Δε. Σεπ 27th, 2021

Πέθανε ο Ηλίας Δημόπουλος – Θρήνος στο Ναύπλιο για έναν σπουδαίο μουσικό

E-mail: info@argolidatv.gr & maxtelev@gmail.com

Ο Πρόεδρος και χοράρχης Κωνσταντίνος Ρούτουλας καθώς και τα μέλη της Χορωδίας “Βυζαντινοί και Παραδοσιακοί Αντίλαλοι” εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στο μέλος της Χορωδίας κυρία Γιούλα Δημοπούλου και στον σύζυγο της, για τον αδόκητο χαμό του υιού τους Ηλία Δημόπουλου.

Ο Ηλίας Δημόπουλος ηταν εξαίρετος νέος, φέρελπις, άριστος μουσικός, πολλά υποσχόμενος στην κοινωνίας μας και στις παραμονές του γάμου του, δυστυχώς έφυγε απρόσμενα από κοντά μας, βυθίζοντας στην θλίψη όλους τους οικείους, φίλους, συγγενείς.

Ευχόμαστε από καρδιάς ο θεός να αναπαύσει την ψυχή του και να σταλάξει βάλσαμο παρηγοριάς στις ψυχές των γονέων του.

Καλό παράδεισο φίλε Ηλία.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί στον Προσκυνηματικό Ιερό Ναό Αγίου Αναστασίου Ναυπλίου την Πέμπτη 19 Αυγούστου στις 6:30 το απόγευμα.

Ποιος ήταν ο Ηλίας Δημόπουλος

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1984 και ζούσε στο Ναύπλιο. Έλαβε τα πρώτα μαθήματα μουσικής και τρομπέτας στη δημοτική φιλαρμονική Ναυπλίου. Πήρε το δίπλωμά τρομπέτας του από το Ωδείο Αθηνών με άριστα παμψηφεί και 1ο βραβείο με καθηγητές τους Κ. Νικόλαο Ξανθούλη, Κ. Σωκράτη Άνθη και Κ. Παναγιώτη Καίσαρη. Σπούδασε Μπαρόκ και σύγχρονη τρομπέτα στην Ακαδημία Ferenc Liszt στην Βουδαπέστη όπου έλαβε Master με τιμητική διάκριση.

Σπούδασε πιάνο στο ωδείο Ωρφείο Αθηνών και Ωδείο Αθηνών από όπου έλαβε το πτυχίο πιάνου με βαθμό Άριστα παμψηφεί. Είχε λάβει μέρος σε πολλά σεμινάρια και Master class με διακεκριμένους Έλληνες και ξένους καθηγητές όπως τους: Κωνσταντίνο Νόνη, Νίκο Ξανθούλη, Σωκράτη Άνθη, Παναγιώτη Καίσαρη, Ιωάννη Καραμπέτσο, Bo Nilson, Timothei Dokshizer, Fritz Dammrow, Otto Shauter, Fred Mills αλλά και στην μουσική ακαδημία της Κέρκυρας. Είχε συμπράξει ως σολίστ με την Καμεράτα-Ορχήστρα Φίλων της Μουσικής, Συμφωνική Ορχήστρα Ωδείου Αθηνών και Συμφωνική Ορχήστρα Νέου Ψυχικού.

argolidatv.gr

Ακολουθήστε μας
#ARGOLIDA TV GOOGLE NEWS

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | ΡΟΗ