ΑΡΓΟΛΙΔΑ TV
ΕΚΛΟΓΕΣ 2023ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣΠΕΤΡΟΣ ΤΑΤΟΥΛΗΣΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πέτρος Τατούλης στον Αntenna: Η Περιφέρεια Πελοποννήσου θα είναι καλύτερη όταν θα συνθέτει όλα τα χρώματα

Κοινοποίηση

Συνέντευξη στο δελτίο ειδήσεων του Antenna και στη Μαρία Σαράφογλου παραχώρησε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης. 

Ο κ. Τατούλης τόνισε ότι η «Νέα Πελοπόννησος» είναι ακομμάτιστη, ανεξάρτητη και πέρα από τα χρώματα με εμπειρία, ανανέωση αλλά και συγκεκριμένο κοστολογημένο σχέδιο. Ο κ. Τατούλης τόνισε ότι το μεγάλο μας πλεονέκτημα είναι η πείρα, η γνώση και το πρόγραμμά μας που είναι κοστολογημένο και με συγκεκριμένες προτεραιότητες για τα θέματα της Πελοποννήσου, ενώ σημαντικότατο στοιχείο είναι το ότι, χρόνια τώρα, είμαστε μια ανεξάρτητη αυτοδιοικητική παράταξη. Εμείς πιστεύουμε σε μια άλλη Ελλάδα, των πολλών χρωμάτων. Όχι του ενός χρώματος. Απαντάμε στην τοξικότητα ξεκάθαρα: Η χώρα μας και η Περιφέρεια Πελοποννήσου θα είναι καλύτερη όταν θα συνθέτει όλα τα χρώματα.

Η κεντρική κυβέρνηση δεν πρέπει να παρεμβαίνει στην Τοπική Αυτοδιοίκηση

«Δεν μπορεί ο Πρωθυπουργός μίας χώρας και το υπουργικό συμβούλιο να παρεμβαίνουν στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και να επιχειρούν να τη χειραγωγούν. Η χειραγώγηση της κοινωνίας δεν είναι δυνατή. Πάνω από 10 υπουργοί έχουν επισκεφτεί την Πελοπόννησο το τελευταίο διάστημα για να στηρίξουν τον υποψήφιό τους, όταν τον υπόλοιπο καιρό ήταν απόντες. Αυτό και μόνο δείχνει ότι το ενδιαφέρον εστιάζεται στον κομματικό μικρόκοσμο.

Η «Νέα Πελοπόννησος» είναι μία ισχυρή, ακομμάτιστη, ανεξάρτητη παράταξη

«Αντιτάσσουμε τη μεγάλη πείρα, τις γνώσεις μας, το συγκεκριμένο πρόγραμμά μας για τα θέματα της Πελοποννήσου. Είμαστε μία ανεξάρτητη παράταξη όπου το κάθε στέλεχος έχει τη δική του ιδεολογική προσέγγιση αλλά παραμένει ανεξάρτητη».

Συγκεκριμένο πρόγραμμα για τα στερεά απόβλητα, τους υδάτινους πόρους, τους αγρότες

«Η διαχείριση των στερεών αποβλήτων προκειμένου να δώσουμε λύση στην Πελοπόννησο βρίσκεται εν εξελίξει και σύντομα ολοκληρώνεται πλήρως και θωρακίζει την Πελοπόννησο από τα προβλήματα που υπήρχαν στη διαχείριση των στερεών αποβλήτων.

«Η άλλη προτεραιότητά μας είναι η διαχείριση των υδάτινων πόρων, που αποτελεί μία αυξανόμενη απειλή για τον πολίτη και την κοινωνία και την οικονομία. Έχουμε συγκεκριμένο κοστολογημένο πρόγραμμα, με ουσιαστική αναφορά του τι θα κερδίζουμε σε ετήσια βάση και με μικρά ανασχετικά φράγματα».

«Στο θέμα της αγροτικής οικονομίας και της αλιείας θέλουμε να μεγεθύνουμε την αγροτική οικονομία. Να μεγεθύνουμε το εύρος της, δίνοντας στροφή στην εξωστρέφεια των μικρομεσαίων επιχειρήσεων που θα τους επιδοτούμε με 20.000 ευρώ, προκειμένου να προωθούνται τα αγροτικά προϊόντα».

Η Τοπική Αυτοδιοίκηση δεν έχει ένα χρώμα, αλλά πολλά και ο καθένας λέει ελεύθερα τη γνώμη του

«Πιστεύουμε σε μία Ελλάδα των πολλών χρωμάτων και όχι του ενός χρώματος. Όταν όλοι οι υποψήφιοι της ΝΔ μιλάνε για τη μπλε χώρα, απαντάμε ότι η Περιφέρεια μας έχει όλα τα χρώματα εκτός κομματικών χρωμάτων».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

100+ΕΡΓΑ ΝΑΥΠΛΙΟ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΩΣΤΟΥΡΟΣ – βίντεο

diktio

Εφαρμογή του ΚΤΕΛ Αργολίδας στο play store για έκδοση εισιτηρίων και οποιαδήποτε πληροφορία για το ταξίδι σου

diktio

Ο Δήμος Ερμιονίδας στη 38η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Philoxenia

diktio

Πως διαμορφώνεται το τιμολόγιο της ΔΕΗ για τον Νοέμβριο

diktio

Εκλογή νέων οργάνων στο Σωματείο Συνταξιούχων ΟΑΕΕ του δήμου Άργους Μυκηνών

diktio

Ναύπλιο: Υποδοχή των ιερών λειψάνων των Αγίων Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης από τη Λέσβο

diktio

Ασθενής σεισμική δόνηση τη νύχτα στην ορεινή Αργολίδα

diktio

Προχωρούν οι διαδικασίες για το Επιγραφικό Μουσείο στο Άργος

diktio

Βραβείο στο Λύκειο Αγίας Τριάδας για την ταινία «2054 Μάιος»

diktio

Αναστολή λειτουργίας 8 Δημοτικών και 13 Νηπιαγωγείων στην Πελοπόννησο – Δυο σχολεία κλειστά φέτος στην Αργολίδα

diktio

Μήνυμα ελπίδας, αισιοδοξίας και ευαισθητοποίησης στο Ναύπλιο για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του καρκίνου του μαστού

diktio

Μπήκαν «πωλητήρια» σε ξενοδοχεία σε Τολό και Ναύπλιο τον Σεπτέμβριο

diktio