ΑΡΓΟΥΣ-ΜΥΚΗΝΩΝΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΝΕΑΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝΣΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑΥΓΕΙΑ

Παιδίατρος στο Άργος με παρέμβαση Μητσοτάκη

Παιδίατρος στο Άργος με παρέμβαση Μητσοτάκη, μετά την επιστολή του αγανακτισμένου πατέρα δύο παιδιών από την Αργολίδα. Τα Νοσοκομεία Άργους και Ναυπλίου δεν διέθεταν σχεδόν κανένα παιδίατρο αναγκάζοντας πολλές οικογένειες να απευθύνονται σε ιδιώτες παιδιάτρους ή να μεταβαίνουν στο Νοσοκομείο της Τρίπολης.

Το θέμα έφτασε στο γραφείο του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, μετά τις μακροχρόνιες κινητοποιήσεις των υγειονομικών της περιοχής, αλλά και την παρέμβαση εισαγγελέα και την επιστολή του Κωνσταντίνου Κουβαρά για την απαραίτητη τοποθέτηση παιδιάτρου στα Νοσοκομεία της Αργολίδας.

Μετά από όλες αυτές τις παρεμβάσεις, δημοσιεύτηκε σήμερα Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2023, από το υπουργείο Υγείας στη «Διαύγεια» ο διορισμός της παιδιάτρου Ελένης Παπαδάκου, επιμελήτριας Β, στο Νοσοκομείο της Αργολίδας.

Όπως ανέφερε στην επιστολή του ο πατέρας Κωνσταντίνος Κουβαράς προς τον Πρωθυπουργό, μια σειρά γεγονότων τον οδήγησαν στο τρομακτικό συμπέρασμα ότι η οικογένειά του βρίσκεται «στον αέρα», αν κάποια στιγμή κάτι δεν πάει καλά.

Related Posts

1 of 903