ΑΡΓΟΛΙΔΑ TV
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Φίλιππος Πλατής υποψήφιος με τον Πέτρο Τατούλη και τη ”Νέα Πελοπόννησο”

«Καλωσορίζουμε στην Ανεξάρτητη Αυτοδιοικητική παράταξη της «Νέας Πελοποννήσου» τον δραστήριο ενεργό πολίτη Φίλιππο Πλατή στο ψηφοδέλτιο της Π.Ε. Αργολίδας. Ο Φίλιππος είναι γιος του αγαπητού μου φίλου Δημητρίου Πλατή, πρώην Δημάρχου Άργους και είναι ένας εξαίρετος νέος που μπορεί να προσφέρει πολλά στον τόπο του. Γεννήθηκε το 1988, μεγάλωσε και κατοικεί μόνιμα στο Άργος. Αποφοίτησε με άριστα από το 1ο Λύκειο Άργους. Έχει εμπειρία σε πολλές θέσεις ευθύνης, καθώς είναι υπεύθυνος εταιρείας ενοικίασης αυτοκινήτων και ασφαλιστικού γραφείου με έδρα το Αργος. Επίσης είναι ιδιοκτήτης τουριστικής επιχείρησης (camping) που δραστηριοποιείται στο Παράλιο Άστρος.  Είναι απόφοιτος του τμήματος των Μηχανικών Ηλεκτρονικών  Υπολογιστών και Πληροφορικής του Πολυτεχνείου Πάτρας και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου από το Πανεπιστήμιο Πειραιώς στον τομέα της Πληροφορικής. Έχει ακόμα υπηρετήσει στις ειδικές δυνάμεις του στρατού στο τμήμα των αλεξιπτωτιστών και ομιλεί άριστα τα αγγλικά. Ο Φίλιππος θα προσφέρει πολλά στην παράταξή μας με τις επικοινωνιακές του δεξιότητες και το ομαδικό του πνεύμα. Με την ένταξη του Φίλιππου στη «Νέα Πελοπόννησο» η παράταξη ανοίγει δρόμους σε νέα στελέχη με ισχυρή θέληση για το αύριο του τόπου μας!»

Φίλιππος Πλατής:

«Με μεγάλη ικανοποίηση αποδέχτηκα την πρόσκληση του Επικεφαλής της Ανεξάρτητης Αυτοδιοικητικής Παράταξης «Νέα Πελοπόννησος» Πέτρου Τατούλη να συμμετάσχω μαζί του ως υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος στην Π.Ε Αργολίδας. Ο Πέτρος Τατούλης είναι ο μόνος που μπορεί να εγγυηθεί την αναπτυξιακή προοπτική της Πελοποννήσου. Που μπορεί να εγγυηθεί ένα καλύτερο αύριο για τους ανθρώπους της ηλικίας μου. Που μπορεί να δώσει στην Πελοπόννησο τη χαμένη της αίγλη. Θα προσπαθήσω για ένα καλύτερο αύριο για τους Αργολιδείς, αλλά και όλους τους Πελοποννήσιους. Με μία ανεξάρτητη παράταξη χωρίς χρώματα και διαχωρισμούς. Για μια «Νέα, ισχυρή και ανεξάρτητη Πελοπόννησο».

ΠΗΓΗ: argolida24.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Όλα τα ονόματα του ψηφοδελτίου της “Δυνατής Ερμιονίδας”

diktio

Πέτρος Τατούλης στην ΕΡΤ: Εάν δεν στηρίξουμε την ανεξαρτησία του θεσμού, τότε η αυτοδιοίκηση γίνεται υπάλληλος ή υπηρέτης της κεντρικής κυβέρνησης

diktio

Σύλληψη στο Ναύπλιο 58χρονου για υπεξαίρεση

diktio

Άργος: Ο Σύλλογος Άνθεμα διοργανώνει πιστοποιημένο σεμινάριο πρώτων βοηθειών

admin

Διήμερο Φεστιβάλ Καπετάν Ρέμπελου στο Δήμο Επιδαύρου

diktio

60.000 ραντεβού για την έκδοση νέας ταυτότητας έχουν κλειστεί έως σήμερα

diktio

Μάκαρης: “Φέρτε τον Ανδριανό στο Δημοτικό Συμβούλιο”

AGGELOS DRITSAS

ΚΑΠΗ Δήμου Άργους Μυκηνών

admin

Νέος πρόεδρος της ΔΕΥΑ Άργους Μυκηνών ο Γιώργος Σαρρής

diktio

Ποδόσφαιρο: Τα αποτελέσματα των ερασιτεχνικών ομάδων της Αργολίδας

admin

Τέσσερις δεκαετίες χωρίς ψιλές και δασείες!

admin

Τολό: Γιορτάζει το γραφικό εκκλησάκι της Παναγίας στο Δασκαλειό

diktio