www.AggelosDritsas.gr

Για τις εξελίξεις στον τομέα της ψηφιοποίησης του κράτους μίλησε στον ΣΚΑΪ ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Δημήτρης Παπαστεργίου.

Ξεκίνησε η λειτουργία της εφαρμογής με σχεδόν όλες οι παραλίες που νοικιάζει το ελληνικό δημόσιο, όπου ο πολίτης – όταν εντοπίζει μία παρατυπία – μπορεί να κάνει αναφορά, ανώνυμη ή επώνυμη.

«Τώρα στην εφαρμογή υπάρχουν 6.500 παραλίες σε όλη τη χώρα και σταδιακά, θα μπουν άλλες 1000», δήλωσε ο υπουργός.

Ικανοποιητικά λειτουργεί και το MAIGOV με λειτουργίες Action Bot, η πρώτη μεγάλης κλίμακας εφαρμογή τεχνητής νοημοσύνης του Δημοσίου, με εξελιγμένες υπηρεσίες προς όφελος των πολιτών.

Για παράδειγμα, ο ψηφιακός βοηθός θα εκδίδει στο εξής και ληξιαρχική πράξη γάμου.

«Είναι πολύ σημαντικό να υπάρχει παραγωγή ΑΙ στην Ελλάδα και ήδη υπάρχει το «Μελτέμι», το πρώτο ελληνικό μοντέλο Τεχνητής Νοημοσύνης» είπε ο κύριος Παπαστεργίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Εκδήλωση στο Ναύπλιο για τα προγράμματα Erasmus με την παρουσία του υφυπουργού Παιδείας ΒΙΝΤΕΟ+ΦΩΤΟ

AGGELOS DRITSAS

Δήμαρχος Ερμιονίδας, Ιωάννης Γεωργόπουλος «Προχωράμε με έργα μέσα σε χρόνο ρεκόρ »

AGGELOS DRITSAS

Τελικός, ΟΦΗ – Ολυμπιακός: Πού θα δείτε το μεγάλο ματς του ΟΑΚΑ

AGGELOS DRITSAS

Βασίλης Γ. Σιδέρης: Είχα την τιμή να παρευρεθώ στις εορταστικές εκδηλώσεις προς τιμήν της Παναγίας της Αρβανίτισσας

AGGELOS DRITSAS

Ο Δήμος Ερμιονίδας, ξεκίνησε μια νέα δράση με δωρεάν στειρώσεις αδέσποτων ζώων

AGGELOS DRITSAS

AGGELOS DRITSAS

Η Δημοτική Χορωδία της Νέας Κίου έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της στο Πνευματικό Κέντρο της ‘’ΑΡΓΩ Α.Ε.’’.

AGGELOS DRITSAS

Δημήτρης Κρίγγος: Ανοίξαμε την Αιγαίου Πελάγους!!! – Άλλη μια παλιά πληγή που έρχεται από το μακρινό 1978

AGGELOS DRITSAS

Καιρός: Έρχεται ισχυρό κρύο το Σαββατοκύριακο

AGGELOS DRITSAS

Επικεφαλής της Παράταξης  ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ

AGGELOS DRITSAS

”Δύναμη Προοπτικής”: Συνεχίζεται η περιοδεία του Δημάρχου Τάσου Χρόνη

AGGELOS DRITSAS

Πρότυπο Επαγγελματικό Λυκείο Άργους

AGGELOS DRITSAS