– www.Dritsas.gr

Για τις εξελίξεις στον τομέα της ψηφιοποίησης του κράτους μίλησε στον ΣΚΑΪ ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Δημήτρης Παπαστεργίου.

Ξεκίνησε η λειτουργία της εφαρμογής με σχεδόν όλες οι παραλίες που νοικιάζει το ελληνικό δημόσιο, όπου ο πολίτης – όταν εντοπίζει μία παρατυπία – μπορεί να κάνει αναφορά, ανώνυμη ή επώνυμη.

«Τώρα στην εφαρμογή υπάρχουν 6.500 παραλίες σε όλη τη χώρα και σταδιακά, θα μπουν άλλες 1000», δήλωσε ο υπουργός.

Ικανοποιητικά λειτουργεί και το MAIGOV με λειτουργίες Action Bot, η πρώτη μεγάλης κλίμακας εφαρμογή τεχνητής νοημοσύνης του Δημοσίου, με εξελιγμένες υπηρεσίες προς όφελος των πολιτών.

Για παράδειγμα, ο ψηφιακός βοηθός θα εκδίδει στο εξής και ληξιαρχική πράξη γάμου.

«Είναι πολύ σημαντικό να υπάρχει παραγωγή ΑΙ στην Ελλάδα και ήδη υπάρχει το «Μελτέμι», το πρώτο ελληνικό μοντέλο Τεχνητής Νοημοσύνης» είπε ο κύριος Παπαστεργίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Στο εδώλιο ο πατήρ Αντώνιος: Ολόκληρο το κατηγορητήριο – Οι άγριες κακοποιήσεις και τιμωρίες σε βάρος παιδιών της «Κιβωτού»

AGGELOS DRITSAS

Συγκροτήθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ένωσης Διευθυντών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

AGGELOS DRITSAS

Πυρκαγιά σε σπίτι στο Τολό Αργολίδας – Κάηκαν ολοσχερώς δυο οχήματα ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

 Γιάννης Γεωργόπουλος: Η κα Μαρία δεν είναι πια μαζί μας.

AGGELOS DRITSAS

Ερμιονίδα: Το Κρανίδι γιορτάζει τον Πολιούχο του Τίμιο Πρόδρομο

AGGELOS DRITSAS

Κώστας Καράπαυλος : Δεν άρεσε αυτά ούτε καν στο πρόγραμμα να αναφερθουν…

AGGELOS DRITSAS

Ποινική δίωξη σε 11 βουλευτές των Σπαρτιατών και Ηλία Κασιδιάρη ζητά η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου

AGGELOS DRITSAS

Σταθερές οι τιμές των προϊόντων στο καλάθι του νοικοκυριού

AGGELOS DRITSAS

Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση με το Χορωδιακό Εργαστήρι Ναυπλίου στο Ανυφί

AGGELOS DRITSAS

Ναύπλιο: Τι αναφέρει η Αστυνομία για το επεισόδιο και τις συλλήψεις ανηλίκων για οπαδική βία

AGGELOS DRITSAS

ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΛΙΕΩΝ : Ήταν παράνομη η εγκατάσταση μπάρας ελέγχου κυκλοφορίας στην οδό Αμαλίας

AGGELOS DRITSAS

ΤΑΣΟΣ ΛΑΜΠΡΟΥ : Ο διαγωνισμός της ορθογραφίας και οι ευχές μας.

AGGELOS DRITSAS