ΕΙΔΗΣΕΙΣΕΛΛΑΔΑΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΝΕΑΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέθανε ο δήμαρχος Τροιζηνίας Μεθάνων, Σπύρος Πολλάλης

Πέθανε ο δήμαρχος Τροιζηνίας  Μεθάνων, Σπύρος Πολλάλης σε ηλικία 60 ετών. Οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν ότι ο θάνατός του είναι πιθανό να οφείλεται σε ανακοπή καρδιάς.

Ο δήμαρχος Τροιζηνίας Μεθάνων, Σπύρος Πολλάλης, έφυγε ξαφνικά από τη ζωή. Οι πρώτες πληροφορίες του saronicmagazine έκαναν λόγο για καρδιακή ανακοπή. Δεν υπάρχει όμως, ακόμα επίσημη ενημέρωση από τον Δήμο Τροιζηνίας Μεθάνων για τα αίτια του θανάτου του.

Ποιος ήταν ο Σπύρος Πολλάλης

Ο Σπύρος Πολλάλης ήταν Υποναύαρχος (ε.α.) του Πολεμικού Ναυτικού. Είχε είχε καταταγεί στο Πολεμικό Ναυτικό το 1980. Το 1984 του απονεμήθηκε ο βαθμός του Σημαιοφόρου. Είχε εκλεγεί στην θέση του Δήμαρχου Τροιζηνίας Μεθάνων στις Δημοτικές Εκλογές του 2019 με ποσοστό 58,57% στον δεύτερο γύρο. Είχε δηλώσει πως θα είναι εκ νέου υποψήφιος στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2023, αλλά ο θάνατος τον πρόλαβε.

Ο Σπύρος Πολλάλης ήταν πατέρας δύο παιδιών, του Χρήστου και την Μαρίας.

Συλλυπητήρια από Γιώργο Πατούλη και ΚΕΔΕ

Τα θερμά του συλλυπητήρια προς την οικογένεια και τους δημότες για την πρόωρη και αναπάντεχη απώλεια «του άξιου συνάδελφου και φίλου» δημάρχου Τροιζηνίας Μεθάνων, Σπύρου Πολλάλη, εκφράζει σε μήνυμά του, ο περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης.

«Ο Σπύρος Πολλάλης υπήρξε ένας εξαίρετος άνθρωπος, που κόσμησε για πολλά χρόνια με την παρουσία του το Πολεμικό Ναυτικό, ενώ αργότερα υπηρέτησε με ήθος και αφοσίωση την Αυτοδιοίκηση. Είχε ακόμη πολλά να προσφέρει στον τόπο του. Είχα την τύχη να συνεργαστώ μαζί του και να ζήσω από κοντά την εργατικότητά του και τη μεγάλη θέληση του να προσφέρει στον τόπο του που τόσο αγαπούσε. Δυστυχώς η μοίρα ανέκοψε τον δημιουργικό του δρόμο», επισημαίνει ο Γιώργος Πατούλης.

Τη βαθιά θλίψη τους για την απώλεια του δημάρχου Τροιζηνίας Μεθάνων, Σπύρου Πολλάλη, εξέφρασαν και ο πρόεδρος και το ΔΣ της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ).

Στο συλλυπητήριο μήνυμα αναφέρεται ότι ο Σπύρος Πολλάλης υπηρέτησε με συνέπεια και ήθος το Πολεμικό Ναυτικό αποστρατευόμενος με τον βαθμό του υποναυάρχου και με ζήλο την Αυτοδιοίκηση από τη θέση του δημάρχου Τροιζηνίας Μεθάνων.

Η ανακοίνωση της ΚΕΔΕ ανέφερε:

Ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ Δημήτρης Παπαστεργίου και το ΔΣ της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας εκφράζουν τη βαθιά τους θλίψη για την αδόκητη απώλεια του Δημάρχου Τροιζηνίας – Μεθάνων Σπύρου Πολλάλη. Ο Σπύρος Πολλάλης υπηρέτησε με συνέπεια και ήθος το Πολεμικό Ναυτικό αποστρατευόμενος με το βαθμό του Υποναυάρχου και με ζήλο την Αυτοδιοίκηση από τη θέση του Δημάρχου Τροιζηνίας – Μεθάνων.

Ο πρόεδρος και το ΔΣ της ΚΕΔΕ εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια, στους οικείους και στους συμπολίτες του.

What's your reaction?

Related Posts

1 of 770