Καμπόσος για τον Ερασίνο – «Να μην τολμήσουν να τον αγγίξουν» (Βίντεο)

2 μήνες ago
5555 Views

Παρέμβαση με πεζόδρομο και ποδηλατόδρομο προτείνει ο δήμαρχος Άργους – Μυκηνών για τον ποταμό. Τι είπε για το νέο εκλογικό νόμο, τη συνεργασία με τη Σχολή Καλών Τεχνών και ένα έργο πνοής για τη Νέα Κίο.

α μην τολμήσουν να αγγίξουν τον Ερασίνο, τονίζει ο δήμαρχος Άργους – Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος που έδωσε το στίγμα της στάσης που θα κρατήσει στο δημοτικό συμβούλιο της Πέμπτης αναφορικά με το αντιπλημμυρικό έργο που προγραμματίζεται να γίνει, το οποίο έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις από μερίδα πολιτών που εκφράζουν αντιρρήσεις αναφορικά με τη μελέτη που παρουσιάστηκε, σε σχέση με το περιβαντολογικό κομμάτι.

Αντίθετος με την παρέμβαση που δρομολογείται στον ποταμό είναι η δημοτική αρχή Άργους – Μυκηνών, με τον Δημήτρη Καμπόσο να αντιπροτείνει μια ήπια παρέμβαση, φιλική περιβαντολογικά, με τη χάραξη της διαδρομής περιμετρικά του Ερασίνου με κυβόλιθους και τη δημιουργία ποδηλατόδρομων ώστε να κάνουν τη βόλτα τους οι πολίτες δίπλα στη φύση.

Ο δήμαρχος Άργους – Μυκηνών αναφέρεται επίσης σε μια σειρά έργων που δρομολογούνται στον Δήμο Άργους – Μυκηνών με στόχο την προστασία της Νέας Κίου από πλημμύρες αλλά και την τουριστική τόνωση του Άργους και της ευρύτερης περιοχής, μέσω της συνεργασίας του Δήμου με τη Σχολή Καλών Τεχνών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.

Comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *