ΑΡΓΟΛΙΔΑ TV
ΕΚΛΟΓΕΣ 2023ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣΠΕΤΡΟΣ ΤΑΤΟΥΛΗΣΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πέτρος Τατούλης: 20.000 ευρώ ανά παραγωγική μονάδα σε αγρότες και κτηνοτρόφους για δράσεις εξωστρέφειας

Κοινοποίηση

Στην Μεσσηνία βρέθηκε ο επικεφαλής της «Νέας Πελοποννήσου» και υποψήφιος Περιφερειάρχης, κ. Πέτρος Τατούλης, όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους συμπατριώτες του Μεσσήνιους, να συζητήσουν τα προβλήματα του τόπου και τις προοπτικές της επόμενης ημέρας, στην βάση της συμφωνίας εμπιστοσύνης για την «Πελοπόννησο του 2030».

Συγκεκριμένα, ο Πέτρος Τατούλης, μαζί με συνεργάτες του βρέθηκε στο Σουληνάρι ανήμερα της Εορτής της Αγίας Σοφίας, στον Χανδρινό, στη Στενωσιά, στην Κουκκουνάρα, στα Κρεμμύδια (Φουρτζή), στο Πετρίτσι, στον Χατζή, στο Βλαχόπουλο, στο Μουζάκι, στη Χώρα.

Μεταξύ άλλων, ο Πέτρος Τατούλης, απευθυνόμενος στους Μεσσήνιους συμπατριώτες του ανέφερε ότι έχουν την τύχη να μένουν σε έναν εξαιρετικά προικισμένο τόπο και οι ίδιοι να είναι εξαιρετικά πετυχημένοι, όπου κι αν έχουν αποφασίσει να δραστηριοποιούνται.

«Προσωπικά, για την Μεσσηνία είχα πάντοτε την άποψη ότι έπρεπε να μετεξελιχθεί σε ένα εξωστρεφές, κοσμοπολίτικο περιβάλλον, όχι με την έννοια της χλιδής και του πλούτου, αλλά υπό το πρίσμα της αυθεντικότητας και της υπεροχής ενός τόπου που έχει αυτογνωσία και αυτοπεποίθηση» τόνισε ο επικεφαλής της «Νέας Πελοποννήσου» καλώντας τους Μεσσήνιους να προχωρήσουν όλοι μαζί, με την αυτογνωσία και την αυτοπεποίθηση που τους αξίζει σε ένα πολύ φωτεινό μέλλον. «Πατώντας στην εξωστρέφεια που μαζί οικοδομήσαμε για τον τουρισμό μας και τα αγροτικά μας προϊόντα, δημιουργώντας υποδομές που μετά από χρόνια είδαμε να ξεκινούν επί των ημερών μας, βοηθώντας τους τοπικούς επιχειρηματίες με τα μικρά και τα μεσαία κεφάλαια να επεκταθούν περισσότερο, πλέκοντας ένα δίχτυ προστασίας για την κοινωνία οριζόντια, για εκείνους που ζουν δύσκολα. Και για όλα αυτά εγγυώμαι προσωπικά απέναντι στους Μεσσήνιους συμπατριώτες μου» κατέληξε ο Πέτρος Τατούλης.

Ειδικότερα, ιδιαίτερο ενδιαφέρον και συζήτηση προκάλεσε η δέσμευση του υποψήφιου περιφερειάρχη ότι θα χρηματοδοτηθεί η κάθε παραγωγική μονάδα , αγροτική και κτηνοτροφική με έως 20.000 ευρώ για δράσεις εξωστρέφειας. Επίσης, ο Πέτρος Τατούλης ανέλυσε την δυνατότητα εμπλοκής της ενεργειακής κοινότητας (που ο ίδιος είχε συστήσει πρώτη στην χώρα και έκτοτε παρέμεινε ανενεργή) προκειμένου να μειωθεί το κόστος στην ενέργεια σε 13.538 νοικοκυριά που βιώνουν συνθήκες ακραίας φτώχειας, καθώς και στις αγροτικές και κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στις ακαδημίες του Διομήδη Άργους

diktio

Με αέρα νικητή υποδέχονται οι κάτοικοι των χωριών μας τον Δημήτρη Καμπόσο: Έχουμε Δήμαρχο!

diktio

ΝΕΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ

diktio

Ναύπλιο Επόμενη Μέρα (Αμυγδαλίτσα): Μεγάλη φροντίδα και στις ακριτικές περιοχές του δήμου μας

diktio

Έρχεται το ΑrnaSFestival στο Λυγουριό

admin

Στην Κόρινθο βρέθηκε ο Πέτρος Τατούλης και η ομάδα του

diktio

Τάσος Χρόνης ”Δύναμη Προοπτικής”: Μιλάμε με Έργα και πάντα δίπλα στους Δημότες μας για ότι μας χρειαστούν!!

diktio

Ανακήρυξη για το ψηφοδέλτιο της “Αλλαγής Πορείας” με 346 υποψηφίους

diktio

Δημοτικές εκλογές: Μέχρι πόσα χρήματα μπορεί να ξοδέψει ένας δημοτικός σύμβουλος

diktio

  LaZAK Malte : Να ακροβολιστείτε…  να φαινόμαστε πολλοί.’.

admin

Την Αργολίδα θα επισκεφθεί ο υποψ. Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης

diktio

Κύπελλο Ελλάδος: Πρόκριση για τον Παναργειακό στα πέναλτι

diktio