ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Για τις εξελίξεις στον τομέα της ψηφιοποίησης του κράτους μίλησε στον ΣΚΑΪ ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Δημήτρης Παπαστεργίου.

Ξεκίνησε η λειτουργία της εφαρμογής με σχεδόν όλες οι παραλίες που νοικιάζει το ελληνικό δημόσιο, όπου ο πολίτης – όταν εντοπίζει μία παρατυπία – μπορεί να κάνει αναφορά, ανώνυμη ή επώνυμη.

«Τώρα στην εφαρμογή υπάρχουν 6.500 παραλίες σε όλη τη χώρα και σταδιακά, θα μπουν άλλες 1000», δήλωσε ο υπουργός.

Ικανοποιητικά λειτουργεί και το MAIGOV με λειτουργίες Action Bot, η πρώτη μεγάλης κλίμακας εφαρμογή τεχνητής νοημοσύνης του Δημοσίου, με εξελιγμένες υπηρεσίες προς όφελος των πολιτών.

Για παράδειγμα, ο ψηφιακός βοηθός θα εκδίδει στο εξής και ληξιαρχική πράξη γάμου.

«Είναι πολύ σημαντικό να υπάρχει παραγωγή ΑΙ στην Ελλάδα και ήδη υπάρχει το «Μελτέμι», το πρώτο ελληνικό μοντέλο Τεχνητής Νοημοσύνης» είπε ο κύριος Παπαστεργίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Πτώση κτιρίου σε κεντρικό σημείο του Κρανιδίου

AGGELOS DRITSAS

Οι προτεραιότητες και οι στόχοι για το 2024 – Ποια είναι τα μεγάλα στοιχήματα της κυβέρνησης

AGGELOS DRITSAS

Το μήνυμα του υποψ.Δημάρχου Ερμιονίδας Τάσου Λάμπρου από την Κοιλάδα Αργολίδας

AGGELOS DRITSAS

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΙΕΡΟΨΑΛΤΩΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

AGGELOS DRITSAS

Ο Τάσος Λάμπρου και η ΕΝΔΗΕΡ επισκέπτονται σήμερα την Δ.Κ Θερμησίας

AGGELOS DRITSAS

Ναύπλιο: Παραιτήθηκε ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Κώστας Καράπαυλος

AGGELOS DRITSAS

Ναύπλιο: Εγκαίνια της εικαστικής έκθεσης: «Η Μύρτις αναγεννάται στο Καλλιτεχνικό Γυμνάσιο Αργολίδας»

AGGELOS DRITSAS

Ο Σπύρος Στείρης Γενικός Γραμματέας του Δήμου Άργους – Μυκηνών

AGGELOS DRITSAS

Αρης Μουγκοπέτρος ΒΙΝΤΕΟ ΤΩΡΑ

AGGELOS DRITSAS

Ζωοδόχος Πηγή Κεφαλαρίου Άργους ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

Μεγάλη επένδυση των Ισραηλινών της Fattal στο Ναύπλιο

AGGELOS DRITSAS

Σεισμός 4,8 Ρίχτερ κοντά στο Λεωνίδιο – Κλειστά τα σχολεία στον Δ. Ν. Κυνουρίας

AGGELOS DRITSAS