ΑΡΓΟΛΙΔΑ TV
ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΡΕΙΑΣΔΗΜΟΣ ΑΡΓΟΥΣ ΜΥΚΗΝΩΝΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΚΟΣΜΟΣ

Ο Πρέσβης του Ισραήλ επισκέφθηκε την αρχαιότερη πόλη της Ευρώπης το Άργος και τον φίλο του Δήμαρχο Άργους Μυκηνών Δημήτρη Καμπόσο

Κοινοποίηση

Ο πρέσβης του Ισραήλ στην χώρα μας Νόαμ Κάτς ,σε μια κίνηση υψηλού συμβολισμού επισκέφθηκε σήμερα το μεσημέρι την Αρχαιότερη συνεχώς κατοικούμενη πόλη της Ευρώπης το Άργος και τον φίλο του Δημάρχο Άργους Μυκηνών Δημήτρη Καμπόσο.

Στις 5.30 μμ έφτασε στο Παλιό Δημαρχείο του Άργους ο πρέσβης όπου τον υποδέχθηκε ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος μετά της συζύγου και της κόρης του ,καθώς και δημοτικών συμβούλων και συνεργατών του.

Συνομίλησαν για λίγο ,επιβεβαίωσαν την φιλία των δύο λαών σε όλα τα επίπεδα και αντάλλαξαν δώρα .

Ο Δήμαρχος Δημήτρης Καμπόσος του πρόσφερε το βιβλίο με την ιστορία της πόλης ,ενώ δεν παρέλειψε να του μιλήσει για το Άργος ,τον Ηρακλή του βασιλιάδες και την καταγωγή τους από το Άργος, και του προέφερε στην συνέχεια  ,ένα σετ με ντόπια κρασιά ενώ ο πρέσβης Νόαμ Κάτς του πρόσφερε ασημένιο το ανάγλυφο της Αρχαίας Ιερουσαλήμ ..Το κλίμα ήταν ιδιαίτερα φιλικό ανάμεσα στους δύο άνδρες και καταδείκνυε  την θέληση του πρέσβη να δημιουργήσει σχέσεις φιλίας ανάμεσα στους δύο λαούς αλλά  και αμοιβαίας συνεργασίας  σε όλους τους τομείς ανάμεσα στις δύο χώρες.

Στην συνέχεια μετέβησαν στο μνημείο σύμβολο στην μνήμη  των Ελλήνων που χάθηκαν κατά την μικρασιατική καταστροφή στο ολοκαύτωμα των Εβραίων και των Ελλήνων του Πόντου ,που πρόσφατα το κατασκεύασε ο Δήμαρχος στην πλατεία Δημοκρατίας στο Άργος.

Εκεί σε μια σεμνή τελετή έγινε από κοινού από τους δύο άνδρες κατάθεση στεφάνου παρουσία κοριτσιών με παραδοσιακές ενδυμασίες, μια κίνηση απόδοσης φόρου τιμής στα θύματα των καταστροφών κατά την διάρκεια της ιστορικής πορείας της χώρας μας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

ΕΝΔΗΕΡ: Παρουσίαση του Συνδυασμού το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου

diktio

Ναύπλιο: Δήλωση του Κωνσταντίνου Μάκαρη για την κατάθεση του ψηφοδελτίου

admin

Σε ποια σημεία θα γίνονται rapid tests στην Αργολίδα από 28/8 έως και 1/9

diktio

ΤΑΣΟΣ ΧΡΟΝΗΣ – ΔΥΝΑΜΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ ( BINTEO ARGOLIDATV.GR)

admin

Παράταση 2 μηνών για φορολογικές οφειλές σε περιοχές της Αργολίδας που επλήγησαν από τις πλημμύρες

diktio

Πόρτο Χέλι : 02:20 τα ξημερώματα

admin

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στις ακαδημίες του Διομήδη Άργους

diktio

Ο Δημήτρης Καμπόσος εγκαινιάζει το εκλογικό κέντρο της παράταξης “Αλλαγη Πορείας” στο Άργος

diktio

Live Παρουσίαση Ψηφοδελτίου νίκης για τη ”Νέα Πελοπόννησο” του Π.Τατούλη σήμερα στις 19:00

diktio

Δυο συλλήψεις σε χωριό του Άργους για διάρρηξη οχήματος και κλοπή

diktio

Πέτρος Κωτσοβός: Ένας νέος άνθρωπος και επιστήμονας υποψήφιος στο Άργος με την “Αλλαγή Πορείας”

diktio

Ομάδα Γυναικών Άργους: “Για την προστασία του λαού και του περιβάλλοντος”

diktio