ΑΡΓΟΛΙΔΑ TV

Από τη Λαϊκή Αγορά Καλαμάτας, την Πλάτσα-Μηλιά, την Καστανέα, τον Άγιο Νικόλαο, τη Στούπα, την Καρδαμύλη, τον Κάμπο Αβίας το μήνυμα που έλαβε ο Πέτρος Τατούλης και η Νέα Πελοπόννησος ήταν ένα.

«Η «Νέα Πελοπόννησος» είναι εδώ. Πιο ισχυρή, ανανεωμένη και δυνατή από ποτέ. Αφήσαμε πίσω την εικόνα μιας περιφέρειας που έμοιαζε όλη με χωματερή και βγήκαμε από την απομόνωση ενός ανύπαρκτου οδικού δικτύου. Αναδομήσαμε ένα κατεστραμμένο παραλιακό μέτωπο από την Καλαμάτα έως τις Κιτριές και σε αυτήν την κατεύθυνση θα ολοκληρώσουμε το σύνολο της αναδόμησης του πλούσιου παράκτιου μετώπου της περιοχής μας. 

Ξυπνήσαμε έργα που κοιμούνταν για δεκαετίες από το Τζάνε – Καλαμάκι έως το Καλαμάτα – Κορώνη που παρά τα προβλήματα εμείς θα είμαστε αυτοί που και τα ξεκινήσαμε και θα τα ολοκληρώσουμε και άλλα που μετά από εμάς εγκαταλείφθηκαν πάλι όπως το Καλό Νερό- Τσακώνα Φτιάξαμε Κέντρα Υγείας για τους συμπολίτες μας, άλλα τα ετοιμάσαμε αλλά δεν προφτάσαμε, και σήμερα είναι η πρώτη μας δουλειά προκειμένου και η Ανατολική Πυλία να αποκτήσει πρόσβαση σε άμεσες υπηρεσίες υγείας.

Ο κ. Τατούλης αναφερόμενος στο βασικό διακύβευμα των εκλογών, διερωτήθηκε «Ποιος μπορεί στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου;

Ποιος μπορεί να δημιουργήσει ξανά εμπιστοσύνη στην εποχή που οι θεσμοί βάλλονται ως αναξιόπιστοι; Ποιος μπορεί να φέρει ενότητα την ώρα του κομματικού διχασμού και της πόλωσης; Ποιος μπορεί να αρθρώσει έναν λόγο συγκλίσεων και πολιτικού πολιτισμού που να κάνει τους πολίτες να αγαπήσουν την πολιτική μετά το κομματικό της τέλος; Ποιος μπορεί να εκφράσει το σύνολο των πολιτών και να συνθέσει τις εικόνες σε ένα πολύχρωμο και συμπεριληπτικό για όλες και όλους μέλλον; Ποιος μπορεί να εκφράσει τον καθένα και καθεμία από εσάς, να νοιώσει τα προβλήματα σας, να δώσει μπροστά και μαζί τον αγώνα για να καλυτερεύσει η ζωή σας;»

Ο κ. Πέτρος Τατούλης ξεκαθάρισε σε κάθε κατεύθυνση αφενός ότι, όπως έκανε και στο παρελθόν με όλες τις κυβερνήσεις, θα συνεργαστεί και με αυτήν την κυβέρνηση, όχι ως υπαλληλικό προσωπικό της, αλλά ως ισότιμος θεσμικός της εταίρος, ως Περιφερειάρχης όλων των Πελοποννησίων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

ΙΡΙΑ-2024.Πεζοπορώντας, ταξιδέψαμε πίσω στον χρόνο και στις ρίζες μας.

AGGELOS DRITSAS

ΕΣΠΑ: Ποιες επιχειρήσεις θα μοιραστούν 65 εκατομμύρια ευρώ

admin

Κ.ΜΑΚΑΡΗΣ : “Νέα Εποχή ” θα μας βρει δυναμικά παρόντες!

admin

Ξεκινάει το 2ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Επιδαύρου

diktio

Πότε πληρώνονται οι συντάξεις Ιανουαρίου 2024 όλων των ταμείων

diktio

Δέκα Έλληνες στη λίστα του Forbes με τους δισεκατομμυριούχους

AGGELOS DRITSAS

Το να ζούμε λάθος ενώ είμαστε Χριστιανοί, είναι τεράστιο λάθος, και αυτό πρέπει να το συνειδητοποιήσουμε γρήγορα πριν να είναι αργά

admin

Σήμερα πραγματοποιήθηκε η πρώτη εθελοντική δράση της Κοινότητας μας!!!

admin

74χρονος ασέλγησε σε 16χρονο με νοητική υστέρηση

AGGELOS DRITSAS

Νεκρός άνδρας στην παραλία Κιβερίου στην Αργολίδα

diktio

ΝΑΥΠΛΙΟ: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω έργων

AGGELOS DRITSAS

Τους Ταξιάρχες Μιχαήλ και Γαβριήλ τίμησαν στο Άργος

diktio