ΑΡΓΟΛΙΔΑ TV

Ο επικεφαλής της «Νέας Πελοποννήσου» και υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης βρέθηκε με στελέχη της «Νέας Πελοποννήσου» κοντά στους Κορίνθιους και συγκεκριμένα στο Μάτι (Γκιόζα), στη Γκούρα, στο Μεσινό , στον Αρχαίο Φενεό (Καλύβια) και στο Κρυονέρι.

Ο Πέτρος Τατούλης τόνισε μετά την επαφή του με τους Κορίνθιους. «Γνωριζόμαστε καλά με το μικρό μας όνομα. Γνωρίζουμε καλά τα προβλήματα του τόπου. Βρίσκομαι δίπλα στον καθένα από εσάς. Ξέρουμε τα προβλήματα του κάθε τόπου. Γνωριζόμαστε από άκρη σ’ άκρη. Μιλάμε χρόνια τώρα μαζί σας μόνο με αλήθεια και πράξεις».

«Η πολιτική μας δέσμευση είναι το τρίπτυχο “Δουλειά για όλους και αύξηση εισοδήματος – Κοινωνική προστασία και συνοχή – Ποιότητα ζωής και ασφάλεια”.

Έχουμε ήδη έτοιμο έναν κοστολογημένο στρατηγικό και επιχειρησιακό σχεδιασμό για την άμεση αντιμετώπιση κρίσιμων ζητημάτων, όπως είναι η επάρκεια και η ποιότητα των νερών, η αντιμετώπιση των πλημμυρών, η κυκλική οικονομία γύρω από τη διαχείριση μειζόνων περιβαλλοντικών θεμάτων, η αναβάθμιση των ψηφιακών μας υπηρεσιών, η εξωστρέφεια των παραγωγών και των κτηνοτρόφων μας και ο εκσυγχρονισμός των εγκαταστάσεών τους, η τοποθέτηση της Πελοποννήσου ακόμη πιο κεντρικά στον τουριστικό χάρτη, η ενίσχυση της καινοτομίας και, ασφαλώς, η κοινωνική προστασία και οι πολιτικές υγείας».

«Για την ανάσχεση της συρρίκνωσης της υπαίθρου και της καθοδικής πορείας της αγροτικής παραγωγής χρηματοδοτούμε άμεσα την εξωστρέφεια αγροτών και κτηνοτρόφων με 20.000 ευρώ ανά παραγωγική μονάδα».

«Έχουμε δημιουργήσει την πιο ισχυρή και ανανεωμένη Νέα Πελοπόννησο, μία ομάδα έμπειρων και νέων στελεχών και τεχνοκρατών. Εγγυόμαστε μία Πελοπόννησο καλύτερη να ζεις, ισχυρότερη για την επόμενη πενταετία».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Μετά τον καθαγιασμό των υδάτων η Δημοτική Κοινότητα Πορτοχελίου έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα στο κτήριο Μίληση.

admin

Παρέλασε και ο Στέφανος Κασσελάκης!

AGGELOS DRITSAS

Κατέληξε και το μωράκι- Διπλή τραγωδία για την οικογένεια μετά το τροχαίο στη Λυγαριά

admin

Lets do it Greece… Drepano!!! Ο Σύλλογος Γονέων Και Κηδεμόνων Νηπιαγωγείου κ Δημοτικού

AGGELOS DRITSAS

Ασπασία Μπόγρη: Το μήνυμα της μητέρας της για τα γενέθλιά της

admin

Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά στο Άργος

diktio

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΚΑΡΗΣ: Τα παιδιά είναι η δικιά μας ευτυχία και η ελπίδα όλου του κόσμου

admin

Κορινθία: Θρήνος για δύο νεαρά παιδιά που σκοτώθηκαν σε τροχαίο στη Κινέτα

diktio

6η διεθνής έκθεση VERDE.TEC: 29 – 31 Μαρτίου 2024

AGGELOS DRITSAS

Σε υψηλό 11ετίας η έλλειψη ταλέντων στην Ελλάδα

admin

Εταιρεία τροφίμων στο Ναύπλιο ζητάει Εργάτη Παραγωγής για εποχιακή ή μόνιμη απασχόληση

diktio

Αυτοί είναι οι κορυφαίοι εργοδότες στην Ελλάδα για το 2024

admin