ΑΡΓΟΛΙΔΑ TV

Ο Περιφερειάρχης Αττικής, Νίκος Χαρδαλιάς, ενημερώθηκε για τις ζημιές στον οδικό άξονα Επιδαύρου – Καλλονής και έθεσε ως βασική προτεραιότητα την οριστική επίλυση του προβλήματος.

Αυτοψία στο κατεστραμμένο επαρχιακό οδικό δίκτυο Επιδαύρου – Καλλονής που επλήγη από τη σφοδρή κακοκαιρία Daniel τον περασμένο Σεπτέμβριο, πραγματοποίησε ο Περιφερειάρχης ΑττικήςΝίκος Χαρδαλιάς, συνοδευόμενος από τον Αντιπεριφερειάρχη Νήσων, Γιάννη Βουτσινά και τον Δήμαρχο Τροιζηνίας – Μεθάνων, Τάσο Μούγιο.

Ο Περιφερειάρχης Αττικής ενημερώθηκε για τα σημεία του οδικού άξονα που έχουν υποστεί ζημιές –μετά τις κατολισθήσεις και τις ρωγμές στο οδόστρωμα που άφησε πίσω της η κακοκαιρία– και έθεσε ως βασική προτεραιότητα την οριστική επίλυση του προβλήματος.

Με εντολή του Νίκου Χαρδαλιά, ορίσθηκε τεχνική σύσκεψη των υπηρεσιών της Περιφέρειας Αττικής, εντός της επόμενης εβδομάδας, για την επιτάχυνση στα έργα άμεσης αποκατάστασης των ζημιών και για την ταχεία επαναφορά της κυκλοφορίας σε όλα τα τμήματα του οδικού δικτύου που έχουν πληγεί.

«Η ανάγκη αποκατάστασης των ζημιών είναι άμεση. Χάθηκαν, χωρίς λόγο, τέσσερις ολόκληροι μήνες, πράγμα ανεπίτρεπτο. Ό,τι είναι τεχνικά δυνατό θα προχωρήσει χωρίς άλλη καθυστέρηση, προκειμένου ο δρόμος να δοθεί άμεσα σε κυκλοφορία, με την απόλυτη ασφάλεια για τους κατοίκους και τους επισκέπτες της περιοχής», σημείωσε ο Περιφερειάρχης Αττικής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Δήμος Επιδαύρου: Παρουσιάστηκε το καινοτόμο Πανελληνίως έργο «Περίπλους» για την ανάδειξη της «βυθισμένης πολιτείας»

diktio

Γ. Γαβρήλος από την Γιορτή Ροδιού Ερμιόνης: Ο αγροτικός κόσμος είναι σε αδιέξοδο

diktio

Παρουσίαση του βιβλίου του Δ. Κρίγγου: «Αυτοδιοίκηση και κρίση. Συνέπειες της κρίσης στις οικονομικές καταστάσεις του δήμου Άργους Μυκηνών»

diktio

ΝΑΥΠΛΙΟ: Μεγάλη μας θλίψη για την αναπάντεχη απώλεια του Άγγελου Μπικάκη.

admin

Ακριβότερο έως και 11,8% το γιορτινό τραπέζι

diktio

Τα προβλήματα της εκπαιδευτικής κοινότητας

admin

Προμήνυμα νίκης τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του Δημήτρη Καμπόσου!

diktio

Live στο Άργος ο Χρήστος Θηβαίος και ο Παναγιώτης Μάργαρης

diktio

ΑΣ ΙΟΝΙΟΣ – ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ ΝΕΑΣ ΚΙΟΥ 93-75

admin

Επίσκεψη του Καλλιτεχνικού Γυμνασίου Αργολίδας στην Εθνική Γλυπτοθήκη

diktio

Τα Άγια Θεοφάνιαστο Δήμο Άργους – Μυκηνών.

admin

Ο ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΚΟΥΤΣΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΔΗΕΡ

diktio