ΑΡΓΟΛΙΔΑ TV – ΑΓΓΕΛΟΣ ΔΡΙΤΣΑΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πέτρος Τατούλης στον Αntenna: Η Περιφέρεια Πελοποννήσου θα είναι καλύτερη όταν θα συνθέτει όλα τα χρώματα

Συνέντευξη στο δελτίο ειδήσεων του Antenna και στη Μαρία Σαράφογλου παραχώρησε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης. 

Ο κ. Τατούλης τόνισε ότι η «Νέα Πελοπόννησος» είναι ακομμάτιστη, ανεξάρτητη και πέρα από τα χρώματα με εμπειρία, ανανέωση αλλά και συγκεκριμένο κοστολογημένο σχέδιο. Ο κ. Τατούλης τόνισε ότι το μεγάλο μας πλεονέκτημα είναι η πείρα, η γνώση και το πρόγραμμά μας που είναι κοστολογημένο και με συγκεκριμένες προτεραιότητες για τα θέματα της Πελοποννήσου, ενώ σημαντικότατο στοιχείο είναι το ότι, χρόνια τώρα, είμαστε μια ανεξάρτητη αυτοδιοικητική παράταξη. Εμείς πιστεύουμε σε μια άλλη Ελλάδα, των πολλών χρωμάτων. Όχι του ενός χρώματος. Απαντάμε στην τοξικότητα ξεκάθαρα: Η χώρα μας και η Περιφέρεια Πελοποννήσου θα είναι καλύτερη όταν θα συνθέτει όλα τα χρώματα.

Η κεντρική κυβέρνηση δεν πρέπει να παρεμβαίνει στην Τοπική Αυτοδιοίκηση

«Δεν μπορεί ο Πρωθυπουργός μίας χώρας και το υπουργικό συμβούλιο να παρεμβαίνουν στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και να επιχειρούν να τη χειραγωγούν. Η χειραγώγηση της κοινωνίας δεν είναι δυνατή. Πάνω από 10 υπουργοί έχουν επισκεφτεί την Πελοπόννησο το τελευταίο διάστημα για να στηρίξουν τον υποψήφιό τους, όταν τον υπόλοιπο καιρό ήταν απόντες. Αυτό και μόνο δείχνει ότι το ενδιαφέρον εστιάζεται στον κομματικό μικρόκοσμο.

Η «Νέα Πελοπόννησος» είναι μία ισχυρή, ακομμάτιστη, ανεξάρτητη παράταξη

«Αντιτάσσουμε τη μεγάλη πείρα, τις γνώσεις μας, το συγκεκριμένο πρόγραμμά μας για τα θέματα της Πελοποννήσου. Είμαστε μία ανεξάρτητη παράταξη όπου το κάθε στέλεχος έχει τη δική του ιδεολογική προσέγγιση αλλά παραμένει ανεξάρτητη».

Συγκεκριμένο πρόγραμμα για τα στερεά απόβλητα, τους υδάτινους πόρους, τους αγρότες

«Η διαχείριση των στερεών αποβλήτων προκειμένου να δώσουμε λύση στην Πελοπόννησο βρίσκεται εν εξελίξει και σύντομα ολοκληρώνεται πλήρως και θωρακίζει την Πελοπόννησο από τα προβλήματα που υπήρχαν στη διαχείριση των στερεών αποβλήτων.

«Η άλλη προτεραιότητά μας είναι η διαχείριση των υδάτινων πόρων, που αποτελεί μία αυξανόμενη απειλή για τον πολίτη και την κοινωνία και την οικονομία. Έχουμε συγκεκριμένο κοστολογημένο πρόγραμμα, με ουσιαστική αναφορά του τι θα κερδίζουμε σε ετήσια βάση και με μικρά ανασχετικά φράγματα».

«Στο θέμα της αγροτικής οικονομίας και της αλιείας θέλουμε να μεγεθύνουμε την αγροτική οικονομία. Να μεγεθύνουμε το εύρος της, δίνοντας στροφή στην εξωστρέφεια των μικρομεσαίων επιχειρήσεων που θα τους επιδοτούμε με 20.000 ευρώ, προκειμένου να προωθούνται τα αγροτικά προϊόντα».

Η Τοπική Αυτοδιοίκηση δεν έχει ένα χρώμα, αλλά πολλά και ο καθένας λέει ελεύθερα τη γνώμη του

«Πιστεύουμε σε μία Ελλάδα των πολλών χρωμάτων και όχι του ενός χρώματος. Όταν όλοι οι υποψήφιοι της ΝΔ μιλάνε για τη μπλε χώρα, απαντάμε ότι η Περιφέρεια μας έχει όλα τα χρώματα εκτός κομματικών χρωμάτων».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Αλεξάκου – Γκλιάτη Σταματίνα: Με την Δύναμη της Προσφοράς σε πρώτο πρόσωπο για ένα Δήμο με ανάπτυξη και κοινωνική ευαισθησία

Προσωπικό για το τμήμα service ζητάει κατάστημα εστίασης στο Ναύπλιο

diktio

Ναύπλιο: Σε καθαρισμό των φρεατίων προχώρησαν τα συνεργεία της ΔΕΥΑΝ

diktio

Αύξηση αφορολόγητου ορίου με την είσοδο του 2024 – Ποιοι βγαίνουν κερδισμένοι

admin

Ποια θέματα θα απασχολήσουν το Δημοτικό Συμβούλιο Ναυπλιέων

admin

Γιάννης Γεωργόπουλος: Καλή και Ευλογημένη Χρόνια!

diktio

59χρονος συνελήφθη στο Άργος από την ΔΙ.ΑΣ. με ναρκωτικά

AGGELOS DRITSAS

ΓΚΛΟΡΙΝ ΤΣΙΟΥΡΕΑ: Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ

diktio

Περιφέρεια Πελοποννήσου : Ο Πέτρος Τατούλης – Η Προοπτική που Χρειαζόμαστε

admin

Το αναλυτικό πρόγραμμα του εορτασμού της 25ης Μαρτίου στο Δήμο Άργους Μυκηνών

AGGELOS DRITSAS

ΝΑΥΠΛΙΟ : Ευτυχώς όλα καλά που δε κατέβασε και τζαμαρία ΒΙΝΤΕΟ

admin

Το ωράριο των καταστημάτων στο Ναύπλιο για την εορταστική περίοδο Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς

diktio