Papadakis, και σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο να δίνει το «παρών» στις «κυανόλευκες» αθλητικές εγκαταστάσεις!

Πριν την έναρξη της προπόνησης πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος αγιασμός με τον Πρόεδρο και την Διοικητικό Συμβούλιο να εύχονται τα καλύτερα στον προπονητή Ταραντίλης Νικήτας και στους ποδοσφαιριστές του Εθνικού ενόψει της νέας σεζόν.

«Θέλω να σας ευχηθώ να είστε υγιείς και να έχουμε μια ακόμη επιτυχημένη σεζόν.

Θα ήθελα να σας επισημάνω να είστε πολύ προσεκτικοί με τον ιό και να προστατεύετε τον εαυτό σας και τις οικογένειές σας. Να είστε συγκεντρωμένοι και με σκληρή δουλειά να πετύχουμε όλους τους στόχους μας, αρχής γενομένης από την καλή έναρξη του πρωταθλήματος» σημείωσε ο κ. Παπαδάκης. «Ο Εθνικός Τολου είναι μια μεγάλη ομάδα που ξέρει να διαχειρίζεται και να ξεπερνά σαν οικογένεια, τα οποία τυχόν μικροπροβλήματα ανακύπτουν. Και πάλι εύχομαι όλοι να είστε υγιείς και τα καλύτερα είναι μπροστά μας», πρόσθεσε ο Διοικητικός παράγοντας του Εθνικού.

Ακολουθήστε μας
#ARGOLIDA TV GOOGLE NEWS

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | ΡΟΗ